מי שהעלו היום הצעת חוק לתמיכה כלכלית בתושבי
הדרום, היו לידיעתך מפלגת מרצ. ספציפית אילן גילאון, אם זה קריטי לך. מי שאחראי לעניין, בהיותו שר הכלכלה, דווקא קרא להפיל את הצעת החוק ויצא מהמליאה - זהו מיודענו בנט כמובן. סתם, מוסיפה מידע לדיון. ממש עצוב בעיניי. תכלס, מי שפועל הרבה יותר למען תושבי הפריפריה זה מרצ וחד"ש, שהם כמעט חסרי כח אלקטורלי שם. ובכל זאת, כנראה שיש להם אג'נדה בעניין שהם מוכנים לעשות הרבה כדי לקדם, גם מהאופוזיציה. מי שלרוב שם רגליים ליוזמות האלה, זה הליכוד, יש עתיד, והבית היהודי או כל הורסיות הקודמות שלהם.
מי שהתעקש לשחרר מחבלים כדי להתחיל בהידברות עם הרשות הפלסטינית במקום להקפיא את הבנייה בהתנחלויות היו שוב, בנט וחבר מרעיו. אבל אל תתנו לעובדות לבלבל אותכן או משהו.
(ולגבי ההפגנות האלה - בעוד שנעשים מאמצים כפי שתיארתי לעיל לדאוג לתושבי הפריפריה, אין לאותם אנשים יכולת לדאוג באותה צורה, באמצעות חקיקה וקידום אג'נדות בועדות הכנסת, לתושבי עזה. עדיין, אני לא השתתפתי ולא חושבת להשתתף בהפגנות כאלה, כי כרגע הן נראות לי חסרות טעם וחסרות תועלת ולמען האמת גם אני לא בדיוק מבינה את המטרה שלהן בטיימינג הזה. ועדיין, אני מגדירה את עצמי שמאלנית ציונית, ואפילו לא מוכנה להסתתר ולהתבייש בזה, נהפוך הוא).
יאללה, תסקלו.