שאלה מביכה ביותר

Easy_Rider

New member
הפתרון הוא מאד פשוט

בעוד יד ימין נותנת בגז, אתה עוזב את יד שמאל בעדינות ופשוט מעיף אותו לכל הרוחות ...

OMERVFR

New member
חשוב ביותר

לפחד אבל לא להיות פחדן. ז"א לפחד מכלי הרכב שמסביב,מהולכי הרגל,מכבישי ארצנו הנפלאים אבל לא להיות פחדן ולההפך ל"משותק" ברגע שבו צריך לפעול בכדי להימנע מארוע מכאיב. לך לגידי פרדר ותלמד על מה ואיך להתאמן ולעולם אל תהיה "צודק" כי הנזק שתגרום לך המכונית תמיד יהיה גדול יותר ממה שאתה תגרום לה. סע בזהירות עומר VFR

חרגוליס

New member
תודה רבה חברה,שמעו.....

היום עליתי עליו והאמת שכשנוסעים חלק מהפחד מתפזר. כל הזמן אני משנן משפט שאחי, שרוכב כבר 20 שנה אמר לי: "תן כבוד למכוניות". והאמת-הוא צודק! נניח לדוגמא שאני נוסע באוטו ומישהו נדחף לי מטר לפני הרמזור-אני לא אתן לו גם במחיר של לעקם את הפגוש. בקיצור חוסר כבוד לקופסאת הפח שבמהירות 2 קמש לא תעשה לי נזק, אבל על הקטנוע אני פשוט מתייחס למכוניות כמו למלכים. ככה אני אשרוד,לא? בקשר לצמיג, המליצו לי על מוסך קרוב יותר לבית שלא צריך לסוע על כביש מהיר אליו, ודחיתי את זה למחר בבוקר שהתנועה דלילה(יום שישי),והוא לא חלק בצורה פטאלית אבל בהחלט יש מקום להחליף אותו. תודה תודה על כל העיצות תענוג פשוט לשאול שאלה ולקבל כל כך הרבה יחס. אוהב אותכם!!!!!!!!!

ofnik

New member
לגבי הנזק למכונית-לא כ"כ בטוח- ../images/Emo12.gif

מה דעתך להתמקד על מכונית שמבצעת עבירת תנועה-להאיץ ל100קמש לשלב לניוטרל-ולקפוץ מהאופנוע,בתנאי כמובן שאתה לובש מעיל וכפפות-אני מניח שהנזק לך יהיה זעיר לעומת הנזק למכונית, ואם היו דברים שרצית להחליף/לשפר באופנוע-זו הזדמנות מצויינת להכנס למוסך החברה ולעשות זאת ע"ח הביטוח חומר למחשבה

OMERVFR

New member
מר ofnik היקר

אני מאוד מקווה שזאת סתם הלצה. אני בתור אחד שעשה כבר שלוש תאונות ובמזל יצאתי ללא פגע אני מאוד לא ממליץ לך או לכל אחד אחר לחשוב על זה אפילו כי בזמן שאתה טס בגובה פני האספלט הזמן זז כ"כ לאט ואין לך שום שליטה על מה שיקרה לך. חוץ מזה בגלל אנשים שעל כלום הלכו והוציאו מהביטוח עשרות אלפי שקלים אני ועוד מספר רב של רוכבים ישרים (מעולם לא תבעתי את הביטוח חובה שלי) משלמים היום 3407 ש"ח על הביטוח. זאת נקודה למחשבה... OMERVFR

למעלה