שאלה לנשים

DANA800

New member
שאלה לנשים

האם קרה לכן, ששכבתן עם בחור שלא היתה לכן משיכה אליו?

Akuna Matata

New member
לא

וגם לא נראה לי שזה יקרה. למה לבחור במישהו שלא נמשכים אליו

DANA800

New member
לי זה כמעט קרה.

מדובר בבחור טוב, שמתנהג יפה אלי ולבני,וכואב לי להיפרד ממנו. אבל כבר פעמיים דחיתי אותו כשניסה לשכב איתי. בסוף זה יתפוצץ מעצמו.

אורזמן

New member
לא אשה אבל חייב לומר משהו

אומנם הוא מתנהג יפה אלייך ולילד והוא חושב שהפרס על ההתייחסות שלו היא לשכב איתך... כנראה שהוא טועה בהחלט, מאחר שזאת לא הכוונה שלך. זאת לא מערכת יחסים בריאה. הרעיון הוא שהתרגלת אליו ולטוב ליבו עדיף שאת שתנתקי את הקשר אפילו שזה כרוך בכאב... בהצלחה בהמשך הדרך

DANA800

New member
מי שנשוי 20 שנה ומעלה ועוד יש משיכה

מגיע צל"ש לזוג כזה. אבל התכוונתי לקשר בן חודש וחצי.

DANA800

New member
אין ספק. אני רק לא יודעת איך לחתוך

כי אני לא יודעת להיות רעה. אני מחכה שזה יגיע ממנו.

את לא צריכה להיות רעה.....

את צריכה רק להיות אמיתית עם עצמך ואיתו...... אם את מחכה שזה יגיע ממנו .......תגלי אחרי 20 שנה שאת מצליחה לשכב עם מישהו שאת לא כל כך נמשכת אליו!!!

DANA800

New member
את לא חושבת שהוא יגמור איתי

בעצמו, כשיראה שאני דוחה את נסיונותיו לשכב איתי?

magenta73

New member
דנה

לא נעים מת מזמן. תקלטי מה את עושה לבחור הזה, תקלטי שאת משחקת איתו ועם הרגשות שלו. ותחשבי איך את היית מרגישה אם היית בנעליו. ואם כל הצער שבזה, שהוא נחמד אליך ואל הבן שלך, תחתכי כמה שיותר מהר. הרבה יותר קל לחתוך עם גרזן מאשר עם כפית, אם הבנת למה אני מתכוונת... זה בכל מקרה יגמר, כי את לא מעוניינת, למה למשוך?

DANA800

New member
אני רוצה לחתוך ,רק לא יודעת איך

לעשות זאת. קיוויתי שזה יגיע ממנו,אך זה טרם הגיע.

magenta73

New member
למה שזה יגיע ממנו?

הוא הרי מעוניין. והנה ככה עושים את זה:
- רמי (שם בדוי), אני רוצה להגיד לך משהו, בו שב לידי
- מה קרה דנה?
- רמי, תשמע, אתה מקסים אמיתי, אתה מדהים, נהדר, אוהב, נותן, אתה גם מקסים עם הילד שלי, אבל...
- אבל...
- אני מתנצלת, רמי, אני לא רוצה לפגוע בך, אבל אני לא מרגישה שזה זה. ואני לא יכולה להרשות לעצמי, במיוחד לאור העובדה שיש גם את דן-ג'וניור, להיות עם גבר ולהתקשר אליו, ושם דן-ג'וניור יתקשר אליו, בידיעה שבסופו של דבר שה לא יחזיק מעמד. זה לא פייר לא לי, לא לך ולא לדן-ג'וניור.
- את צודקת. חבל מאוד. אני מבין. זה היה בקצרה. אמת לא הרגה אף אחד בנתיים (טוב, אולי כמה בימי הביניים, אבל אנחנו חיים בארץ דמוקרטית). תחשבי מעבר לעצמך. תחשבי עליו, ותחשבי על הבן שלך, שהגיוני שיקשר אליו אם הוא יסתובב לידכם.

voguemaster

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

מעניין שאת אומרת שהאמת לא הרגה אף אחד. מעניין עוד יותר שאת אומרת ש"לא נעים" מת מזמן, יחד עם זאת הדיאלוג הקצר שנתת פה סובל משתי בעיות עיקריות: 1. חצי ממנו שיקרי לגמרי. את מחלקת לבחור מחמאות מפה ועד הודעה חדשה, כמובן מהסיבה הידועה - את רוצה לרכך את המכה. 2. את סותרת את עצמך. את אומרת שלא נעים מת מזמן אבל לא נעים לך להגיד לבנאדם את האמת בפנים. בקיצור, זיוף. אם את רוצה לייעץ לאנשים להגיד את האמת ולחתוך את הדברים, תעשי את זה. אל תעשי את זה במסווה כי זו צביעות. רוצה להגיד לבחורה איך לחתוך עם הבחור שלה ? תגידי לה שזה צריך ללכת משהו כזה: "תשמע X, אנחנו צריכים לדבר. אני לא מרגישה שזה זה, כלומר אני לא מרגישה כלפיך בצורה הזו. צר לי אבל זה המצב." זהו. פשוט, קצר וקולע.

