שאלה לנשים גרושות

הווו... נקודה רגישה...

כשיצאה ההודעה הנרגשת לחברים על הגירושין קרה משהו מזעזע... חברים, בני זוג של "זוגות חברים שלנו", ניסו לרחרח, ואחד אפילו נישק אותי והייתי פשוט ה מ ו מ ה רצתי לחברותי הגרושות וראה איזה פלא.... הן דיווחו על תופעה דומה. אבל אין לי מושג מה הביצה ומי התרנגולת. יש נשים גרושות, שמתוך הפחד מזוגיות / תקופת יובש / כל סיבה אחרת, מחפשות קשר שהוא סקס בלבד. ואולי קצת תשומת לב. אבל לא רוצות להכניס גבר לחייהן בגלל שהן עדיין בהליכים / הילדים / פחד / כל סיבה אחרת. קשר עם גבר נשוי נראה כמו פתרון, וגם קשר לא מחייב עם גבר לא נשוי מהווה פתרון לא פעם. אז הן יותר "נגישות,. כי הן רוצות סקס, ולא רוצות זוגיות / ילדים כמו נשים רווקות. הן יותר זמינות כי יש את הזמן בו הילד עם האב. מושלם, לא?? וכמי שלא הצליחה לחיות את הסצנה המקומית - טיפ קטן. שדרי את חוסר שביעות הרצון שלך מפניה שכזו, ספרי על כך לכל מי שאת מכירה (על ההוא.. ואיך הוא מעז...) ותגלי שזה נעלם די מהר. מדי פעם זה יחזור ויצוץ (ביננו, כמה מסרים פרטיים כבר קיבלת מ"נשוי שובב 123" וחבר מרעיו?) אז מה? גם מהחיריה עוד עולה מדי פעם גל של סרחון....

שרשירית

New member
../images/Emo12.gif רגע, שנתיים הכוונה לשנה ועוד שנה?

כאילו 730 ימים, 17,520 שעות, 1,051,200 דקות בלי , בלי ... סקס ? אל תיקחי את באופן אישי, זו רק אני, אבל אם אני הייתי רופא הנשים שלך הייתי מציעה לך גם להיפגש - סוג של גמילות חסדים, לא? ג'יזס קרייסט !

באמת חישבת...../images/Emo3.gif

רק תדעי שאם היתה שנה מעוברת זה אפילו יותר..

שרשירית

New member
../images/Emo198.gif דונט נו מי !

עכשיו אתה מבין למה הכנסתי את ג'יזס קרייסט. אייקון לדתי יש, אייקון לבני דודינו גם יש, יש'ך רעיון לאייקון לנוצרי ? אחרת אני טוענת כאן בגין אפליה דתית.

א פרסקי

New member
אותו הכנסת כי...

הוא מצליח לעמוד על הרגל האמצעית וזה עוד עם ידים לצדדים

שרשירית

New member
ווינס, אני מבינה שיש לך בעיית ראייה קלה אבל

תתקרב למסך ותתקרב עוד... זה לא איש, זה איש שלג. גיסנו, התכוונתי בסמיילים הקבועים, כי כולנו יודעים מה קורה לאיש שלג בקיץ, הוא שווה לתח... (לא המשכתי רק כדי להיות פוליטקלי קורקט
). בכל מקרה זאתי
תמיד מזכירה לי מישהי מהצלב האדום וזה בגלל ה+ שיש לה על הכובע.

שנתיים את גרושה ו...

רק עכשיו שמת לב? וכן, תתחילי לקחת גלולות כדי שירפדו לך את הנחיתה למציאות זה המצב במדינת ישראל 2010 וגם בשוויץ 2010 וגם בספרד 2010 וגם... את לא חייבת להתנזר אבל תשדרי אסרטיביות נשית את תבחרי את גבריך ולא הם אותך...

cheshire9

New member
התדמית וה"סטנגה" קיימים

בגלל זה אמרתי לחתולה הירושלמית שהיא יכולה לומר לכולם שאנחנו נשואים ..... אפילו בדבר פשוט כמו היעדרות מהעבודה - אם זה בגלל שהבעל חולה אז זה בסדר. אם זה בגלל שה"חבר" חולה - מסתכלים אחרת. כאילו לגרושה אין זכות שיהיה לה בן זוג עם אותם זכויות כמו בעלה החוקי לשעבר. שימי טבעת על האצבע ושלא יטרידו אותך. מצד שני אני מקווה שהתקופה הנ"ל תעבור לך ותחזרי לפעילות כי כמו שרמזו לך פה "בעדינות" שנתיים בלי זה די הרבה. בסוף תשכחי איך עושים את זה.

למעלה