שמלת תחרה1
Well-known member
איזה דג אהוב עליכם בערב שבת?
Haddockאיזה דג אהוב עליכם בערב שבת?
ערב שבת אצלנו זה עוף. דג זה בשבת בבוקר. בעש"ק הדג יהיה לכל היותר במנה הראשונה ואז הוא בדרך כלל יבוא בדמות מעין סלט ממקרל. מאוד אוהב את זה וכבר נעשה כך על-ידי אימי ז"ל בבית הורי.איזה דג אהוב עליכם בערב שבת?
אבל דג אוכלים בערב שישי יום שבת שחורים מבית הכנסת אוכלים חמין ..מין בוקר צהרים.ערב שבת אצלנו זה עוף. דג זה בשבת בבוקר. בעש"ק הדג יהיה לכל היותר במנה הראשונה ואז הוא בדרך כלל יבוא בדמות מעין סלט ממקרל. מאוד אוהב את זה וכבר נעשה כך על-ידי אימי ז"ל בבית הורי.
שחזוריםאבל דג אוכלים בערב שישי יום שבת שחורים מבית הכנסת אוכלים חמין ..מין בוקר צהרים.
כל אחד כמנהגו. אצלנו כאמור נוהגים כפי שכתבתי.אבל דג אוכלים בערב שישי יום שבת שחורים מבית הכנסת אוכלים חמין ..מין בוקר צהרים.
הילדים אוהבים דג סלומוןאיזה דג אהוב עליכם בערב שבת?
בדרך כלל זה דג חריימה חריף.איזה דג אהוב עליכם בערב שבת?
גם יפה וגם אופהבדרך כלל זה דג חריימה חריף.
אבל לא רוצה להתעלל בילד ולשרוף לו ת'פה, אז דג סלומון בתנור זה מסתדר לכולנו.
בדיוק אחה"צ היום היגיעו אלי זוג שגרו בעבר בניין שלנו אבל כיום משכירים את הדירה.
הם באו לשלם את מסי וועד הבית.
בדיוק הדג בתנור היה מוכן.
הזמנתי אותם לאכול איתנו, אישתו סירבה בנימוס אבל ביקשה בכל זאת לטעום מהדג.
אחרי שטעמה, המבט שהיה לה בעיניים אמר לי הכל.
"לא ידעתי שאתה יודע לבשל כל כך טוב". אמרה.
"זה לא אני, זה התנור שיודע" אמרתי.![]()
גם יפה וגם אופה
-
-
-
-
-
התנור, כמובן. מה חשבת?
בד"כ איני חובב דגים אך במקרה לפני כשעה היינו בחנות מזרע גדולה באשקלון וקנינו גפילטע פיש, אותו אני אוהב מאוד.איזה דג אהוב עליכם בערב שבת?
אכן דג חדש בארצנו, והמחיר די טוב.הדג שלא מגישים לי. לא במיוחד אוהבת דגים, יכולה לאכול אותם רק אם המבשל/ת ממש מוצלח/ת.
לאחרונה טעמתי דג ברמונדי (אפוי בתנור) שלא הכרתי בעבר. יתכן שאשנה את דעתי בגללו. לדג הזה טעם עדין ביותר, בלי הריח הדגי החזק, ומרקם מוצק יותר משל מושט. יש לו אידרה מרכזית (אליה מחוברות הצלעות) שקל להפריד ממנה את הבשר, ואין עצמות נוספות.
הברמודנדי הוא דג מעולה , טעים מאוד. אני נרתעת מלקנות אותו בגלל מחירו הגבוה.הדג שלא מגישים לי. לא במיוחד אוהבת דגים, יכולה לאכול אותם רק אם המבשל/ת ממש מוצלח/ת.
לאחרונה טעמתי דג ברמונדי (אפוי בתנור) שלא הכרתי בעבר. יתכן שאשנה את דעתי בגללו. לדג הזה טעם עדין ביותר, בלי הריח הדגי החזק, ומרקם מוצק יותר משל מושט. יש לו אידרה מרכזית (אליה מחוברות הצלעות) שקל להפריד ממנה את הבשר, ואין עצמות נוספות.
תעקבי אחרי מבצעיםהברמודנדי הוא דג מעולה , טעים מאוד. אני נרתעת מלקנות אותו בגלל מחירו הגבוה.
מחירו הגבוה זה מאד מרתיע.הברמודנדי הוא דג מעולה , טעים מאוד. אני נרתעת מלקנות אותו בגלל מחירו הגבוה.
אם כך אז המחיר לא נורא כל כך, אם כי אני לא הייתי רץ לקנות מרשתות שיווק.בויקטורי הוא נמכר 2 ק"ג ב- 80 ש"ח. יותר יקר ממושט, זול יותר מלברק וטעים לא פחות.
אבל זרקתי לא לפח הקרוב ליד ביתי אלא לאחד רחוק
כדי שכשהוא יפשיר ויתעורר הוא לא יבוא וידפוק לי בדלת כדי לשאול אותי
מדוע הוא היגיע בכלל לפח האשפה.
למה? אני דווקא אוהב חתולות.![]()
![]()
בהתחלה חשבתי שזה כדי שלא יבואו כל חתולי הרחוב אליך
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.