שאלה לסטודנטים

מורני !

New member
שאלה לסטודנטים

בחינת המיון במטמתיקה, אשר נערכת ע``י המרכז הארצי לבחינות הערכה. מישהו מכיר? מישהו ראה? מישהו שמע? כלומר.. איך היא בנויה? והאיזו רמה? והאם יש `קורס` מכין? האם קיים דבר כזה בכלל? ועוד שאלה. מישהו יודע לכמה זמן תקף אבחון של קשיי למידה? **** אקס מצטערת... אני דבר ראשון מחר מתעסקת בזה.

מורני !

New member
אקסוש

אז ככה... הטלפון של המרכז הארצי לבחינות הערכה הוא: 6759555 - 02 שעות עבודה שלהם זה - 15:30 - 08:30. עכשיו ... בחינה הבאה זה במאי הקרוב. אתה צריך להירשם עד 11.4.2001 כלומר שהטופס יהיה אצלהם עד התאריך הזה. הערכה עולה 300 ש``ח וניתן לקנות אותה בכל חנות אוניברסיטאית. מעבר לכך.. על הבחינה עצמה.. הייתי צריכה להשאיר שם הודעה ויחזרו אליי.. אז כשיחזרו אני איידע גם אותך.. בנתיים אני מחפשת לך מישהו שאכן עשה את הבחינה. בנוגע לקורסים - במרכז ההערכה לא מבינים בזה כי קורסים זה מגזר פרטי. ולכן אני עוד בודקת.. מקווה שלבנתיים זה בסדר. רני.

מורני !

New member
וואו זה היה מהיר...

טוב אז חזר אליי בחור בשם יעקב... שמסר ככה: הבחינה היא ברמה של 3 עד 5 יחידות בצמוד לחומר הנלמד לבגרות. בנוייה מ-3 פרקים. החומר לבחינה מפורט בחוברת הדרכה שאותה אתה יכול להשיג במדור ההפצה של המרכז לבחינות והעררכה והיא עולה לך 40 ש``ח. בחוברת הזו גם יש לך את טופס הרישום לבחינה עצמה. בנוגע לאיבחון... האיבחון חיב להיערך אחרי גיל 16 כדי שיהיה קובע וכן שיהיה עדכני. עד כמה עדכני הוא רק הצוות של המרכז או של מוסד הלימודים קובע וזה אינדיוודואלי. אני מקווה שעזר לך.. אם צריך עוד עזרה.. תודיע לי.

מורני? תודה... :)

זה ענה על כל מה שרציתי לדעת.. ואפילו יותר מזה.. ו.... שוב.. תודה...

למעלה