שאלה לצדיק

Soccer5

New member
שאלה לצדיק

בילדותי אמא שלי הביאה חתולה הביתה וראיתי שיצאה מפי הטבעת שלה תולעת לבנה עכשיו אני כיום בן 29 שהיא הביאה תחתולה זה היה בגיל 13 עכשיו בהתחלה לא הבנתי לא קישרתי את זה לחתולה שיצאה לה תולעת מפי הטבעת פשוט זרמתי עם החיים עשיתי בגרות התגייסתי לצהל ויצאתי אחרי חודשיים בגלל שרצו לשים אותי בתפקיד שלא רציתי לאחר מכן עבדתי בעבודות זמניות ואז הייתה תקופה של דיכאון של אולי בערך נגיד שנה. הפעם הראשונה באובחנתי הייתה ב-2011 שהייתי בן 22 המקרה של החתול והתולעת בערך ב-2001 שהייתי בן 13 בקיצר מפה לשם המוח חיבר לי נקודות במחשבה פלשבקים ושחזורים של איזה 10 מקומות בערך ששם כיווצתי את פי הטבעת שלי וכיום אני גם מכווץ פשוט זה לא מחשב לי עוד מקומות זה סיפור הזוי לא אמיתי מגעיל מוגזם ואני מודע לכך ממש שאין הגיון וזה דמיוני אבל ככה המוח הנפש והרגש שלי מרגישים וחושבים פעם ניסיתי לעשות סיביטי ולקחתי הרבה כדורים פסיכיאטרים אבל זה היה בזמן שלא הבנתי בדיוק מה יש עכשיו הכל יותר ברור לי וחד לי בנוסף לזה אני לא סובל את ההורים שלי כרגע אין יום שאני לא רב איתם אני עובד בעמותה של חיות ואחראי שם על מתנדבים מאמצים מבקרים תורמים חתולים וכלבים, כן יש סגירת מעגל עם החתול וראיתי תטראומה הראשונית שוב פעם אבל זה לא פותר ולא מחליש ולא שום דבר כאילו זה כזה במצב ששום דבר לא יכול לעזור האם כדאי לקחת שוב כדורים פסיכיאטריים וטיפול סיביטי? כי אחר כך קשה להגמל מהם וזה משמין וזה פוגע בכבד ובקיבה ויש תופעות לוואי זתאומרת זה מתקן בכאילו תאוסידי והטראומה והפוסט טראומה ובנוסף פוגע בדברים אחרים או לעשות נזעי חשמל? קסדה גרייה מגנטית מוחית עמוקה עשיתי האם שווה קנאביס? שמעתי שיש תחומר קטמין זה אשכרה לירות לכל הכיוונים וגם כל אחד רוצה כסף וכסף אז מצד אחד עוזרים ומצד שני לוקחים כסף ומלא כסף אפילו לא סכום סמלי מה אתה מציע מה מו מי?

Soccer5

New member
ויש פחדים וחרדות

התקפות והתקפי זעם אני יכול להיות אלים מאוד כמו איזה עבריין מה שאני לא או דיכאון כזה שיש לי את זה את כל זה

אני מאמין מאוד בסיביטי

ובמידת הצורך - בשילוב של סיביטי עם טיפול תרופתי פסיכיאטרי.

אפשר לנסות להגיע לטיפול ציבורי, שהוא בחינם, או לטיפול פרטי.
המפגשים עם פסיכיאטר הם פעם בכמה חודשים והמפגש עם המטפל בסיביטי הוא בדרך כלל פעם בשבוע, ולא מדובר בטיפול ארוך.
הסיביטי הוא טיפול ממוקד שמתמקד בהווה ובמטרות לעתיד, ולא נכנס לבירור העבר וההתפתחות בילדות.

למעלה