שאלה מאוד מעניינת.....

Nonamco

New member
שאלה מאוד מעניינת.....

למי מכם\ן הייתה ההזדמנות להשתמש באומנות הלחימה שאותה אתם לומדים להגנה עצמית? אם כן אז ספרו בקצרה מה קרה וכיצד הגבתם וכמובן איזו אומנות לחימה אתם לומדים ששימשה אותכם ככלי נשק. תודה רבה. נ.ב לא היה לי מקום לכתוב את השאלה בנושא.

אני....

מעכתי גו'ק בבית בבעיטה של מאי גרי מעיכה.... דרך אגב....: הבעיטה הזאת היא המצאה שלי, וכל הזכויות שמורות לי!! למעשה הרגתי אותו... ז"ל... מה שמראה לך שלחימה משולבת קטלנית!!! אז תזהרוווו יניב

שימוש באמנויות לחימה להגנה עצמית

פרטו, נמקו, הסבירו והדגימו. האם באמת לא ניתן היה לכתוב כותרת יותר משמעותית מ"שאלה מאוד מעניינת..."?

Dragon Roar

New member
אז דלית...

אני מבין שמעכשיו שאני רוצה לשאול שאלה אני צריך לשאול אותך מה לשאול ומה לכתוב.. וגם איך לכתוב. לא מעניין אותך אל תגיב. קאפיש?

מספיק עם זה.

הפורום נועד לתקשורת. לא בשביל שכל אחד ישים פה את הזבאלה שלו תחת האיצטלה של "לא מעניין אל תגיב". כל הכותבים בפורום מתבקשים לשמור על כללי תקשורת אלמנטריים, למשל כותרות משמעותיות להודעה ראשית, פיסוק סביר ובדיקת ההודעה לפני ששולחים אותה. נכון שאף אחד עוד לא נחסם בגלל אי הקפדה על כללים אלה, אבל אני מבקשת לא להגן על זה כאילו זו איזו זכות מולדת שלכם.

האם יצא לכם להשתמש בידע הלחימתי

שלכם? (זו הייתה יכולה להיות כותרת סבירה) כן. נינג'יצו. היה בסדר. 0 נפגעים לכוחותינו. התוקף אינו בחיים כיום.

Nonamco

New member
במקום להציע הצעות איך יכלה להראות..

הכותרת ולאמר לי שזו שאלה לא מעניינת (כי אותי היא מאוד מעניינת ולפי דעתי זה גם מעניין הרבה אנשים אחרים אם יצא לאחרים להשתמש באומנות הלחימה שלהם בעת הצורך) פשוט תענו על השאלה לענין אם בא לכם כמובן. אם אין לכם תשובה לשאלה או שלדעתכם זו שאלה לא מעניינת אז אל תענו אם אתם לא רוצים, אבל זה שאני מפרסם פה שאלה כי אני מאוד סקרן לגביי התשובות שאני יקבל ומה שאני מקבל זה טענות והצעות לשיפור הכותרת, בואו נאמר שזה ממש לא נעים. תודה רבה. גמר חתימה טובה.

שי רגב

New member
דובר על זה המון, כאן בפורום...

אתה יכול לחפש שירשורי-עבר. לי אין חשק לדבר על מכות (כי זה מה שמעניין אותך, אני מניח), אבל אתן לך זווית מעט שונה: אימוני הג'ודו עזרו לי כמה וכמה פעמים, בעת ש-"עפתי"/"התעופפתי" ו-"נזרקתי" מהאופנוע. השתמשתי ב: 1. בלימות (קדימה ואחורה). 2. גילגולים (לפנים ולאחור). גם "פילוסופיית הלחימה" שימשה (ומשמשת) אותי "לא מעט" ברכיבת שטח באופנוע. וכמו שאמרו חז"ל: "מכות זה לא הכל בחיים, יש גם צ'פחות (וכאפות, ונוגרות וזפטות)". חתימה טובה לך ותהיה רגוע!

Wing Chan

New member
פחות או יותר כנ"ל..

הטכניקות השונות עוזרות לי בהמון תחומים אחרים, שלאו דווקא קשורים ללחימה. מכות..אממ...אף פעם אני לא הולך ממש מכות. רק אם באמת באמת הכרחי. בעיטה מעגלית לראשון, בעיטה חזקה לביצים של השני. כמה שבעיטות לביצים זה מרסן...בעיטה אחת ומתקפלים :] אבל שוב, רק פעם אחת הלכתי מכות רציני רציני עם אערס וחבר שלו (נ"ל). אולי זה נשמע כמו זיבולי שכל, אבל לוחם אמיתי יידע גם לרסן את עצמו ולא להתחיל להעיף בעיטות ואגרופים על ימין ועל שמאל. =)

Dragon Roar

New member
אני..

"הולך מכות" עם חברים ממש בצחוק. מדהים שמאגרוף ממש אבל ממש חלש חבר שלי צועק עלי שזה כואב רצח. אני בחים לא הלכתי מכות אני פשוט מודע ליכולת שלי. חוצמזה זה עוזר בהרבה דברים אחרים. בכלל זה משפר את האופי שלך זה עושה אופי חזק לפחות אני מנסה לשמור על עקרונות מסויימים

instr

New member
_

לקאטה מתאמנים קאטה, לקרב זירה עובדים על מרכיבי קרב זירה עם בן זוג, לקטטת רחוב צריך להתאמן על מרכיבי קרב רחוב בתנאים אמיתיים או לפחות דומים. איך להיות מודע ליכולת אם לא התנסית במציאות? כל פגישה אלימה עם מי שיהיה משפרת בצורה בלתי רגילה את יכולת הגנה עצמית.

למעלה