שאלה לפורום:

Regina Phalange

New member
אף אחד לא נעלב../images/Emo140.gif

אנחנו סתם משועממים מספיק לפתח את הדיון לכיוונים שלא בהכרח קשורים למה שמישהו אחר התחיל בהם או התכוון אליהם. זה קורה בדיונים מהסוג הזה, אין טעם להילחם בזה. מה שכן, אני לא חושבת שמישהו פה כתב כדי לקבל מחיאות כפיים.. עם כל הכבוד, את מחיאות הכפיים שלי אני מקבלת ממקומות שאינם "פורום לימודי רפואה", וטוב שכך. שבוע טוב ונטול אורגנית לכולם

johngalt2

New member
רגע, רגע...

זה היה בצחוק, בנאדם. באמת. לא הייתה שום כוונה להעליב, לפגוע או להקניט (טוב, להקניט אולי בעצם כן. אבל לפגוע ולהעליב בטוח לא) אותך או מי מיושבי הפורום הנכבדים. רק מעצם העובדה שישבת בשתיים לפנות בוקר ועשית כ"כ הרבה קופי פייסט אני יכול להניח שהתעצבנת למדי. אז באמת שלא צריך. אנא קבל את התנצלותי הכנה אם פגעתי בך באיזושהי צורה. מעבר לזה, אני לא חושב שמישהו נפגע ממה שאתה אמרת. אני בטוח לא. פשוט חשבתי שמה שאמרת זה ממש לא נכון. ואם אני לא טועה, אחת ממטרות הפורום הזה היא לאפשר למשתתפיו לבזבז זמן יקר מהחיים בויכוחים של שעות על הנקודות הדקות יותר של סוגיות עקרוניות שלא משנות כלום לאף אחד. אז אנא קח את מה שאמרתי ברוח ספורטיבית... זו הייתה סתם שמחה לאיד על כך שקיבלתי חיזוק משמעותי לטענה שלי שמלש"בים בני 18 מסוגלים לגלות דיעה בנושאים כגון תרומה למדינה וההשלכות המעשיות של המסלול שהם בוחרים בו, דבר שאתה טענת שהוא לדעתך מעבר ליכולתם. ואני יודע מה אתה וודאי חושב עכשיו; נכון, אמנם לא ניתן לעשות במקרה זה אינדוקציה (למעשה עשינו רק את השלב הראשון) ולטעון כי משום שקיים מלש"ב אחד כזה אזי המלש"בים הם כאלו באופן כללי, אבל אפילו דוגמא אחת מחזקת את טענתי באופן משמעותי. וזה, בעצם, ה- "in your face", ביתר פירוט. ושוב, אנא סלח לי אם דברי פגעו בך.

למעלה