שאלה לתחילת השבוע:

יובל 33

New member
שאלה לתחילת השבוע:

מי פה עוסק בפעילות ספורטיבית ( ולא להתחכם - גם אני מחזק את שרירי הידים אבל לא לזה אני מתכוון (-: ) איפה , כמה פעמים בשבוע וכדומה. אנ י בעיקר במכון כושר בלב תל אביב , 5 פעמים בשבוע בערך .

MaYcHuK

New member
כלום, נאדה, לא סובלת, לא רוצה

בשבילי זה עונש כבד פעילות ספורטיבית. היה לי מנוי שנתיים למכון והלכתי בסבל רב

3שרונית

New member
../images/Emo135.gif../images/Emo212.gif../images/Emo211.gif../images/Emo120.gif

זה הספורט שלי........עצוב נכון ????

אז ככה . נגמר לי המנוי

אני לא מהספורטיבים המשקיעים האמת.. אני רשומה כבר במכוני כושר משהו כמו 3 שנים אני בהתחלה כולי חדורת מוטיבציה ומבטיחה לעצמי שאני אלך ואני אתמיד ואני אוריד גם במשקל ויהיה יופי .. ואז אחרי חודשיים כבר לא בא לי ואז אני לא הולכת איזה 3 חודשים ואז שוב פעם נזכרת שיש לי מנוי והרי אני רוצה להוריד במשקל לא ...? אז אני הולכת שוב .. וחוזר חלילה בעקרון אחרי פעילות ספורטיבית אין ספק אני מרגישה בהיי מטורף בזכות האנדרופינים הכל טוב ויפה אבל לחזור שוב פעם למכון זה עינוי מבחינתי נגמר לי המנוי כבר לפני חודש ולא יודעת לאן ללכת ... הפעם אני רוצה להרשם למכון בו יהיה חוג מיוחד שיעשה לי את זה .. משהו שאני מקווה שיהיה לי כייף בו ואני אתמיד בו ..

ליבית1

New member
אני מדריכת ספינינג ../images/Emo9.gif

מן הסתם אני עושה די הרבה.... משהו כמו 3-5 שיעורים בשבוע כשביניהם שיעורים שאני מעבירה ושיעורים שאני באה לרכב בהם....

ד נ י ת3

New member
אני.

בין 3-4 (ואם יוצא אז 5) פעמים בשבוע. איפה? במכון האהוב עלי. מה עושה? אירובי שעה (ספינינג, ריצה, אלפטיקל, סקי)+ משקולות (כשעה וחצי). מה עוד אתה רוצה לדעת?

P u s s i c a t

New member
אני

איפה? חדר כושר, ובחוץ. מתאמנת לטריאתלון שני אימוני רכיבה בשבוע - אופני כביש בחוץ. 3 אימוני ריצה בשבוע 3 אימוני שחיה בשבוע (אחד עם קבוצה בבריכה חיצונית, שניים עצמאית במכון הכושר שלי) ועל זה תוסיף משקולות, וספינינג פה ושם, ומדי פעם כשבא לי... אימון על טריינר בבית (מכשיר שעוזר לי לרכוב על אופני הכביש שלי בבית) בעקרון אמורה להתאמן 6 ימים בשבוע ולהשאיר יום אחד למנוחה שכוללת רק פילאטיס, פלדנקרייז, יוגה וכד'. אבל בפועל.... יצא לא פעם שהתאמנתי שבעה...

הכי כייף זה לעשות כושר

לי יש מנוי בקאנטרי לא רחוק מהבית ואני שם לפחות 4 פעמים בשבוע.שוחה פעמיים בשבוע 7 קילומטר כל פעם.ועוד פעמיים בשבוע מתאמן בחדר כושר. רץ הרבה,עושה כפיפות בטן,שכיבות שמיכה,ומפעיל המון את שרירי הבטן. משחק טניס מדי פעם.ועושה הליכות פעמיים בשבוע בערב.וזה השקט הכי טוב להיות לבד עם עצמך ולחשוב על כל היום שהיה.

5 פעמים בשבוע?

יפה מאוד! מאיפה הזמן? אין לי זמן. אני מתאמנת עם הפסקות בשאיפה להפוך את זה למנהג קבוע אבל בגדול אני מאוד אוהבת להתאמן, סובלת באימון אבל נהנית מפרץ האדרנלין שבא אחרי.

וואי זה נשמע כאילו אני כתבתי את זה.

עד לפני חצי שנה

הליכות כמעט כל יום וכן אירובי בבית. עכשיו אני חוזרת לאירובי, משקולות, תרגילים ממוקדים, אבל לבינתיים ללא הליכות.

incogonito1

New member
גם אני מתאמן...

3 פעמים בשבוע חדר כושר...עובד בעיקר על סיבולת פעמיים בשבוע אימוני רכיבה (איזה קור
) ובדר"כ רכיבת נפח בשבת. לפעמים גונב איזה שיעור ספינינג במהלך השבוע...ומשתדל לשחות גם לפחות פעם בשבוע.

טמפורה

New member
אני רץ כל הזמן כשאני רואה פעילות

גופנית ספורטיבית. בורח כמו מאש. מגיע למהירויות היסטריות עם סיבולת לב ריאה רק מהפחד

MaYcHuK

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אחלה פעילות גופנית. אני אוהבת פעילות אחת ויחידה ואני לא אפרט מהי כאן

טמפורה

New member
אה. באמת השארת המון מקום לדמיון

הידעת? דמיון מוסיף המון. אה, וגם שמעתי שהמצלמה מוסיפה לא מעט.

MaYcHuK

New member
צטערת אני לא חשבתי על מה שאתה

חושב..... מוח של גבר מה ניתן לצפות? שיחשוב וירחיב אופקיו????????

טמפורה

New member
ועל זה נאמר כל הפוסל במומו פוסל

מאיפה את יודעת למה התכוונתי אם לא אמרתי. אה, נכון. את אישה. מותר לך שכחתי (מכה קלות לעצמי על היד. נו נו נו)

למעלה