שאלה לקראת הבאות....

gray peopel

New member
שאלה לקראת הבאות....

אני יכול לשים פה חלום ותעזרו בפירוש או שאני צריך לחפש את עצמי בפורום אחר?

SickBar

New member
אתה יכול לנסות

אני מאמין שיהיו כמה וכמה מאיתנו שישמחו לעזור.

L e s t a t

New member
כעקרון

זהו לא פורום המתיימר להיות פורום של פותרי חלומות, אבל גם לא פורום שהנושא שלו מסתייג מכך ואין לו כל קשר לחלומות ופתרונן - ההפך הוא הנכון. אז כנאמר - אתה יכול לכתוב מה חלמת ויהיו כאלה שירצו לעזור לך.

jbu

New member
אני הייתי ממליץ שתנסה בשניהם

אני הייתי ממליץ שתנסה בשניהם הם פתרו לי חלום, וזה יצא בדיוק כמו שהם אמרו. עדיף שתכתוב בשני הפורומים, אולי החלום שלך קשור במאגיה איך שהוא (הטלה אסטרלית וכו'). הינה הפורום.

gray peopel

New member
סבבה.....

תודה על הכתובת והנה החלום...:) זה יותר נכון תמונה שנכנסת בתוך חלום וחוזרת על עצמה שתי לילות... כלומר חלום רגיל פתאום תמונה והמשך החלום הרגיל: אני נמצא בחנות לסקיידבורים ורוצה לצאת ובכניסה עומדים שני סקייטרים שמפריעים לצאת אז אני מנסה להידחף מאחוריהם וידע שאם אני אפיל את מה שיש בדרך שלי הם ירביצו לי אני עובר ומפיל את הדבר והם לא עושים לי כלום ואני הולך משם וחלום רגיל... -החלום חזר שני לילות, גם גיליתי שבאחד מהם קמתי הלכתי לסלון נשכבתי על הספה וחזרתי לחדר (למרות שההורים אמרו שזה קורה הרבה, טוב שהם נזכרו לדבר) אני פשוט התחלתי לעבוד על הקרנה אסטרלית ועושה את הMPE ואולי זאת תוצאת לוואי?? תודה מראש:)

nubis

New member
כוון למחשבה

שני הסקיטרים מסמלים בדיוק את מה שהיה בחלום - שני שומרים על דלת למישור מודעות אחר. מבחן המעבר בד"כ מלווה בפחד לא הגיוני והמחפש (הנבחן) צריך להתגבר על הפחד ולעבור את המיבחן. אתה בצורה מוזרה ולא מובנת במקום לצאת מהשער (לצאת מהגוף) לוקח את הגוף הפיזי איתך (מפיל את הדבר). בפעם הבאה תעצור לידם ותתבונן מסביב אפילו תבקש מהם לזוז הצידה כדאי שיהיה לך יותר מקום לעבור. בהצלחה אלמוג

shataltal

New member
או, ע"פ פרויד

העובדה שיש לך קפיצות קטנות מהחלום לרגיל לחלום אחר מעיד על דילמה רצינית ומאבק שמתרחש בתת מודע ובסה"כ הנסיון שלו להודיע לך על זה. החנות סקייטבורדים מייצגת את המקום שאתה נמצא בו והעובדה שהחלום מתחיל בנסיון שלך לצאת ממנו לא משאיר מקום ליותר מדי מחשבה, בייחוד שדבר כמו סקייטבורד הוא עניין של הרבה תדמית. כעקרון אפשר לנתח את החנות ואת הרצון שלך לצאת ממנה כנסיון של התת-מודע שלך להגיד לך שהוא כבר עייף ונמאס לו מהתדמית שיצרת לעצמך ואת השומרים עם ההתעלמות שלהם ממך למרות ש"שברת את הכלים" (הפלת את מה שזה לא יהיה) כזריקת עידוד של "אל תדאג, אף אחד לא יעמוד לך בדרך וימנע ממך את השינוי תדמית הזה למרות שאתה חושב שישנם אנשים שלא יתנו לך לעשות את זה". הדבר מחוזק בסהרוריות -בריחה מהחדר שלך, שיא ה"אתה" והצורה שבה אתה מציג את עצמך. סתם נקודה למחשבה.

gray peopel

New member
יכול להיות...

שכשאני עובד על המסע האסטרלי אני מעמיס על התת מודע שלי יותר מדי? והוא עוד לא מוכן לכזאות עבודה...

למעלה