שאלה לפורום,

ben 911

New member
אם את שואלת אותי טלי...

הפורום מיועד לכל מי שרוצה להביע דיעה.. לחלוק חוויות, לבטים, או כל מה שעולה על רוחו. לא משנה גיזעו, מינו, גילו, סטטוסו. במילים אחרות..ברוכה הבאה טלי 1960

טלי1960

New member
רוצה להסביר את שאלתי,

בהרבה מאד פורטלים קיימים פורומים להכרויות,אך תמיד מדובר בהכרויות עבור פנוים-פנויות. מה לגבי הכרויות בין זוגות נשואים? אין הכוונה להכרויות למטרות מיניות(גם לא לחילופי זוגות) ,אלא הכרות בין זוגות למטרות מגוונות כמו בילויים משותפים,טיולים בחו"ל,תחביבים... בקיצור, אינני מכירה מקום בו ניתן להכיר זוגות לחברות . אשמח לדעת האם יש אתר או פורום העוסק בסתם רכישת חברים חדשים כדי להרחיב את מעגל החברים הקיים.

ben 911

New member
טלי, הפורום שלנו מורכב רובו מאנשים פנויים.

אנו מארגנים מפגשים מדי פעם.. כי נחמד לנו להיות יחד.. ואם לקרוא לילד בשמו, כן. אני שואף שתבוא למפגש אישה שאיתה אוכל בהמשך הקשר לקיים גם יחסי מין..
לכן עם יד על הלב..לא נראה לי שהמקום יתאים לך. אלא אם כן מתחשק לך להתקשקש איתנו כאן בפורום מדי פעם.

טלי1960

New member
תודה בן.

כנראה שאין בנמצא פורום כמו זה שאני מחפשת . מעניין למה. בכל אופן,תודה על ההתיחסות והמענה הכן.

תחפשי טוב בתפוז

יש לו כל כך הרבה פורמים , בטוחה שתמצאי פורום או קומונה שתתאים לצרכים שלך

טלי1960

New member
תודה נסיכת הכוכב,

חיפשתי ממש לעומק ולא מצאתי. אשמח לקישור לפורום שכזה.

גאיה ק

New member
אם אכן אין ב../images/Emo43.gifפורום כזה

את יכולה לפתוח פורום כזה. תפוז ישמחו. לי זה נשמע מאוד מוצלח !

אולי בפרום נשואים-נשואות

פעם מזמן הסתובבתי בפורום ההוא והבנתי שיש זוגות שהכירו והפכו לחברים משהו כפי שאת מבקשת למצוא אולי כדאי לך להכנס לשם ולבדוק בהצלחה מיקי

טלי1960

New member
תודה לכל המנסים לעזור,

פורום נשואים-נשואות הוא אכן פורום חביב אך רוב הכותבים בו הם בשנות ה-30 לחייהם עם בעיות ספציפיות של חיים במערכות זוגית .רוב הדיונים שם הם בנושאים של קשיים ודילמות ופחות הכריות בין זוגות. אין לי עניין בדיונים בבעיות של זוגיות וכמובן שגם גילאי הכותבים אינם תואמים את מבוקשי. אין לי את הזמן הדרוש לפתיחת פורום וניהולו.אשמח להצטרף לפורום קיים. שוב תודה על הרצון הטוב והניסיון לעזור, טלי.

ben 911

New member
טלי, אז השארי איתנו בינתיים. ../images/Emo13.gif

לפחות עד שתמצאי את הפורום המתאים. אם תרצי תוכלי לשתף...או להמליץ על דברים. מהמעט שכתבת כאן, שמתי לב שאת כותבת מאד ברור יפה ונקי. חבל לי ש"תתבזבזי" לטובת פורום אחר. כן, אני בפירוש נוהג להשתמש במילות חנופה מבלי להניד אפעף, כדי לעשות נפשות לפורום שלנו.

טלי1960

New member
המון תודות על המחמאות,

אפילו קצת סמקתי במבוכה... הפורום הזה באמת נשמע מקסים וחמים, אתה בטוח שיש בו מקום לאישה החיה בזוגיות ולא שותפה להגיגי איתור הנפש התאומה?

ben 911

New member
טלי, תודה לך שלמרות תהפוכות הגורל שהיו מנת

חלקו של הפורום לאחרונה...את עדיין מוצאת שהוא נשמע מקסים וחמים.
אז נכון שהפורום נועד בראש וראשונה להכרויות לבני גילנו.. אבל שאר ימות השנה.. אנו מעלים כאן נושאים שונים ומשונים. אישית אין לי בעיה אם מגיעים לכאן נשים או גברים נשואים שיש להם מה לאמר לאנושות. בעיקר כשהם מציינים בכרטיסם את הסטטוס האמיתי שלהם.

טלי1960

New member
אנשי הפורום נשמעים מעניינים ,

ויכוחים יש בכל פורום,לדעתי זה רק מבורך, תאר לעצמך שלכולם דעה אחידה? לעיתים קורה שגם הטונים עולים,אז מה? אין זה מוריד מחמימות החברותא שנוצרה כאן וממגוון הדעות המעניין. בסך הכל מאד נעים לקרא וכנראה שזה די הרבה בזכות המנהל... טלי.

טלי את מותק של אישה../images/Emo140.gif

אולי בעלך אינו יודע את זה אך הוא זכה בלוטו פלוס המספר הנוסף.

למעלה