שאלה מבתולה מוטרדת

ani111444

New member
אני לא יודעת להגיד אם אני מכירה גברים כאלה

אני יותר רואה את העולם כ-הכל זמין, הכל מהיר, הכל עכשיו- גם בזוגיות. ואני יותר לוקחת את הזמן בתוך כל הדבר הזה. ולא יודעת עד כמה אנשים רוצים לחכות ולראות אם זה שווה להם.
הלוואי שזה יהיה פלוס מבחינתם.

ד"א, לי לא מפריע שאתה בן 114. הרבה ניסיון חיים... :)

הבעיה במה שהוא אומר היא לא האטיות או המהירות

אלא הסטדרט הכפול שרוצה שאשה תשאר בתולה והגבר בעל נסיון מיני עשיר.
שמחבר בין ערכי אופי אחרים לקרום בתולים.
אבל את עוד צעירה. כנראה באמת שיש דבר שמגיעים עם נסיון חיים ..

ani111444

New member
היי כנראה פספסתי את ההודעה

בגדול לא לקחתי את מה שהוא כתב כאימרה כללית, אלא משהו שמדבר ספיציפית עליי (לו יש ניסיון ולי אין, זה מצב נתון) לכן כנראה זה לא מאוד הטריד אותי.
אני לא יודעת מה החלק שאת חושבת שבא עם ניסיון החיים, אני יכולה רק להגיד שאני אישית מחשיבה את עצמי פמיניסטית. זה עניין של חינוך (אגב, משני ההורים) ולא של גיל. אני לא מנסה להתאים את עצמי לאיזו סטיגמה חברתית אבל באותה נשימה אני כן רוצה לרצות את הצד השני (ובתקווה גם הצד השני רוצה לרצות אותי).

ואם את רוצה להרחיב את השיח על הסטנדרט הכפול אצל נשים, מוזמנת לפנות אליי בפרטי

FrecCo

Active member
זה שהעולם ככה זה לא עושה את זה נכון

העולם דפוק בהרבה מובנים ולאינסטנט יש יתרונות וחסרונות
להזדיין כל היום עם כולם זה סבבה והכל אבל (ואם כבר ידידתנו הפמיניסטית ציינה את אחוזי הגירושים)
זה בא על חשבון קשרים עמוקים ויוצר את התחושה ש"מה שיש לי אף פעם לא מספיק" ומעלה את אחוז הבגידות וכו' וכו'..
למרות מה שכל הצבועים פה מקשקשים, רוב האנשים יעדיפו לדעת שבן/בת הזוג שלהם לא הזדיינו עם כל העיר. מבטיח לך שאם תעשי סקר תגלי שיותר גברים רואים אותך באור חיובי בגלל העניין הזה,מאשר טמבלים ש"חוששים" מזה שאין לך ניסיון מיני עשיר.

FrecCo

Active member
חחח

עפתם
אין לי בעיה שבחורות ישתרללו בדיוק כמו גברים, אני ליברל
ועדיין בחורה ששומרת את עצמה מהסיבות הנכונות זה דבר יפה בעיניי.
לא טוב לכם? תזדיינו (בכל זאת פורום סקס)

זה מאוד תלוי בגבר

יש גברים שיאהבו את זה (בדרך כלל אלה שלא מחפשי סטוצים) ויש גברים שימאס להם
אני זוכר שהיו לי 4 בתולות ששכבתי איתן שהתוודאו בפניי במהלך הסקס (למרות שלא היו צריכות לומר כלום, מיד רואים את זה) וזה גרם לי סוג של הנאה שיכולתי ללמד אותן בדיוק מה שאני אוהב שעושים לי.
בדרך כלל לסקס את מגיעה עם הניסיון שצברת, וכשאת בתולה החוסר ניסיון הזה יכול להפוך ליתרון עבור הגבר.
בהצלחה

למעלה