שאלה מאוד מאוד מאוד חשובה

michael is here

New member
שאלה מאוד מאוד מאוד חשובה

האם יש איזושהי משמעות ליגירובה בסדרה? או שהוא תמיד ישאר פחדן ומתי קרירין מת או עוזב את החבורה הרי בסופו של דבר הוא יהיה מאוד חלש בגלל שהוא לא סייאן. אז הוא צריך לעוף משם עוד מעט נכון ??? אני מצפה לזה כל כך!!!!!!!

Prophet

New member
...

יג´ירובה ישאר בסידרה אבל אין לו משמעות בכלל סתם בשביל כמה בדיחות קרילין (בעברית קרירי) הוא דווקא יהיה די חזק.. הרביעי מהטובים אם אני לא טועה...

king kazabubu

New member
אתה טועה...

קרילין ישאר בסדרה והוא יהיה מבין הכי חלשים בסדרה. הוא נשאר כי הוא החבר הכי טוב של גוקו ויש לו מעמד מיוחד.

michael is here

New member
איך זה יכול

להיות? הרי ככולם יהפכו לסופר סיינים הם מעלים את כוחם בדי הרבה ולא אין את האפשרות הזאת... ביאסתם לי את היום אם התשובה הרי תמיד הייתם יכולים לשקר!! ):

king kazabubu

New member
תראה...

קרילין הוא דמות לא חשובה במיוחד אבל יש לה תפקיד מסוים. אי אפשר להפטר ממנה לחלוטין והיא תשאר בסדרה. אבל לאט לאט התפקיד שלה יעלם אתה תראה. בסופו של דבר הוא בכלל לא חזק והוא די חלק מאוד לא משמעותי מהסדרה

Brolly

New member
אני מצטער אבל...../images/Emo58.gif

למרות שלא אוהבים את קרילין כל כך והוא לא אחד מהחזקים בחבורה הוא עדיין הלוחם הבן-אנוש הכי חזק על כדוה"א... כל האחרים או נאמקים או סאיינים או חצאי סאיינים וקרילין יהיה יותר חזק מטין שן האן ומיאמצ´ה...

Goggle Girl

New member
*הרביעי*?!?!?! *נחנקת* ../images/Emo58.gif

היית רוצה!!! אפילו אם לחוד הם לא שווים לו, טראנקס וגוטן יכולים לעשות פיוז´ן. אני לא בדיוק מהמרת על קרילין בקרב הזה. ואני גם די בטוחה שלחוד הם חזקים יותר. ואם לא, אז טראנקס *יהיה* חזק יותר. ראו- מיראי טראנקס. אישתו חזקה ממנו!!!! 18 הרבה יותר חזקה ממנו!!! אז מה זה, גוקו, וג´יטה, גוהאן, פיקולו, טראנקס (שניהם), גוטן, 18... עוד מישהו?

ליאג´ירובה אין משמעות?!?!?!!?!?!

מי חתך את הזנב של מקיטה (דווקא! חח)?! מי פצע אותו והסיח את דעתו כדי שגוהן יוכל להשתנות? הא? הא? לולא יאג´ירובה כולם היו מתים מזמן וכדור הארץ לא היה קיים!!!!!!!!!!!11

king kazabubu

New member
ייתכן...

אבל יאג´ירובי הוא אחד מהכי חסרי משמעות בסדרה. למר שטן יש יותר משמעות מיאג´ירובי...

king kazabubu

New member
אבל זה הסתדר כמו שהם רצו...

מי שצריך לדעת מי הציל את העולם יודע את זה. וכל האנשים לא חושדים בהם אז הם יכולים לנהל חיים נורמלים. הוא דמות מאוד חשובה...

Goggle Girl

New member
חדשות רעות

כן, יג´ירובה נשאר פחדן. ולא, קרילין לא עוזב. הוא נשאר עוד הרבה הרבה זמן

לא בטוח

אני חושבת שקרירין ימות בקרב נגד פאריס (פריז´ה) ויש לי תמונה שלו עם שיער!

למעלה