שאלה מבתולה מוטרדת

חריג זה משהו שבסופו של דבר תלוי בהשקפה שלך

אנשים נוטים להגיד שלהיות חריג זה משהו שנובע ממה אחרים חושבים עליך, אבל זה באותה המידה מה את חושבת על עצמך - את חושבת שאת חריגה ולכן גם אחרים. כמובן שזה לא תלוי אך ורק בך, אבל יותר מחצי מזה זה "בזכותך".
&nbsp
מה שאני אומר זה שאם לא תבחרי לראות את עצמך כחריגה אז התוצאות יבואו כבר לבד.

תגידי לו את האמת, שעד עכשיו לא עשית כי פחדת או לא סמכת על מי

שאיתך, אבל איתו זה אחרת ואת רוצה שהוא יהיה הראשון.
גם בגלל שאגו זה דבר חזק ולדעת שהוא היחיד/הראשון יחמיא לו, גם כי רוצה אותך אם הוא איתך אני מניח, וגם בגלל שאין שום סיבה שלא ירצה להיות הראשון אני מניח שישמח ויהיה מתחשב.

קטניפ

New member
מניסיון אישי הפחד בראש שלנו

הוא הרבה יותר גדול מהמציאות.
אם הגבר שיהיה איתך יגיב בלעג או בחוסר הבנה ייתכן שהוא לא ראוי שתשכבי איתו.
אני כן מאמינה שצריך לומר - לא צריך לעשות מזה סאגה גדולה - רק להגיד עובדתית שאת בתולה
ותאמיני לי שאחרי פעם אחת זה כבר לא יהיה אישיו (ואת כבר לא תהיי בתולה
)

ani111444

New member
חחח גדולה!

כן, התוכנית היא לא להיות בתולה בסוף הדבר הזה

אגב, אני רוצה להגיד באופן שיהיה ברור אבל אני לא חושבת שאני יכולה להגיד את המילה 'בתולה' בקול רם. אני רוצה ללכת קצת (הרבה?) מסביב אבל להיות ברורה. לא בדיוק יודעת איך אני אעשה את זה.

אולי תחשבי מראש על ניסוח שלא מרתיע אותך...

למשל במקום בתולה (שזו מילה שהבנתי שמרתיעה אותך, ואני גם יכולה להבין למה באיזשהו מקום).
&nbsp
"אין לי הרבה ניסיון"
&nbsp
"אני לא מנוסה".
&nbsp
"אין לי ניסיון של ממש"
&nbsp
אין לי נסיון בעניין עצמו"
&nbsp
אולי את לא חייבת להגיד במפורש, אלא לתת רמז עבה, למשל שאת מתרגשת, שאת בלחץ.
&nbsp
חוץ מזה-יש לי עצה חשובה. אם גם במשחקים שלא כוללים חדירה אין לך ניסיון, שווה לקחת את זה לאט לאט בכמה מפגשים. ליצור אינטימיות. קודם נשיקות וחיבוקים, אח"כ גם מורדים חולצות, במפגש הבא מורידים מכנסיים...לפגוש את ה"ציוד" אחת של השניה. ואת זה את יכולה להגיד בכיף לדעתי. שדרוש לך זמן להתקרב ולהפתח. חדירה להשאיר רק כשבאמת נוח לך ואין כבר מבוכה ויש הרבה אוירה של קבלה וחיבה הדדית, קירבה ואינטימיות פיזית.
&nbsp
תהני, הכל יהיה מאחוריך ואת תצחקי על הלחץ הזה מתישהו, וזה לא רחוק

