שאלה מאוד מאוד מאוד חשובה

roychu

New member
דווקא יש שם את קרילין

משמאל למטה, עם החולצה האדומה

king kazabubu

New member
כבר דיברנו על זה...

לקרילין יש שיער אחרי שהוא מתחתן עם שמונה עשרה. בטורניר. זהו.

Light woman

New member
מה?

עם מי קרירין מתחתן? ומי זה/זאת שמונה עשרה? ומה קשור טורניר?

Brolly

New member
טוב...../images/Emo58.gif

לא ראיתי את הפרקים של הטורניר אז אני לא אדבר על זה... 18 היא אחת מהאנדרואידים שד"ר גרו שולח כדי להרוג את גוקו החבורה ניצחה אותה ונתנו אותה לקרילין שהוא יהרוג אותה אבל הוא לא היה מסוגל להרוג אותה כי הוא התאהב בה אז הם התחתנו וגם נולדה להם בת מישהו יודע במקרה מה השם שלה?

roychu

New member
אהה.. וכנראה

שג´רו השקיע מאוד באנדרואידים שלו, הוא ייצר להם רחם וההכל

Prophet

New member
אולי...

הוא רצה לחגוג את הנצחון שחשב שיהיה לו אחרי שהוא תכנן את הכל ??? אז הוא הכין את החגיגה עוד לפני ?

king kazabubu

New member
האנדרואידים היו פעם אנושיים לכן

יש ל18 רחם. לבת שלהם קוראים מארון על שם החברה הקודמת של קרילין.

gogumagog

New member
יותר נכון... ../images/Emo58.gif

שקרילין היה צריך להרוג אותה עם איזה כפתור שד"ר גרו יצר וכך יכל להשמיד את האנדרואידים ולשלוט בהם. נראה לי שאת המכשיר הזה הרס אנדרואיד 17 ובולמה שיחזרה אותו, אבל קרילין פישל ולא לחץ, וזה בגלל שהוא התאהב בה. היא התאהבה בו בחזרה לאחר שהחזירו אותה לחיים עם הדרקון. מה שרציתי להדגיש זה שקרילין ממש לא משתווה לכוח של אנדרואיד 18, ומדבריך נשמע כאילו שלחו אותו להרוג אותה בקרב או משהו...

gogumagog

New member
להלן דוגמאות

קרירין, קרילין, קורירין, קורילין, קולילין, קרילן סון גוהן, גוהן, גוהן צ´אן גוקו, סון גוקו פיקולו, פיקורו, פטי-קור צ´יצ´י, שישי גוטן, סון גוטן בולמה, בורמה פריזר, פריזה, עיר האורות וכמובן ווג´טה, מקיטה ובטח יש עוד הרבה...

Goggle Girl

New member
ובואו לא נשכח עיוותים עתידיים!!!

כמו יותר מדי דמויות @_@ ובטיפה
, אני חייבת להזהיר אתכם. יש לי בסביבות ה-200 תמונות לסופ"ש. ואני מחפשת עוד @_@ אני רוצה עוד תמונות שלו כתינוק! זה לא הוגן!!! מיראי טראנקס: 100. טראנקס צעיר: 78.5 טראנקס GT, יש לי 19 בערך, ורק 3 של טראנקס התינוק!!! @_@ ארררררררג! ראו הוזהרתם

Brolly

New member
לי יש אחת שלו בתור תינוק...

זאת תמונה מצחיקה שבה הוא נתלה על הפנים של וג´יטה ובוכה ווג´יטה כועס ובולמה מאחורה צוחקת חחח

למעלה