magenta73

New member
ווגאי מאסטר, או איך שהשם הולך

יש אמת ויש אמת. יש לא נעים ויש לא נעים. יש איך לדבר עם בני אדם. יש הבדל בין להישאר במערכת יחסים ולא לחתוך כי לא נעים בין להגיד את "האמת העירומה" בפנים. סך הכל, כולנו בני אדם, לכולם יש רגשות, למה לפגוע? האמת היא - הצורך לחתוך, לסגור. עדיף להגיד במילים יותר מלטפות כביכול מאשר לא להגיד בכלל או לתת תיאור תמציתי. פעם קיבלתי תיאור תמציתי כזה. המשפט היה "קמתי בבוקר והרגשתי שזה לא זה". אני, לא קיבלתי את התשובות מהמשפט הזה. אני נשארתי עדיין ספקנית, מאוכזבת, מבולבלת ושאר ירקות אחרי המשפט הזה. מעבר לכך שאני לא חושבת שזה פייר. אתה נמצא בסיטואציה, קשר, יש כאן רגשות מעורבים... לא הכל שחור ולבן. תקרא לזה צביעות. אני קוראת לזה התחשבות מינימלית. עדיף מלהגיד, תשמע, אני לא נמשכת אליך...

voguemaster

New member
לא עדיף

"אני, לא קיבלתי את התשובות מהמשפט הזה" ואם הוא היה אומר לך שאת מדהימה ונפלאה ומקסימה וכל הדברים האחרים אבל לדעתו זה <תכניסי את התירוץ החביב עליך>, זה היה נותן לך תשובות כלשהן ?? הרי אם אדם מייפה את המצב כדי לא לפגוע בצד השני אז בהכרח תשובות זה הדבר האחרון שיהיה אפשר לקבל מאותו אדם. וכשמישהו אומר לך חד וחלק: "קמתי בבוקר והרגשתי שזה לא זה" - זה אומר בדיוק את מה שזה אומר: ירד לי ממך, אני לא מרגיש אותו הדבר. מה מסובך פה כ"כ ? "מעבר לכך שאני לא חושבת שזה פייר" מה לא פייר ? להגיד לבנאדם את מה שקורה בשטח ? רק בגלל שזו מע' יחסים ורגשות מעורבים ? נו באמת. אני אגיד לך מה לא פייר בעיניך, שאת נותרת עם כל השאלות ומבולבלת. "עדיף מלהגיד, תשמע, אני לא נמשכת אליך..." דווקא לא. לא נמשכת אליך זו סיבה מעולה לא לצאת עם בנאדם או להפסיק לצאת עם מישהו שכבר כן יוצאים איתו. קורה. אנשים לוקחים את זה באופן אישי בצורה כ"כ תהומית, כאילו שהאגו שלהם ספג כזו חבטה נוראית! כאילו שעצם זה שאדם אחד אומר להם את זה, כנראה שכולם חושבים אותו דבר. זה לא ביג דיל.

magenta73

New member
קראת את כל השירשור?

הסיבה להפסקת הקשר היא חוסר משיכה. ולמה להגיד את זה? למה? אפשר להתפלסף מהיום עד מחר, לגבי מה צודק ומה נכון... אני שמעתי גם ככה וגם ככה. אני נתתי תשובות גם כאלו וגם כאלו. רמת הבלבול או ההתאכזבות היא אותה רמה. וזה לא משנה איך היא תגיד או מה היא תגיד, סתם הצעתי שיחה "חביבה" כי היא לא יודעת איך לחתוך לטענתה. ולגבי המשפט ההוא. הוא אמר לי גם את כל האת מתוקה ומקסימה, זה בסדר... בסופו של דבר, הרבה פעמים אין תשובות, כי אין. ומה שחשוב, זה פשוט לעשות. בדרך א' או ב'. לא משנה באיזו דרך, פשוט לעשות. ולגמור עם העיניין.

למה שיגמור איתך.......

אם הוא מעוניין אז הוא יחשוב שסתם את משחקת את הקשה חהשגה..... תגידי לו את האמת וזהו!

למעלה