שאלה מאוד חשובה!!!!!!!!!!!

Passion4Life

New member
שאלה מאוד חשובה!!!!!!!!!!!

מישהו יודע מה שם השיר מהאלבום IN THE ZONE שבו בריטני יעני מחזירה לג'אסטין על השיר CRY ME A RIVER ???? תודה לכם!!

britney4u

New member
איזה, השיר שבו היא מתנצלת יעני?

זאת בלדה שבה כביכול בריטני מבקשת סליחה מג'סטין... היא נקראת everytime, שיר מדהים... אם עוד לא קנית את הדיסק, רוץ מהר ותקנה אותו תאמין לי שלא תתחרט!

Itzik200

New member
TOXIC

אם אתה מתכוון לקליפ של ג'סטין CRY ME A RIVER אז בריטני מחזירה לו בקליפ TOXIC.... תראה את הקליפ תבין (אם זה השיר שהתכוונת..)

Passion4Life

New member
יש לי את הדיסק וראיתי את הקליפ

אבל לא הבנתי כ"כ מה היא מחזירה לו בקליפ ...

i4britney

New member
נכון , זה באמת לא כזה מובן אבל...

כעיקרון היא מנסה לחפש את הבחור שבגד בה כביכול ולפתות אותו ואז להרעיל אותו, בתחילה היא עובדת בתור דיילת במטוס מנשקת טיפוס דיי חנון ואחרי זה עוברת לאחר יותר קול לאחר מכן היא נוסעת על אופנוע לחפש את הגבר שבגד בה ואז היא מוצאת את השיקוי הרעיל נכנסת לתוך חדר שבו נמצאת אהובה לשעבר מנשקת אותו ואז מטפטפת לפה שלו את הרעל והוא מת וככה נגמר הקליפ :) ... קליפ מושלם!

iRiS009

New member
לדעתי הקליפ של גסטין היה ..

הרבה יותר "חזק" (נגיד ככה..) מהקליפ של בריטני. איך שהוא נישק כאילו אחרת על המיטה וצילם אותם והראה כאילו ל"בריטני" ושהוא שם את המלאך הזה ליד הדלת , כאילו הקעקוע שלה ושהיא נכנסת והמילים של השיר בכללל..הרבה יותר חזק, לדעתי בריטני ממש נפגעה מזה.. אבל בקליפ שלה זה לא נראה כל כך החזרה..

BravE NeW BoY

New member
../images/Emo42.gifאני לא מבין אתכם

מה הקשר כאן לג'סטין
אני לא חושב שיש קשר בין הקליפ הזה לבין cry me a river

Itzik200

New member
אני לא הבנתי מה הקטע עם המסיכה...

מישהו מוכן להסביר לי?

i4britney

New member
עזבו אתכם משטויות...

תהנו מהקליפ כי הוא באמת יצירת וידאו מושלמת ועזבו את כל החרטבושות מסביב!

NarihS

New member
רגע, שאלה

איך אתם בכלל יודעים שהיא רודפת אחרי גבר שבגד בה? איפה רואים שהוא בגד בה? זה סתם נראה כאילו היא רודפת אחרי גבר.. זה הכל..

Itzik200

New member
גם הבמאי היפני אמר שזאת העלילה...

שהיא רודפת אחרי חבר שלה שבגד בה ומנסה להרעיל אותו למוות...

למעלה