תשובה
איזה דביל אני, יכולתי כבר לכתוב את זה בהודעה הקודמת... טוב מידה מסוימת אבל מעטה - תבדוק טוב את כל הפרטים, שנתים קבע, שירות כקצין, ובכלל - רופא זה אורח חיים, קלישאה שחוקה אבל נכונה, ואם אתה בוחר באורח החיים הזה, לפחות ב5 שנות הצבא תחוייב להיות רופא ולא לעסוק במחקר, ללמוד פלוסופיה וכו´.. אז כדאי שתחשוב על זה טוב. ציונים? כדאי לך ללמוד בתיכון להוציא את הציונים הכי גבוהים שאתה יכול.. בוא נגיד שממוצע בגרויות 110 עם פסיכו´ 720-730 זה בערך בסדר (אבל זה לא מובטח) בקיצור תלמד.. אל תלך להיות רופא רק כי זו הדרך היחידה שלך להגיע ליחדה מובחרת (לדוגמא) זה בונוס אדיר, אבל לא נמצא בתוך הסיבות לבחירה במקצוע.. אם אתה רוצה רפואה, אז כדאי לך לעשות זאת בעתודה, מסיבות כספיות מצוינות, זמן וניסיון. החסרונות הן ניכרים בפורום, קרא את הודעות פלטרון, התייחס לרלוונטיות שביניהן, ואל תשכח שברפואה מרויחים מעט כסף, כך שהסכומים בצבא לעומת בחוץ לא משמעותיים. אני מאוד מרוצה מהמסלול והבחירה שלי אבל עוד לא התחלתי ללמוד רפואה (רק בשנה הבאה אני אתחיל) ואולי כאן הקאטצ´... לא, סתאאאאם, אני יודע על זה כל כך הרבה ובטוח בעצמי; אבל בשום פנים לא הייתי הולך בגל ההורים ו/או כי יש לי מוטיבציה מסוימת לזה ולא מוחלטת.. אז תחשוב טוב ותהיה בקשר, ומה שלא יהיה בהצלחה!!!