שאלה מאוד חשובה (לי..)

שאלה מאוד חשובה (לי..)

היי... כבר כמה שנים אני מתעניינת בנושא המאגיה והכישוף, והרבה פעמים ניסיתי להתחיל ללמוד ולחקור את הנושא, ואיכשהוא תמיד זנחתי אותו, בתחושה שמשהו לא מסתדר לי עם הנושא. מישהו מכיר את התחושה הזאת, כלומר חווה אותה שהתחיל ללמוד? כי אני מאוד אוהבת את זה, אבל לא זזה לשום מקום כי אני הולכת לפי תחושות תמיד... לעומת זאת אני כן לומדת טארוט, אבל רק טארוט ולא שום דבר אחר, ואני מרגישה כאילו שאני מזניחה חלקים מאוד חשובים בנושא -- אבל אני בכלל לא מסוגלת להתקדם מעבר! אני מאוד מאוד אשמח אם תוכלו לענות לי (אם מישהו הרגיש ככה בהתחלה) כי זה יועיל לי להבין... אם בכלל.
תודה רבה מראש.

בהחלט

הדבר קרה אצלי במיוחד בגלל שהצד היותר מדעי שבי (ובכלל אני בא ממשפחה אתיאיסטית, אם לא אנטי-תאיסטית לחלוטין). הספק לעיתים קופץ גם היום, אך נעלם במהרה. לגבי הטארוט - אם את מתייחסת לטארוט לא רק ככלי לניחוש עתיד, אלא כ"ספר" שממנו ניתן ללמוד שיעורים חשובים מאוד, הרי שאת בדרך הנכונה. במסדר שחר הזהב, וכן במסדרים נוספים הקיימים כיום, הטארוט משמש ככלי חינוכי ולימודי. אני דוגל בשיטה של - קודם תאוריה, אחר כך מעשה - ואז המשך הדרך הוא בשילוב של השניים.

אם כבר...

תודה על התשובה (וגם לך simba על התשובה המקוצרת
). כוכב ה שחר: אני יכולה לשלוח לך במסרים ולדבר איתך על זה? כי זה קצת אישי לי ואני מעדיפה לא לכתוב על זה בפורום בכללי. תודה.

למעלה