כאילו מה..?הוא נרדם בעמידה??
מ מטריקס5 New member 25/7/05 #29 אז הכל בסדר,טפו טפו למה להתלונן תשמרי את זה לעצמך שלא יעשו לך עין הרע,ופתאום הוא יתחיל להרדם בהליכה
צ ציפיטפטת New member 25/7/05 #30 ../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif מי מתלונן מי../images/Emo35.gif
י י ל ד ת האור New member 25/7/05 #19 מי זוכר איך הוא נרדם../images/Emo12.gif אחרי לילה סוער...... אבל זוכרת איך אני מתעוררת.....
ע ענתלה35 היחידה New member 25/7/05 #31 לישון עם הרגשה כייפית ../images/Emo175.gif כבר לא זוכרת איך זה לישון עם עוד פרטנר אומר לך את האמת .. בנתיים נהנת לי גם מהאלכסון שלי . יש ימבה מקום במיטה זה גם כייף ולא צריך להתחלק עם עוד מישהו במיטה אבל ברור שלא זו המטרה של החיים שלי בסופו של דבר.
לישון עם הרגשה כייפית ../images/Emo175.gif כבר לא זוכרת איך זה לישון עם עוד פרטנר אומר לך את האמת .. בנתיים נהנת לי גם מהאלכסון שלי . יש ימבה מקום במיטה זה גם כייף ולא צריך להתחלק עם עוד מישהו במיטה אבל ברור שלא זו המטרה של החיים שלי בסופו של דבר.
ג גליה 32 היחידה New member 25/7/05 #32 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ועוד קצת - כי זה באמת הצחיק אותי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח- בהזדמנות על כוס קפה אני אספר לך...
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ועוד קצת - כי זה באמת הצחיק אותי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח- בהזדמנות על כוס קפה אני אספר לך...
ג גליה 32 היחידה New member 25/7/05 #34 קבלי מסר חמודה- העיקר תמיד תעשי "רק מה שטוב לך"- ולא ללמוד שטויות מגליה
S SecondOpinion New member 25/7/05 #38 מה לא ברור ב"מפריח נפיחה"? או שאולי לא הבנת למה התכוונתי ב"נפיחה"...
ח חתול לבן חתול שחור New member 25/7/05 #40 מז"א? עושים תיאום ציפיות..לפני.. כמו...לבלות את הלילה...אופציה. כמו...לא חייבים להתנשק after sex כמו...לא חייבים להתקשר למחרת בבוקר. ועוד כאלה...
מז"א? עושים תיאום ציפיות..לפני.. כמו...לבלות את הלילה...אופציה. כמו...לא חייבים להתנשק after sex כמו...לא חייבים להתקשר למחרת בבוקר. ועוד כאלה...