שאלה לתחילת השבוע:

MaYcHuK

New member
מאמי שלי אל תנסה לצאת מזה בקלות

ולמה אתה מרביץ לעצמך? בוא אלי אני ארביץ לך יותר נחמד לא ?

טמפורה

New member
אוף, איזה מסרים סותרים את שולחת

כולי מבולבל. למה היא מתכוונת כשהיא אומרת

MaYcHuK

New member
אני לא סותרת עצמי

אם הייתי אומרת לך "בוא אני אלקה אותך בשוט שלי מהעור כשאני לבושה בגדי עור שיד הדמיון מיוצתרת שם " אזזזזזזזזזזזזזז היית יכול להגיד שאני סותרת עצמי

טמפורה

New member
חייכי קצת. זה היה בהומור

עכשיו באמת לא השארת מקום לדמיון. אז עור עושה לך את זה. אוקיי. גם אני ראיתי את האור

MaYcHuK

New member
לא... איף!

אתה לא מצליח להבין אותי... בוא לחדר הסודי שלי אני אגלה לך סוד

MaYcHuK

New member
טמפורה עכשיו אני יודעת למה אהבתי

את הניק שלך כי זה הזכיר לי שרימפס טמפורה שאני נורא אוהבת!!!!!!!!

טמפורה

New member
אם את אוהבת אז לא אקלקל

אבל זה בא ממקור אחר. כפי שהבטחתי לא אקלקל, אז בהזדמנות... בינתיים, תמשיכי לאהוב..

עדי2211

New member
ריצה \הליכה מהירה בים עם הכלב

3-4 פעמים בשבוע. כפיפות בטן כל יום (בבית) אם גלישת גלים, קייטסרפינג והשטת יאכטה עם עוד צוות (יותר נכון אימונים מפרכים 1-2 בשבוע ) נקרא פעילות ספורטיבית.. אז..

רונגי

New member
טיולים על הכלבה - 7 ימים בשבוע

4 פעמים ביום (בסוף שבוע יותר), משהו כמו 3 ק"מ ביום, למרות שבזמן האחרון אני מזייפת - יותר מידי קר ורטוב. מעבר לזה חושבת על חדר כושר, מבררת מחירים ומבצעים אבל נשארת נאמנה לאופיי העצלני ולא עושה עם זה כלום..

magenta73

New member
אני

גרה בקומה אחת יותר מידי. למה הכוונה? מגיעים לקומה מתחתי, ואומרים.... מה? עוד קומה?... ואני עושה את זה לפחות 6 פעמים ביום... (נשמע טוב, הא) - את העליות הללו, בגלל הכלבה...

טמפורה

New member
גם אם היית גרה בקומה ראשונה הייתי

אומר, מה עוד קומה. בכלל. מלא אנשים גרים בקומה. או לפחות נמצאים שם. זה כנראה יותר זול כי הביטוח הרפואי משלם.

טמפורה

New member
נאים ונעים ונעים

אה. ותודה על הסטטוס קוו של נחשוב עליך. תמיד נעים שחושבים עליי...

אני...

עד סוף השנה הייתי במכון כושר. עד שאחליט מה אני עושה בהמשך (טניס, קיקבוקסינג, ספינינג, אופניים) עושה הליכות כל שישי ושבת בבוקר ואז מתחילה את היום. כשיהיה אור בערב אז אעשה גם הליכות בערב... בעיקרון מאוד אוהבת ספורט!

טמפורה

New member
למה את צריכה אותם חזקים (

את השרירים). אה. אופס. טוב, לא שאלתי כלום...

למעלה