או בטיך, בתיך, לא יודע... שלחתי פקס, ביקשתי שייתנו לי ללמוד בכל זאת, ונתנו לי. כמו שאמרת- אילוץ מצה"ל, אילצו את האוניברסיטה לדחות אותי אבל עדיין הייתי רשום במערכת, הם שמחים לקבל סטודנטים...במיוחד בפיזיקה.
אוקיי, אז מידע אישי אפשר גם אפשר "לעקוף" את מסלול העתודה. היות והתחלתי ללמוד מתמטיקה ומדעי המחשב באוני´ ת"א בגיל 16, הייתי אמור לסיים את התואר בערך 4 חודשים אחרי תאריך הגיוס שלי... ככה שהייתי מקבל דחייה בטוחה. אבל אחרי חצי תואר, עבדיכם הנאמן החליט שללמוד מחשבים זה לא בשבילו והלך להגשים את חלום הרפואה שלו.. (שמראש לא הלך אליו כי היה בן 16, איזה כיף זה לדבר על כעצמך בגוף שלישי
) ANYWAY, כאשר איתרו אותי מראש הייתי משרת במקצוע שלי שזה מחשבים ביחידות מוכרות יותר ופחות (לא יכול להזכיר יותר-ביטחון שדה, אתם יודעים
) כך שאין כזו סכנה. צה"ל לא מטומטם ויחידות האיתור של מודיעין וכד´ מחפשות בנרות חבר´ה עם ידא אקדמי לפני הצבא...
בכל מקרה, כן, עזבתי גם את לימודי המתמטיקה ובגלל שצה"ל היא מערכת נורא מסורבלת ולא נתנו לי בזמן את האישור המיוחד להתחיל עתודה כשנה לפני הגיוס בזמן (בגלל שחוה מהעתודה, למי שמכיר, יצאה לחופשה וזה התעכב אצלה על השולחן) בכל מקרה הם שלחו לי את האישור שבוע לפני תחילת הלימודים מותנה בכך שיקבלו אותי באוניברסיטאות שרציתי. אמרו לי שמבחינת תנאי קבלה אני מתאים אבל שאיחרתי את המועד בשבוע...
לא נורא, עכשיו אני עובד שנה עד הגיוס ומרוויח כסף...