Anigodin75

Member
רגע של עברית
אני דווקא הייתי הולך על ניסוח חיובי כמו "אתה הראשון שלי".
ניסוח שהיא מרוויחה ממנו שלושה דברים:
א. היא לא משתמשת במילה בתולה.
ב. היא מציגה משהו שנראה בעיניה כחסרון בצורה חיובית. כלומר יוצרת סוג של אוירה חיובית סביב זה. במקום עקב אכילס זה נראה כמו פרס. הוא זכה. וככה היא צריכה להרגיש לדעתי. שהוא בר מזל להיות הראשון שלה. בנוסף זה גם יוצר מעגל חיובי שחוזר אליה. כי פתאום במקום להרגיש רע עם ענין הבתולין, היא מרגישה יותר טוב עם עצמה ולכן גם יותר משוחררת.
ג. היא מעבירה את ה'אחריות' אליו. בניסוח כזה הוא זה שפתאום עומד במרכז העניינים ולא היא. אם הוא מספיק בוגר אז זה יכול להוריד ממנה הרבה לחץ.

זה יכול להשמע אולי כמו איזה התקטננות על ניסוחים, אבל הדברים הקטנים האלה לפעמים יוצרים שינויים קטנים שמתבררים כקריטיים.

מקבלת
רעיון מצויין, זו גם אפשרות!

העיקר-צריך למצוא את הגישה שהיא תרגיש איתה נוח....מקווה שתרמנו כאן מספיק רעיונות, ואחד ידבר אליה.

dare devil ית

New member
סליחה על השאלה המפגרת

כי באמת עבר הרבה זמן מאז שהיתי בתולה

אבל זה לא TURN ON לרוב הגברים?

הילי 122

New member
את כל כך חמודה

את צעירונת ולא קרה כלום אם את בתולה .
אני חושבת שאת דיי מופנמת וביישנית , שתשפי אותו ותהיי מלאת בטחון .
אין כאן שאלה של אכזבה ,רק אומץ .
לכי על זה ילדה !
בהצלחה .

חשוב מאד לאמר לו

גם כדי שלא יצפה ממך לדברים שלא יקבל, וגם כדי שידע לנהוג בך (נשמע ביטוי רע, אבל הכוונה ממש טובה)
בעדינות הנדרשת, הן פיזית והן רגשית ברגע המתאים.
לדעתי כשאת מרגישה שאתם כבר מספיק קרובים זה לזו, בלי קשר לקרובים לסקס, תספרי לו.
אני מאמינה שזה לא ישנה לו הרבה.
מותק, על מה את מתביישת וממה את מתפדחת? אני אגלה לך סוד, כולם היו פעם בתולים :)

בא לי10

New member
אותי (גבר) זה לא היה מרתיע.

אם אינך מעוניינת לספר לו פרטים תאמרי לו שאת מעדיפה בשלב הזה לא להיכנס לפרטים.

FrecCo

Active member
ברור לך שמבחינת הרבה מהגברים זה פלוס ענק נכון?

לדעתי זה קצת תלוי מה הסיבה. אבל בחורה ששומרת את עצמה כי היא לא רוצה "סתם סקס" , זה בחורה לחתונה מבחינתי...
ויש הרבה גברים שחושבים כמוני, באחריות.
גבר שחושב שבגלל שאת חסרת ניסיון זה יהיה "פחות כיף" הוא סתם לוזר בעיניי, גבר אמיתי ישקיע בך וילמד אותך בעצמו מה זה סקס מדהים

״בחורה ששומרת את עצמה זו בחורה לחתונה״

וואו אתה אשכרה בן 114, אה? מהיכן אתה במקור? מאירן? הכי אהבתי את ״גבר אמיתי....״ וזה

FrecCo

Active member
האמת שכן

מקורותיי מפרס
קפוץ לגונדי בהזדמנות

בדיוק, אבל בדיוק!

גבר שאני לא מוכנה אפילו לשבת לידו.
כל שכן להתחתן איתו!
&nbsp
לא רק שהמסכנה לא תמלמד ממשהו שזה היחס שלו למניות נשית 'סקס מדהים', גם לא יהיה לה למה להשוות את חסך הזה.
&nbsp
בגלל זה אחוז הגרושים כל כך גבוהה!

ואני חשבתי שאתה רוצה להתחתן איתי בגלל הציצים שלי

לא! הבתולים שלי עושים לך את זה

&nbsp
לך, אני מוכנה ללדת רבעייה

למעלה