שאלה לנשים

DANA800

New member
עוד קיימים בחורים

שממשיכים לצאת עם בחורה שלא רוצה לשכב איתם אחרי פרק זמן שהם יוצאים יחד?

כנראה שכן.....

זה כנראה אותו סוג של גברים שמוכנים לצאת עם מישהי גרושה+ילד חמוד!
זה הסוג של הנחמדים מידי אלא שגם הם לא כך מושכים אותנו פיזית....

blue eyes21

New member
למה

תמיד כשמזכירים גבר טוב,באותה נשימה אומרים שבגלל זה לא נמשכים אליהם.יש אמצע ולי נראה שלא נמשכים למישהו בגלל שלא נמשכים אליו ולא בגלל שהיה"נחמד" מדי. אני למשל שונאת "שחקנים",גם אם נמשכתי למישהו פיזית והוא יתגלה כאדם לא נחמד/טיפש/משעמם זה מיד יוריד את המשיכה,אם נתקלתי במישהו שבמבט ראשון לא משך אותי אבל מתגלה ככריזמטי/שנון/ איכפתי יכול להיות שכן אמשך ויכול להיות שזה לעולם לא יקרה,אין לזה כללים ברורים,שהרי אם כך היה כולנו היינו נמשכים לאותם אנשים. מה שכן רוב הפעמים,אם מראש אין משיכה ,קרוב לודאי שזה לא יקרה,אבל כבר היו דברים מעולם וזה לא קשור לגבר "טוב מדי"!! חוץ מזה-ידוע היום שמשיכה נוצרת או לא נוצרת ,מדברים הרבה יותר בסיסיים/ראשוניים/חייתיים ממה שאנחנו נוטים לחשוב ולהצהיר(כמו למשל ריח גוף שמבחינה גנטית רחוק משלנו וכיוצא בזה)

magenta73

New member
עוד בפולניה

ידענו לשעשע את עצמנו ע"י ירידה עצמית בלתי מותנת. (ולא, לא ירידה עצמית נחמדה. זה בלתי אפשרי אלא אם כן את סינית קטנה בלי עצמות.) ברור שנראה משהו שלא ימצא חן בעינינו ברמה הפיזית, רק נראה את הדברים הטובים בו ואיזה אחלה בן-אדם הוא, ונתעלם מכל הטריקים הקטנים והשריטות הקטנות, ונעשה ממנו מן בודהה קטן, רק בשביל לבכות לעצמנו, על עצמנו: "את רואה, מג'נטה, את רדודה ושיטחית!, את רוצה מערכת זוגית טובה ובריאה, אז למה את לא הולכת עליו? הוא חכם ורגיש, כמו שאת אוהבת. למה את לא מסוגלת להיות איתו? למה כ"כ חשובלך מראה חיצוני?"... פולניות או לא להיות!!!!!!

גם לנו הנשים......

יש צורך באתגרים...... אנחנו מנסות לביית ....את הגבר ה"קשה להשגה"..... ואם מישהו נחמד אלינו וטוב ו"מבויית" כבר אז אנחנו לוקחות אותו כמובן מאליו...... זה לא קטע רק של נשים ,זה בכלל קטע כזה של בני אדם. "הוא עושה לך טוב,כשהוא עושה לך רע"

blue eyes21

New member
אותו זה עלול רק לאתגר

הוא יחכה לרגע של חולשה ותגיעו לזה בסוף ואת תמצאי את עצמך עושה XXX מתוך רחמים. תהיי כנה ,למה לגרור דבר כזה.

s h i r k u s h

New member
../images/Emo31.gif

למה לשכב עם מישהו שלא מושך אותנו?? אני אישית <מחשבה תמימה קצת> חושבת שסקס עושים מאהבה ולא סתם כי חרמנים כבר...

Vdrums

New member
יש ימים שבהם התמימות מתנפצת.

זה יקרה גם לך. זה כמו סרט אימה.

Vdrums

New member
גם לי וגם אנשים אחרים.

תראי תמיד יש יוצאי דופן, אולי אצלך כרגע זה אחרת כי את לא בסטטוס של רווקה נטו. (לא שחלילה משהו לא בסדר)

magenta73

New member
אז אם זה כמו סרט אימה...

אחרי שהתמימות "מתנפצת", בא איזה בחור עם מסכה וסכין... ואז יש סצנה עם מלא קטשופ... לא זכור לי שכך היה המקרה אצלי... קטשופ בא עם צ'יפס. הכי הרבה גם עם שניצל... אוח אני רעבה...

למעלה