שאלה מהירה שכחתי כבר.. מאיזה שעה אפשר לחנות באוני?4 או 4 וחצי? תודההה
M MsUnderstood New member 24/7/10 #1 שאלה מהירה שכחתי כבר.. מאיזה שעה אפשר לחנות באוני?4 או 4 וחצי? תודההה
D deathcaster New member 24/7/10 #2 מממממממממ מצורף תקנון החניה לשנה"ל תשע"א - שם באופן מפתיע לא רשום כלום (לפחות מקריאת הרפרוף שלי) אבל ממה שאני זוכר..... משעה 17:00 (אבל מה אכפת לי... יש לי תו חנייה לכל מקום באוניברסיטה בכל שעה )
מממממממממ מצורף תקנון החניה לשנה"ל תשע"א - שם באופן מפתיע לא רשום כלום (לפחות מקריאת הרפרוף שלי) אבל ממה שאני זוכר..... משעה 17:00 (אבל מה אכפת לי... יש לי תו חנייה לכל מקום באוניברסיטה בכל שעה )
M MsUnderstood New member 24/7/10 #3 זה בקשה לקבל תו חניה.. אני צריכה לדעת מאיזה שעה אני יכולה להיכנס עם הרכב לאוני...זה מלפני 5 כמה שזכור לי...
זה בקשה לקבל תו חניה.. אני צריכה לדעת מאיזה שעה אני יכולה להיכנס עם הרכב לאוני...זה מלפני 5 כמה שזכור לי...
M MsUnderstood New member 25/7/10 #5 חברה שלי גם אמרה לי 4.. ואני רוצה להגיע למבחן חצי שעה לפני אם אני נכנסת עם האוטו...לא בא לי לגלות ב4 וחצי שאני לא יכולה לחנות שם... ותודה!!
חברה שלי גם אמרה לי 4.. ואני רוצה להגיע למבחן חצי שעה לפני אם אני נכנסת עם האוטו...לא בא לי לגלות ב4 וחצי שאני לא יכולה לחנות שם... ותודה!!
E EastGirl83 New member 25/7/10 #6 ממה שזכור לי... משעה 4... אבל עדיף יום לפני המבחן באמת לברר... בהצלחה במבחן