שאלה לנשים ולגברים

שאלה לנשים ולגברים

גברים יקרים ... אתם מבלים את הלילה עם בת זוגכם. מתעלסים, מתנשקים מתענקים ומז*****ם... הגיע הרגע ללכת לישון.. מה אתם עושים? נותנים נשיקת לילה טוב, מסתובבים והולכים לישון? מחבקים והולכים לישון? מה?? נשים... אותה שאלה אם אפשר על הגברים שהכרתם...

ציפציפ, אני מבינה ...

שאת לא הולכת לישון

amitshein

New member
מה זאת השאלה הזאת?../images/Emo3.gif

אז זה תלוי כמובן בהרבה דברים...... ראשית האם אתה רוצה להמשיך ולראות אותה...או ש.... ואז נשאלת השאלה הבאה...היה טוב? אם כן - לחבק, אם לא .... תגידי זה בחורף כשקר ורוצים להתחמם או בקיץ ושניכם נוטפים זיעה??? (עשית מקלחת אחרי?) לא לכל שאלה יש תשובה חד משמעית, יש סיטואציות שונות שמשפיעות....

t o t a l

New member
מי בכלל זוכר?

חושב שלישון יחד זאת אחד הדברים שהכי קשה ללמוד. אבל אני מדבר מתיאוריה.

רחלי228

New member
יקירה-תשובה נשית

הכל תלוי.. כמה אני עייפה/עירנית אפשר להתכפת (מלשון כפיות) ולהרדם... אפשר ללטף...ולהמשיך ל"סיבוב הבא" יש כל כך הרבה אופציות....

ציפיטפטת

רוצה קודם להגיד לך שמה שבהכרח טוב לאחר לא חייב להיות טוב לבן זוג שלנו....(וזה בהמשך לשיחה שלנו אז כנסי לדיר באלק) חיבוק ולהרדם זה הכי טוטאלי..מקלחת..נו זה קצת מעליב לדעתי אלא אם כן זה הכנה לסיבוב מס 2 הכי מדהים זה לישון יחד וככה בלילה לפקוח חצי עין ולראות את בן בת הזוג מסתכל עליך בחיוך אבל גם כשזה קורה זה לא אומר שהבן זוג הוא הנכון בקיצור הרבה אנשים הרבה רצונות מה שאת אוהבת ומה שהוא אוהב זה לפעמים שונה כל מה שדרוש זה לכבד את הרצונות של השני

מייקי31

New member
מי זוכר בכלל?

אחרי סקס סמים ואלכוהול, אזכור אם התחבקנו? התנשקנו? וואהוווו שאלה קשה

אשתאר1

New member
../images/Emo24.gifאני מעדיפה שינה בכפיות.

בינתיים אני ישנה באלכסון בכייף...

הדיר בלאק שלך יושב לי טוב

ואפילו טוב מאוד... השאלה הזו שלי נובעת.. כי אני עדיין לא מאמינה במה זכיתי... כל יום נפעמת מחדש.

מטריקס5

New member
כפרה !!! אם את מרגישה שזכית..

אז מה אכפת לך מה עושים??? תעשי מה שאת מרגישה,תזרמי,תשתדלי תמיד להשאיר לו סימני שאלה תשתדלי תמיד לעשות לו טוב ,במילימטר יותר מאשר הוא עושה לך(אבל רק במיטה) ותזרמי עם הצונאמי בהצלחה אחות שלי

למעלה