שמלת תחרה1
Well-known member
איזה מאכלים אתם מכינים לכבוד החג?
מאכלים מבית אבא?
מאכלים חדשים?
מאכלים מבית אבא?
מאכלים חדשים?
ערב שבת ושבת ככול שבת.איזה מאכלים אתם מכינים לכבוד החג?
מאכלים מבית אבא?
מאכלים חדשים?
יצא לך בצל מושלםבבית הוריי נהגנו לאכול בחג שבועות מעדני חלב.
ואחד מהם היה אשה ומאסט.
אחי שיבדל לחיים ארוכים ביקש, הכנתי והבן לקח עבורו לאשדוד.
להכין בצל מטוגן כה יפה רק אחי האמצעי יודע. ואולי סופסוף הצלחתי. צפה בקובץ המצורף 48980
מרחם על בן זוגך, אם יש לך כזה, שהכנת עוגת גבינה תלויה במרכיבים שכללת!יש לי תפריט קל המתאים לכול חג.צפה בקובץ המצורף 48984
אצלינו האוכל נמצא במקום אחרון, אין סעודות חג/ערב שבת או סתם סעודה חגיגית.איזה מאכלים אתם מכינים לכבוד החג?
מאכלים מבית אבא?
מאכלים חדשים?
מנישת שאין לכם אורחים, ואינכם מתארחים. כי אם הייתם מתארחים או מארחים הייתם טורחים למען האורחאצלינו האוכל נמצא במקום אחרון, אין סעודות חג/ערב שבת או סתם סעודה חגיגית.
אנחנו אוכלים היות וזו חובת קיום בערך כמו לנשום ולשתות.
תתפלאי!! יש לנו אורחים ואנו מתארחים אך האוכל אינו העיקר במפגשים.מנישת שאין לכם אורחים, ואינכם מתארחים. כי אם הייתם מתארחים או מארחים הייתם טורחים למען האורח
חג שמח ושבת שלום.
אכן הצלחת להפתיע!!תתפלאי!! יש לנו אורחים ואנו מתארחים אך האוכל אינו העיקר במפגשים.
היות ואינך מכירה אישית אותי או את אישתי אין לך גם סיבה להתפלא!!!אכן הצלחת להפתיע!!
ערך החיים זה לנשום ולשתות? מרחמת על סוג חיים שכאלו.אצלינו האוכל נמצא במקום אחרון, אין סעודות חג/ערב שבת או סתם סעודה חגיגית.
אנחנו אוכלים היות וזו חובת קיום בערך כמו לנשום ולשתות.
יש לך בעיה קשה בקריאה.ערך החיים זה לנשום ולשתות? מרחמת על סוג חיים שכאלו.
אתה מוזמן לבצע את המלצתךיש לך בעיה קשה בקריאה.
לא כתבתי ערך החיים, אלא חובת קיום, הייתי מציע לך על מנת שניפטר ממך שתנסי בבקשה לא לאכול ולא לשתות במשך חודש!
לאחר מכן ספרי לנו בבקשה, אם תוכלי עדיין ולא תהפכי ל, האם שתייה ואכילה הם חובת קיום!!!
את רק מוכיחה שיש לך בעיה קשה בהבנה כללית, ההמלצה שתנסי זאת את יקירה.אתה מוזמן לבצע את המלצתך
אצפה בעוד חודש לדעת מה התוצאה של המלצתך.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.