שאלה- מבקשת דעתכם

מיטללל

New member
האמת שאת צודקת, אני מצטערת.

אבל אם תקראי את כל השרשור שנית, אולי תביני את כוונותיי. הרבה פעמים אנחנו עושים *את זה* לגולשים חדשים וזה מרחיק אותם, וחבל.

נועם m

New member
כן, אבל...

אין סיבה להבריח את הישנים תוך כדי, נכון?

דנדוש20

New member
לא הבנתי בדיוק

מה היחסים המקצועיים ביניכם... אני לא מכירה אותו. אבל הכרתי כבר המון בנים בחיים שלי {יותר מדי האמת} ועל פי זה והניסיון שיש לי אני חושבת שאכן יש לו כוונות מסויימות. אפשר להיות סתם נחמדים, אבל להשתדל כל כך ולקנות מתנה ולשלוח אותה בדואר? זה ממש מוגזם. אני משקיעה ככה רק שמדובר באנשים שממש חשובים לי. לכן אני חושבת שהחבר שלך צודק והוא אכן מנסה להתחיל איתך. בשפת גוף שלו, בשיחות שלו איתך, לא הרגשת כלום?

Lir האחת

New member
../images/Emo13.gif

את האמת שאני בקטעים האלה גם מאוד תמימה...לוקח לפעמים זמן לאסימון אצלי לרדת.. בדיעבד אני תמיד שואלת את עצמי, איך לא שמתי לב לזה הרבה קודם
יכול להיות שבסיטאוציה שלך גם אני לא הייתי עולה על זה...אבל כשאני קוראת את הסיטואציה כמו שכתבת... זה כמעט די ברור שמצאת חן בעיניו, וזה בהחלט נראה כמו ניסיון חביב להתחיל איתך
אז אני הייתי אומרת שכן, מנסה את מזלו

Dark Muse

New member
יום אחד קניתי מתנה

לאח של מישהי ששירתה איתי, ולא הכרתי אותו כמעט בכלל, ואותה גם בקושי. רציתי להתחבר אליה, אני מניח שקניתי מתנה בגלל זה, אבל תאמת, גם הרגשתי שאח שלה מקסים לגילו והיה לי כיף לתת לו מתנה (משהו זול, לא יקר מדי). אני חושב שזה חצי חצי. לי זה נותן תחושה טובה שאני עוזר לאנשים, וזה יתן לי עוד יותר תחושה טובה לעזור למישהי שאני קצת נמשך אליה, ולא בהכרח בקטע של "וואי אני חייב להיות חבר שלה", אלא סתם כדי להכיר טוב ולהיות ידידים טובים.

ברווז3

New member
קנאת נשים

אני לא מתחייב להמר על מה שהולך בראשו המסובב של החנפן, אבל: מה שבטוח, מי שאמרה לך שהוא מתחנף אלייך מתוך תפקידך - אמרה זו מקנאה גרידא. ושום דבר אחר לא ישכנע אותי אחרת.

אוקיי, עכשיו בריצנות

לדעתי, זה ממש לא בקטע של ליצור יחסי עבודה נעימים. נכון, אולי הוא פשוט מאוד מאוד נחמד. יש כאלה. עדיין. אבל, לרוב, הייתי אומרת שהוא מתחיל איתך. שוב, מאוד יכול להיות שהוא פשוט כזה , בדרך כלל אנשים לא מניחים את זה ולא מאמינים שעוד יש כאלה בעולם- נחמדים באמת בלי אינטרסים. בכל מקרה, זה באמת לא משנה. אם יש לך חבר, קחי את זה בתור מחמאה! תהני ותמשיכי הלאה. לפלרטט זה תמיד נחמד, לקבל תשומת לב זה תמיד נחמד...

Matador Brother

New member
אממ

הוא עשה מה שעשה , מסיבה זו או אחרת . עכשיו את רואה אותו קצת שונה, הוא הפתיע אותך , שימח אותך . ואת מציגה את זה לנו , בתור אחת שזה לא מזיז לה במיוחד , ואת לא פנויה ומתנגדת לזה שהוא אולי ניסה להתחיל איתך, את טוענת שאת לא רוצה בזה . ספרי לנו עליו קצת פרטים, איך הוא נראה? האם הוא נראה טוב לדעתך? האם המחווה מצידו עשתה לך משו , העלתה לך חיוך על הפנים? כאשר הוא נתן מעצמו בשבילך, השקיע מחשבה ויותר . - סכום הפריט איננו משנה ! זה עצם העיקרון . את יכולה להמשיך להתנהג כרגיל איתו ולהתרחק או שאת יכולה לרדת לשורש העניין , ולראות בעצמך מה הוא בעצם רוצה? ולמה הוא כלכך שמח לשמח אותך? זה ללא ספק מעניין אותך, אם העלית את זה . זה אומר שזה מסקרן אותך . ו- את לא תמימה כמו שאת מציגה את עצמך ;) סופ"ש מדליק :)

Cobe Anan

New member
מטריד אותי משהו...

הניק שלך.. זאת הדרך הכי טובה שלך להציג את עצמך? כי אם כן, אל תתפלאי שאנשים מתחילים איתך, ואני לא אתפלא איך את לא קולטת את זה. תחשבי על תיאור יותר מוצלח לעצמך- לא רק פה, אלא גם בחיים האמיתיים, ואולי יהיה לך יותר קל לדעת מתי מתחילים איתך, מתי מתחנפים אלייך, ומתי פשוט נחמדים אלייך.

בניגוד לשם שלו

הניק זה משהו של אחד בוחר לעצמו, הדרך שבה הוא מחליט להציג את עצמו. זה אומר דבר או שניים.

מיטללל

New member
תתפלאי

לא כולם מייחסים כזו חשיבות לבחירת הכינוי שלהם (ע"ע מיטללל
) על כן אני חושבת שזה קצת מיותר, ואפילו דיי טיפשי, לחשוב שאנחנו מכירים אותו ובטח לשפוט אותו, רק בהתבסס על הכינוי שלו.

Cobe Anan

New member
לא טענתי שאני מכיר אותה.

ולהיפך- דווקא בתור מי שלא מכיר אותה, אני יכול לומר באמת ובתמים איזה רושם ראשוני השאיר עלי הניק שהיא בחרה. ואגב, גם בניק שלי לא הושקעה מחשבה. אבל אם הייתי קורא לעצמי ``גבר-גבר 20 סנטימטר המקורי``, היית מתייחסת אלי ברצינות?

נועם m

New member
סביר להניח שלא...

אבל לחילופין- אולי זה היה גורם לה לשלוח לך מסר

Dark Muse

New member
כיאלו שחסר חננות באינטרנט

שמכנים את עצמם בכינוים הכי מפוצצים בעולם. זה לא אומר כלום.

למעלה