שאלה מדגמית

amitk80

New member
שאלה מדגמית

כמה מכם מחוברים לרשת פלאפון וסובלים מבעיות קליטה באוניברסיטה? פלאפון זאת קקה של חברה! מזל שאני לא מחובר איתם

deathcaster

New member
תגובה

אז אם אתה לא מחובר איתם... למה אתה שואל ? (סתם שאלה מדגמית מצידי
) ואני לא מחובר לפלאפון, אבל יש לי במעבדה ברנש עם 2 מכשירים שלהם (אל תשאל אותי מדוע) ואת שניהם הוא יכול לזרוק לפח, במעבדה לידינו יש עוד מישהי, עוד לא היתה פעם אחת (היא גרה במעונות) שניסיתי לחייג אליה והיה מענה. שלא נדבר על זה שכשהייתי בקבע, היה לי פלאפון צבאי (עוד לפני עידן המירסים האישיים לכל משרת קבע) איזו גרוטאה הוא היה אז... ועד היום המצב לא השתנה.

amitk80

New member
תשובות

כמה שאני נהנה לקבל שאלות חכמולוגיות. 1. בשביל ידידה שסובלת ואני רוצה לעזור לה. 2. לנסות להראות לה שהחברה הזאת חרא מחוות דעת של עוד סטודנטים ואם לא מציבים עוד אנטנה מחורבנת באוניברסיטה למשוך אותה לרשת אורנג' שהיא רשת די טובה ואולי לסחוב קצת קרדיט (יודע חבר מביא חבר). פעם ההורים שלי היו מחוברים איתם וזאת קקה של חברה. יש לי עדים שיעידו על כך.

mesoo

New member
אני היה לי פלאפון פעם

ולא הרגשתי שיש בעיות של קליטה,בקשר לשירות לא הרגשתי גם שהיה משהו חריג (אולי בגלל שלא ציפיתי )

amitk80

New member
הבנתי

ידידה שלי ממש חמה עליהם רצח. אני לא מבין למה לא פשוט לקום ולעזוב אותם גם אם התוכנית ממש טובה. אי אפשר לקבל את כל העוגה ולהשאיר אותה שלמה.

bwp

Member
פלאפון על הפנים!!

לפחות באוניברסיטה.המשפחה שלי היתה מתקשרת ושולחת סמסים ולא הייתי מקבל.כשהלכתי לשירות לקוחות אמרו לי שאין להם חובה לקליטה בכל מקום ואכן באוניב לפעמים לא קולטים. עזבתי אותם.

למעלה