שאלה מבתולה מוטרדת

ani111444

New member
שאלה מבתולה מוטרדת

היי לכולם, יש לי שאלה שקצת מפחידה אותי.
אני בת 23 ובתולה בגלל כל מיני אישיוז מהעבר שפתרתי (אני מקווה) עם הפסיכולוגית שלי בשנים האחרונות. אני ממש לא רוצה להינס לזה, זה לא סיפור מאוד דרמטי והכל בסדר היום
.
הבעיה העיקרית שלי היא שעם הלחץ של העלייה בגיל אני חושבת שרק דחיתי את זה יותר ויותר ואני יודעת שאנשים יוצאים מתוך נקודת הנחה לגיטימית שיש לי ניסיון.
עכשיו אני יוצאת עם מישהו, אני מניחה שכדאי להגיד לו לפני שאנחנו שוכבים שזו הפעם הראשונה שלי... אני לא בטוחה מה להגיד גם בלי שזה ירתיע אותו אבל גם בלי להיכנס לפרטים יותר מידי (באופן אידאלי הייתי שמחה לא להגיד לו בכלל מה הסיבה).
אז אני מניחה שהשאלה הזאת יותר לגברים אבל אשמח לכל עזרה- מה כדאי להגיד? איך הייתם מגיבים לדעתכם? הייתם בסיטואציה כזו עם בחורה שהנחתם שיש לה ניסיון ואז גיליתם שלא?
אני מודה שהחלק שהכי מלחיץ אותי בכל הסיפור (יותר מלשכב איתו) זה לחלוק עם משהו שהסתרתי מרב האנשים בחיים שלי.
אני נורא לא רוצה לאכזב (וגם לא להתאכזב בעצמי)

תודה לעוזרים! תהיו אחים ותרגיעו! :)

את כולה בת 23

ואת באמת לא צריכה לספר שום דבר לאפחד.
מקסימום הוא לא יהנה אבל היי, את כבר לא תהיי בתולה.
אם היית בת 40 הייתי מדבר אחרת, את צעירה, ממש צעירה.
זה לא כזה סיפור אז אל תהפכי אותו לכזה

לשכב עם מישהו

זה להיות איתו במגע מאוד אינטימי ולכן גם חשוב מאוד שלא תסתירי את חוסר הניסיון שלך.
&nbsp
את יכולה להגיד לו "אין לי ניסיון" או לפרט בכל רמה שהיא. אבל זה מאוד מאוד חשוב שלא תנסי להעמיד פנים שיש לך ניסיון- כי סיכוי גבוה שזה יגמר רע.

אפחד לא אמר שהיא צריכה להעמיד פנים שיש לה נסיון

אבל היא לא חייבת לספר שהיא בתולה.
דרך אגב, אני לא מבין למה הוא אמור להילחץ כשישמע שהיא בתולה. אבל זה כבר סיפור אחר.

ani111444

New member
זה לא היה מלחיץ אותך?

זו לא שאלה רטורית אני באמת לא יודעת איך אנשים מגיבים לזה כי זה לא מהסיפורים שאני לרב מספרת על עצמי...

לא

יצאתי עם בתולות (שנות ה-60 היו שנים נפלאות) וזה לא הלחיץ. אבל משום מה את לחוצה, אז ספרי לו... אם יברח אז כנראה שהוא באמת לא שווה את זה.

ani111444

New member
את צודקת

התוכנית מבחינתי תמיד הייתה להגיד משהו פשוט לא ידעתי בדיוק איך ומה, אני גם לא רוצה להלחיץ אותו בלחץ שלי (שיכול מאוד להיות שהוא לא בפרופורציות אבל בכל זאת 23 מרגיש הרבה אחרי כולם). אולי באמת בלי לפרט אני אגיד שאני לחוצה כי אין לי הרבה ניסיון ושאני מקווה שהוא לא מתבאס על זה...

זה חשוב שהוא ידע

איפה את מבחינה נפשית ופיזית.
יש הבדל עצום בין הסקס הראשון והסקס בפעם ה20 וה200..
&nbsp
סביר להניח שהדברים שמטרידים אותך עכשיו לא יטרידו אותך אחרי כמה פעמים שתשכבו.

