שאלה לפני שבת

שמלת תחרה1

Well-known member
איך אתם קוראים למוצר בתמונה 1 ואיך למוצר בתמונה 2?
(איני שואלת מה השם הרשמי, אלא מה אתם אומרים כשאתם מבקשים ממישהו בשולחן להעביר לכם את ה...?) FB_IMG_1645800733269.jpg FB_IMG_1645800740071.jpg

טלה נעים

Active member
(איני שואלת מה השם הרשמי, אלא מה אתם אומרים כשאתם מבקשים ממישהו בשולחן להעביר לכם את ה...?) צפה בקובץ המצורף 43241 צפה בקובץ המצורף 43242
מס'2 מלחיה לראש השנה, בצד אחד שמים מלי, ובצד השני סוכר.

מבקש מלח

מקסים 45

Well-known member
(איני שואלת מה השם הרשמי, אלא מה אתם אומרים כשאתם מבקשים ממישהו בשולחן להעביר לכם את ה...?) צפה בקובץ המצורף 43241 צפה בקובץ המצורף 43242
מס'2 מזכיר משהו מיוחד
שיש רק אצל הגברים :)

אבקש תעביר את המלח בבקשה

מס'2 מזכיר משהו מיוחד
שיש רק אצל הגברים :)

אבקש תעביר את המלח בבקשה
צודק, גם לי קצת הפריע. אבל מוטב לא להתייחס לזה כדי לא להתבטא בנושאים לא נעימים, אלא אם יש כאן משום הטרדה. במועדון שלנו סידרו יצירות עיסת נייר בצורת לחמים בתוך כלי, ואני ועוד חבר הבחנו שזה מסודר בצורה גסה עם הבאגט בולט קדימה.

מקסים 45

Well-known member
צודק, גם לי קצת הפריע. אבל מוטב לא להתייחס לזה כדי לא להתבטא בנושאים לא נעימים, אלא אם יש כאן משום הטרדה. במועדון שלנו סידרו יצירות עיסת נייר בצורת לחמים בתוך כלי, ואני ועוד חבר הבחנו שזה מסודר בצורה גסה עם הבאגט בולט קדימה.
למה לא נעים?
זה חלק מהחיים.
חלק חשוב למצוות פרו ורבו,:) חופשי ניתן לדבר על הנושא, לא נעים כשעוברים לדבר לגופו של כותב. :-):

הנושא של מיניות קשור לקשר גופני עם אדם, דבר שיש לשמור בפרטיות כדי לחזק את החשיבה היפה על הנפש ולא את החשיבה הפשוטה על הגוף. האדם עבר עידון והסתיר את המיניות כדי להיראות יותר נפשי ורוחני, וזה יפה. היום יותר מדברים על סקס, אבל אם צורת הביטוי נראית בוטה מדי ומביכה עדיף להשתדל לעדן או לשמור בצנעה.

טלה נעים

Active member
הנושא של מיניות קשור לקשר גופני עם אדם, דבר שיש לשמור בפרטיות כדי לחזק את החשיבה היפה על הנפש ולא את החשיבה הפשוטה על הגוף. האדם עבר עידון והסתיר את המיניות כדי להיראות יותר נפשי ורוחני, וזה יפה. היום יותר מדברים על סקס, אבל אם צורת הביטוי נראית בוטה מדי ומביכה עדיף להשתדל לעדן או לשמור בצנעה.
אכן צריך לשמו פרטיות

למעלה