שאלה לנשים

blue eyes21

New member
למה?????

לשכב עם מישהו שאת לא נמשכת אליו מלכתחילה????קורה שאחרי XXX המשיכה דועכת,אבל להיפך ,לא יודעת נראה לי הזוי.

DANA800

New member
במקרה שלי קיוויתי שהמשיכה תגיע

במשך הזמן,כי באמת הוא אדם טוב וקשה למצוא כיום בחורים כמותו,במיוחד לי כגרושה עם ילד, אך המשיכה לא הגיעה וכנראה גם לא תגיע.

blue eyes21

New member
משיכה

זה לא דבר רציונאלי,את לא יכולה לגרום לזה לקרות בכוח.תני לי להגיד לך שיש לי ידיד כבר מעל 10 שנים.הוא האדם הכי אוהב,חם ונותן שאפשר ועזר לי המון בחיים. אבל כשעלה העניין של "רוצה אותך" ,היה לי ברור שזה לא יכול לקרות(0 משיכה). לשמחתי הוא העדיף לשמור על הקשר ולא להתנתק והצלחנו לעבור את זה.אבל גם היום,כשאני מסתכלת עליו,וגם כשאני לבד ובלי מערכת יחסים,ברור לי ,שאיתו זה לא יכול להיות ושאם הייתי"משכנעת את עצמי ,רק הייתי מזיקה לשנינו. כשאין משיכה המקסימום שאפשר להגיע אליו זה יחסי חברות(שזה המון) כמו בין חברות. וזה שקשה למצוא גבר שגם יהיה חבר טוב וגם זה שאת נמשכת אליו,לא צריך להוליך אותך מראש לכזאת פשרה.

DANA800

New member
הלואי ונוכל להיות ידידים טובים

כמו במקרה שאת מספרת עליו.

blue eyes21

New member
אל

תבני על זה ,זה ידיד אחד ששרד מתוך די הרבה שלא, אבל תמיד אפשר לקוות ואולי הוא יפתיע.ועוד דבר :זה שאת גרושה עם לד בטח לא מקל על מציאת הגברהמתאים .אבל בתור אחת שאין לה ילדים ועדיין לא פגשה את האחד וגם מסיפורים מסביב(מספיק לטייל ברחבי הפורומים),זוגיות אמיתית זה לא משהו שקורה בקלות בימנו,אני כבר מזמן הגעתי למסקנה שלהיתקל באדם הנכון זה כמעט כמו האחוזים ש ל לזכות בלוטו ומצד שני ,זה יכול לקרות ברגע,משום מקום,אז אל ייאוש,ו...לא לפשרה (בטח לא בסדר גודל כזה)והכי חשוב אל תשליכי את הקושי במציאת בן זוג על העובדה שיש לך ילד,בשום דרך זה לא דבר בריא ונכון לעשות.

DANA800

New member
עובדת היותי אם לילד חמוד

מרתיעה הרבה בחורים, ויש כאלה שאפילו לא רוצים לראות אותי,ובטלפון או באינטרנט אומרים לי שזה גדול עליהם. אז להיות גרושה עם ילד בהחלט מהווה קושי במציאת בן זוג.

blue eyes21

New member
את יודעת מה

זה ממש מרגיז אותי. אני חושבת שזאת יופי של מסננת בשבילך ולא הפוך. יש לי חברות גרושות+ ומי שרוצה אותן ,לא חושב פעמיים,בטח לא בתחילת קשר.אם זה לא עבר את מבחן שיחת הטלפון הראשונה,זה צריך להגיד לך הרבה על הבן -אדם שמעבר לקו ולא על עצמך או על הסיטואציה שלך,קרוב לודאי שאותו אחד שדחה אותך על הסף בגלל הילד ,היה פוגש אותך(כרווקה) ומוצא סיבות אחרות,אחרי פגישה,שתיים ,סקס ללמה לא להיכנס לקשר/לא להשקיע/לא יכול להיות במערכת יחסים/זו לא את זה אני. יש לי תחושה שהדרך שבא את רואה את עצמך, ומה שאת משדרת לאחרים היא הבעיה ואני לא אומרת את זה כדי לפגוע (יש מצב שבשיחות הטלפון שאת מנהלת עם דייטים פוטנציאלים,את מספרת על הילד בחשש, כמעט בהתנצלות???אולי את להוטה מדי לקשר ומחצינה את הלחץ הזה).תלמדי קודם כל להשלים עם מי שאת ועם חייך ,מי שירצה אותך ירצה אותך בגלל מי ומה שאת וילד זה לא חיסרון(אולי רק מבחינת גמישות שלך בשעות ,לא יותר מזה).

DANA800

New member
אני לא מדברת על הילד החמוד שלי

בחשש, להפך אני תמיד מספרת עליו בשיא האהבה וכמה אושר הוא מביא לחיי. אני רוצה קשר רציני,אבל ממש לא לחוצה להתחתן אם לזה התכוונת.

blue eyes21

New member
ממש לא

כולנו רוצים לאהוב ולהיות נאהבים.הבעיה עם לחץ היא שבדרך כלל ,הוא מביא לתוצאות הפוכות ,שלא לדבר על כך שזה עלול להוביל אותך לקשרים שבמצב של רצון בזוגיות בלי לחץ ,קרוב לודאי שלא היית נכנסת אליהם. גם אני רוצה כבר לפגוש את ה"אחד",אבל ברגעי חולשה ,אני תמיד משתדלת להזכיר לעצמי ש.. חיכיתי כל כך הרבה זמן לפגוש את האדם הנכון,אז עכשיו בטח אסור לי להישבר ולהיות עם מישהו שאני לא ממש רוצה,או לא ממש רוצה אותי(בשביל האיזון
). ו..להישאר אופטימית,כדי שכשזה יקרה,לא אהיה צינית כלפיו,ממורמרת ועיוורת -מה שלא יאפשר לי לראות שהוא כבר כאן. אני בעדך
ולא מזלזלת לרגע בצורך באהבה!

תרוצים

תפסיקי לחפש תירוצים! למה לא רוצים להיפגש
אני לא חושבת שיש לזה קשר להיותך גרושה+. אני בת 28, גרושה + 2 קטנטנים ולא הייתה לי שיחת טלפון אחת שלא הובילה לפגישה
קחי את עצמך בידיים, שני גישה, והחיים יראו לך יפים הרבה יותר...

DANA800

New member
אז איך את מסבירה את זה

שבחורים מאתרי הכרויות באינטרנט שומעים שיש לי ילד ולא רוצים אפילו לראות אותי,ישר מקבלים רגליים קרות? ברור שיש פה ושם רווקים שלא מפריע להם,אך הם מעטים.

אני בכלל לא מסתכלת לכיוון

של רווקים! רק גרושים +. אולי כאן טמונה הבעיה שלך... למה את רוצה בכלל לצאת עם רווק?

ghatto

New member
כמו שכבר נאמר

אין לא מספיק מושך - יש לא מספיק וודקה...

למעלה