שאלה מאוד חשובה

SHARON 103

New member
שאלה מאוד חשובה

היי אנשים, אני לומד לבחינה לבד ואני ניגש ביום ראשון. אז בהזדמנות הזו אני מאחל המון הצלחה למי שניגש מחר וכמובן שגם למי שניגש יום א'. העיניין הוא שהיום לראשונה הרגשתי עייפות מטורפת וחולשה בזמן הסימולציה שעשיתי ואחרי כמעט 3 פרקים פשוט הפסקתי מרוב עייפות ותחושה של חולשה כזאת (כאילו אין לך כוח אפילו להחזיק עיפרון). מה גם שהרגשתי שהולך לי לא הכי טוב בעולם... צירוף של שתי ההרגשות האלה פשוט גרם לי להפסיק ...... אתם גם מרגישים לפעמים את זה? איך אפשר להימנע מהרגשה כזאת? (חשוב לי לציין שעקב מחלה מסויימת שיש לי אני קצת סובל מאי אכילה בתקופה האחרונה ומחוסר תיאבון ואני חושב שאולי זה קשור ...). מה אתם ממליצים.? תודה לכולם

../images/Emo13.gif

אי אכילה זה בהחלט קשור. ההצעה היחידה שלי היא לאכול בזמן המבחן, אם אין תיאבון אז אפשר לאכול דברים לא כבדים - הצעות: פירות (הכי טוב תפוח), פריכיות מאורז מלא (כאילו לא אכלת כלום - אבל מלא אנרגיות!) ודברים שמתעכלים טוב, ולא צריך תיאבון בשביל לאכול אותם.

שלחופה2

New member
../images/Emo67.gif

האמת שאף פעם לא הפסקתי סימולציה באמצע.. זו לא הראשונה שלך נכון? בכל מקרה בבוקר לפני הסימולציה צריך לאכול משהו מזין כלומר לא גוש שוקולד אלא משהו בריא ומזין אני אישית מנשנשת משהו כל הבחינה (כשיש זמן כמובן) וזה משאיר אותי עירנית

SHARON 103

New member
זאת החמישית....

ולגבי אוכל בזמן המבחן...אני אקפיד על זה יותר

תנסה לאכול באופן כללי

תדאג שיש לך מספיק פחמימות... ולאכול משהו מזין בבוקר כמו שאמרו לא שיש לי מושג מה זה מזין אבל בהצלחה

למעלה