כוסיה עם חזון
New member
שאלה- מבקשת דעתכם
גם של גברים וגם של נשים
קרה לי מקרה משונה שתהינו לגבי טיבו. אני עובדת בעבודה שמעורב בה סוג של שירות לקוחות, ובמסגרתו אני נמצאת בקשר יומיומי (בגדול) עם מגוון רב של אנשים קבועים. בקיצור ולעניין, באחת הפעמים יצא לי להיפגש עם אחד מהם (שיש לציין שגם אם אני לא מעסיקה אותו, יש לי סוג של תפקיד שאחראי עליו), שהוא פחות או יותר בגילי ושעד אז יצא לנו לדבר רק במיילים או בטלפון. ישבנו ביחד ואמרתי שאני מחפשת פריט מסויים (ממש קטן, בעלות של שקלים בודדים) ושאני לא מוצאת אותו באף מקום. הוא הציע לי ללכת לחפש את זה איתו בחנות במקום וסירבתי בנימוס. לפני שנפרדו דרכינו הוא אמר שאם ימצא את זה ידאג להביא לי. אתמול הגיעה אליי למשרד מעטפה ממנו ובה- הפלא ופלא- שני פריטים כמו שרציתי בצירוף פתק אישי. התרגשתי מאוד, ושלחתי מייל תודה. בתגובה הוא אמר שהוא מאוד שמח שזה הגיע ועשה מאמצים רבים בשביל זה, ושהוא ראה אחרים נוספים כאלו ושאם ארצה הוא יביא לי בפעם הבאה שניפגש (אמורה להיות כזו בימים הקרובים.) כמו כן הוא אמר שהוא מאוד שמח לשמח אותי. אני חשבתי שכל הקטע חמוד ואדיב להפליא, עד שסיפרתי לחבר שאמר לי לצאת ודחוף מהתמימות ושהוא מנסה להתחיל איתי. מעניין שהדבר לא עלה בדעתי בכלל עד שלא אמרו לי את זה. בהתייעצות בנושא במשרד הדיעות היו חלוקות אבל בסופו של דבר היה רוב: מתוך ארבעה שנשאלו שניים (אחד מהם גבר) אמרו שלדעתם זה נכון, אחת אמרה שיש מצב גדול שכן ואחת אמרה שלדעתה לא ושהוא רק רוצה להתחנף אליי מתוקף תפקידי. מה דעתכם?
גם של גברים וגם של נשים