שאלה לנשים:

לגרושות

יש תדמית של קצת מתהוללות יוצאות מבלות נהיינות מהחופש ומידידים וכו, הנשואות בחבורה קצת יקנאו בחופש, לכן בעלים לא מתים על חברות גרושות של אישה, ומרווקות הם חוששים מעין הרע למי שמאמין בזה!!

נשואה נשמע יותר מכובד עבוד עבור האישה, כיביכול יש לה משפחה מעמד מכובד בעל בית להחזיק, גרושות ורווקות הם במקום אחר מבחינה חברתית, אני למשל הפסדתי תפקידים בגלל רווקותי, ולך תסביר לכל מיני אך בחור שנראה טוב ומחוזר וכו לבד

צלשלספק

New member
אם האבא לא מבחנה מבנק הזרע

ויש כתובת - יהיו מזונות מהאב הביולוגי, לא משנה אם היא הייתה אשתו או אחותו למחצה או סטוץ של לילה אחד.

רווקה + ילד, יכולה להיות בחורה שחיה עם מישהו חיי שיתוף והביאו ילד, ויכולה להיות אחת שהיה לה פנצ'ר,

מאוד תלוי במי עסקינן, ומה הצד השני רוצה והאם הוא מעוניין להכיל.

כך או כך, לא תמיד זה פשוט.

אם

זה ילד מבנק הזרע מה שנקרא יהיה לי יותר קל להכנס לקשר כזה עם רווקה, ולדעתי בחורה שמרגישה צורך בכך שתלך על זה גם אם היא לא לסבית בארון מה שנקרא.
לגבר אין את האופציה הזה חוץ מלשלם במינמום 1600מזונות והוצאות הריון וכו וכבר עדיף לו לחיות איתה

mri10

New member
נסיך,אני שוקל את פיטוריך מברית השמרנים

נסיך, גם ככה אין ממש בנשואין/קידושין שהם...

עוברים
סתם הצגה שיוצא ממנה רק קילקולים

לפחות שיתרבו שיהיה יותר יהודים בעולם

mri10

New member
מבחינה מסוימת זה נכון..

קידושין הופכים אותה לאשת איש על כל המשמעויות שבענין.

רק שאם הילד יגדל וירצה לחזור בתשובה,הוא די יתקע עם הרווקות של אמא שלו.

אני

של תומך במי שלא מתאים לנישואין שיעשה ילד מחוץ עם כל הצער שבכך, לגבר הממוצע זה לא משתלם, לאישה יותר קל חברתית ויש תמיכה עם הילד אם היא מחוברת לקהילה!!

ושוב מי שחש שלא בנוי להכיל בן זוג יחדיו שיפנה לאפיק של חד הורי

Anna Vasserman

New member
זה בעיניי המתבונן

יש כאלה שיגידו שבגיל 33 - מישהי שעדיין רווקה ללא ילדים אולי משהו אצלה דפוק...

ויש כאלה שילד דווקא זה חסרון בעיניהם.

אני מכירה אישית גברים רווקים ללא ילדים (בגילאים מעל 30) שמבחינתם אשה שכבר יש לה ילד (מגבר אחר, מן הסתם) זה חסרון.

צלשלספק

New member
הסטטוס שווה אולי מבחינת הטבות שהיא תקבל

לא כמו שגרושות (חד הוריות
) קיבלו בעבר, אבל יש כמה הטבות שביבי לא לקח לאוכלוסיה הזו.

מעבר לכך, לא מעט רווקים יפסחו על הפרופיל, והכוונה לקשר רציני או בכלל.

לדעתי הסטטוס, הוא "הישג" רק שלה בעיני עצמה תוך כדי שכנוע עצמי ותו לא, גברים לרוב יעדיפו רווקות פנויות וזמינות - זה לא פשוט להיות בקשר עם בחורה שמטופלת בילד/ים, קל וחומר קטנים כמעט 24/7 לא משנה אם אתה גרוש או רווק. זה פוגע בספונטניות. זה בהחלט לא חד משמעי, ועניין של העדפה אישית של כל אחד ואחת ותלוי מאוד בבנאדם ובסיטואציה, אבל בגדול זה הכיוון הכללי של מרביתם של הרווקים.

יש איזו אגדה אורבנית היא שלגבר, (בניגוד לאישה) יותר מורכב "לקחת אחריות" על ילדים שהם לא שלו וכשיש גבר אחר בתמונה, אבא שלהם וכו' - לא כל אחד ירצה להכנס לסיטאוציה זו, אין לי מושג אם זה מבוסס מחקרית - אבל זה התחום שלך, לא?

פשוט

מאוד בגלל שהיא הייתה שם מה שנקרא, יש משהו כזה שמרגיע וגורם לקשר לנוע בקצב שונה לעומת רווקה בלי, ככה הרגשתי איתן שלכל אחד יש את המרחב שלו, והכל יותר שלו עם הבנה, לא קל להיות בקשר גם עם הילדים לא שלך בניגוד לאלמנה, לא הייתי עם כאלו שסיימו גרוע ברמות מטורפות את הנשואים, אבל ניתן להבין גם את הגבר ולמה לי להכנס או להיות במיטה חולה למרות שהיו נוחות בהרבה תחומים בקשר איתן

דידי 9

New member
שאלה מצויינת! בעיני הסטטוס הבאמת הכי שווה הוא

הפתעה-
חמודים אני אענה בסוף!

אני אוהבת שאתם נשארים סקרנים, סבבה?

כל אחד וההסתכלות שלו לנושא

תמיד העדיפות היא להתחתן ולהישאר נשוי כמה שיותר שנים ובשביל זה הבני זוג צריכים לעבוד קשה כדי לתחזק זוגיות טובה ובריאה שתישמר לאורך שנים.
אז מה אם אישה בת 33 גרושה + ילד ?! אז מה אם אישה בת 33 עדיין רווקה ?!
שכל אחד יתבונן היטב בחיים שלו ויוציא מהם את הדברים הטובים.
בקיצור, לא לבכות על מה שאין, אלא להינות ממה שיש עכשיו.

למעלה