חג האהבה? לא ככה תכננתי אותו :/
ברגעים העכשוויים של כעס, עצבות ואדישות (וכן, אני יודעת שזה סותר), מה אני עושה???? זה מצחיק- אתמול שאלתי שאלה ועכשיו היא כ"כ כ"כ רלוונטית. הערב הזה היה הזוי לגמרי, עכשיו חזרתי ואני עדיין לא מעכלת. ועד שידיד יגיע אליי ונלך לאנשהו, יש לי חצי שעה להעביר בהרגעות עם עצמי
שלא נדע. מה היה? החברה הכי טובה שלי ואני לא מדברות כבר כמעט שבועיים, ריב על רקע מקצועי שהתערבב עם אישי (כמובן), החבר שלה שאני שונאת (שכ"כ לא שווה אותה, איכס), שלא מפסיק להתקשר אליי בשבועיים האחרונים באמרה ש"מה שהיא לא יודעת לא יפריע לה", "אני רק רוצה לגשר ביניכן"...קיצקיצ- היום הוא נפרד אותה (כן, אחלה תאריך :/ ), ומה שהכי היה חשוב לו לעשות זה להיפרד ממני ולהתחיל איתי באותו זמן (והפעם יותר בדוגרי), ולהביא אותי למצב שכן אפגוש אותו בתירוץ שיש לו משהו חשוב להגיד לי עליה...מאניק. התקשרתי אליה ונפגשנו, זה הכי חשוב כי מה זה משנה הכעסים- החברה כעת ב"צרה". אבל השיחה הייתה הזויה, היא הייתה קרה. ואני השתתקתי, לא היה לי כח להילחם. נמאס לי. נמאס להשקיע אנרגיה במה שלא מתאים. והיא עוזבת לירושלים. אז- NEXT אני יוצאת החוצה לאוויר הצח (?), ליישם את הטכניקות שלי
לכולם, שיהיה לילה טוב, ויש מצב שאני אכתוב פה כשאחזור מהיציאה לפארק עם חבר ילדות
סורי על החפירות, אבל לכולם יש את חופש הבחירה לא להיכנס אל ההודעות שלי
(אא"כ הן הודעות ללא תוכן
). לאבבבבב יו, שרון