Charles Dickens

New member
מוטרדת???

אז קודם כל את רק בת 23, זה עדיין בסדר ליהיות חסרת ניסיון או בתולה בגיל הזה..
אני יכול להעיד על עצמי שאם היית מספרת לי כנראה שהייתי מרים גבה ושואל: דיי, מה באמת?"
אם לא היית רוצה לפרט לא הייתי שואל מעבר לזה, יש משהו מאד מיוחד בליהיות עם חסרת ניסיון ולגלות לה עולמות חדשים..
אני חושב שפתיחות וכנות ולא רק במיטה זו ערובה לזוגיות קצת יותר מוצלחת ויציבה.
במידה והבחור נבהל או מגיב שלא לעיניין אז תשלחי אותו בברכת דרך צלחה, הוא לא שווה את החוויה.
ויאללה ישיהייה לך בהצלחה!!!

ani111444

New member
תודה רבה!

23 מרגיש בדיליי רציני אבל אולי זו רק התחושה שלי כי אני סוחבת את זה עליי כבר כמה שנים...

G מאסטר

New member
כבר תנו רבנן...גם מלימון חמוץ מכינים לימונדה טעימה...

תמנפי את המצב הזה לטובתך ..ותציגי את המצב בצורה אחרת...תפתחי את השיחה שלדעתך באה לפני הסקס איתו ותאמרי לושעד היום לא מצאת גבר אחד ראוי. שהחלטת שיהיה הראשון שלך..עד שהכרת אותו...את רוצה שהוא יהיה הראשון שילמד אותך הכל..בעדינות ובסבלנות.לדעתי הוא יראה בזה מחמאה ופירגון לאגו שלו וממש לא כחיסרון שלך כמו שאת חושבת .בהצלחה ...

ani111444

New member
אני מקווה מאוד

מאוד יכול להיות שזה חיסרון בעיקר מהעיניים שלי, ולשאר האנשים לא כזה אכפת. אותי זה באמת מטריד אותי עד כדי שזה יכול לשתק אותי. הלוואי שזה רק יעלה לו קצת את הביטחון ושזה לא יעורר רתיעה.

G מאסטר

New member
מה אתה נידחף לנו כאן ? אהה..

היא לא דיברה עליך ולא עליי....אז תרגיע נסיך.

בלי קשר לכל היתר וכל מה שמסביב -

חובה לספר.
לא מסתירים דבר כזה

הוא חייב לדעת - למענך ולמענו.
זכותך לשמור לעצמך את הסיבה, אבל את חייבת לספר.
&nbsp
את סה"כ בת 23 בותולה - לא מצורעת. יש בתפוז פורום שלם של אנשים בגילך וגם הרבה יותר מזה באותו מצב.
זה בסדר גמור.
הייתי יותר מבוגרת ממך כשהתחלתי - וסיפרתי. לא מבהיל ולא מלחיץ. הופתעתי עד כמה.

ani111444

New member
כן אני רוצה לספר

רק בלי לחלוק יותר מידי ולהפוך את זה לטיפול פסיכולוגי

ובנוגע לחלק השני- מודה שסיקרנת אותי, אשמח ממש לשמוע את הסיפור שלך ובת כמה היית (אפילו בפרטי).

גברת, את מוטרדת כי בגיל 23 לא עשית את מספר הגברים שאחרות עשו

תחשבי על זה רגע, זה לא מדד מי-יודע-מה להצלחה...
&nbsp
חוצמזה, קחי את הזמן, יש לך עוד זמן רב לחגוג, לשגול ולהשגל.
אל תשווי לאחרים בכל דבר - לפעמים זו אמת מידה טובה אבל במקרים רבים זה בדיוק כמו סטטיסטיקה - בולשיט מוחלט.

ani111444

New member
אני מסכימה איתך ומצד שני לא...

לא יודעת אם זה ההישג הכי גדול בחיים של אנשים להיכנס עם מישהו למיטה בגיל 14 (בעיני גם לא לגברים וגם לא לנשים).
אבל גם לא קל להיות חריג... לפחות מגיל 18 אני זוכרת את עצמי מרגישה באיחור עם כל הדבר הזה. מאז עברו 5 שנים.

למעלה