שאלה לנשואות ...

א ו ר1

New member
שאלה לנשואות ...

רציתי לשאול את הנשים הנשואות בפורום. האם הבעלים מציקים לכן בעניין השומן, האם הם מעירים לכן הערות כמו תראי איזה תחת גידלת או תפסיקי לאכול כבר.. כי אצלי בבית המצב בלתי נסבל. נכון אני שמנה ולא טוב לי עם עצמי ויש לי עודף של 20 קילו. אבל בעלי כל הזמן מעליב אותי ומקניט אותי וכמעט ולא נוגע בי . מה אתן אומרות על זה. אשמח לשמוע תגובות על כך.

גילה37

New member
../images/Emo163.gifהייתי מחליפה בעל כי...

לא רק שהוא לא מפרגן, אלא גם מוריד את הערך העצמי שלך שממילא לא זקוק לעזרה, אבל מיד תעיפי אותו לכל הרוחות, אבל אם את לא יכולה לעשות זאת מכל מיני טעמים אז......... כל פעם שהוא מעיר לך תעירי לו חזרה , אני מאמינה שגם הוא לא כליל השלמות .... אולי המושגים שלי לגבי זוגיות שונים משלך אבל בעל כזה........... אולי תנסי להכניס אותו לכאן , שיראה מה קורה כאן... אל תתפשרי לעולם , גם אם זה בן זוגך, היי את ע צ מ ך שלך עם המון אהבה גילה

א ו ר1

New member
הרבה פעמים חשבתי להתגרש ממנו אבל.

בגלל השומן שלי הביטחון העצמי שלי בגובה דשא, אני פוחדת להיות לבד ושאף גבר לא ירצה אותי. יש לי רק ילדה אחת והייתי רוצה עוד ילדים , אני פוחדת שלא יהיו לי יותר.. כל הזמן אני חושבת שאם הייתי רזה יותר אולי הייתי עושה דברים שמעולם לא עשיתי.

אני אגיד לך משהו

אני מאוד מבינה את ההרגשה שלך, הפחד להשאר לבד. אני עשיתי לעצמי את השיקול שאני במילא לבד. אמנם הייתי נשואה לו אבל עם כל חוסר ההערכה שלו וההתנהגות הזאת כלפי והדרך שבה הוא גרם לביטחון העצמי שלי לרדת כבר היה עדיף להשאר לבד כל החיים ולא לחיות במצב שבו את במילא לבד אבל בגלל שאת נשואה אין לך דרך לשפר את הלבד הזה. כל נישואין וכל זוג הם אחרת, ואני משערת שאצלך זה אחרת, אבל להשאר עם מישהו שעושה לך רע רק בגלל שאת פוחדת להשאר לבד זה ממש ממש חבל כי זה מוריד לך את הסיכויים לאושר. אני אסתכן עכשיו בלהשמע כמו ורדה רזיאל ג´קונט ואגיד לך ככה: לכי ליועץ שילמד אותך איך להעלות את הביטחון העצמי ואחרכך תזרקי את הבעל לכל הרוחות. לגבי עוד ילדים, האידאל הוא למצוא מישהו שאוהבים ולעשות את זה איתו, אבל בימינו, לא ממש צריכים גבר כדי לעשות ילד יש מספיק תחלופות וזאת ממש לא צריכה להיות סיבה להשאר עם מישהו.

סחלבית

New member
||../images/Emo39.gif

בוקר טוב... קראתי את דבריכם ואני חייבת להגיב,אז אם יש לכם סבלנו הרי הסיפור שלי: לפני שלוש שנים הייתי נשואה +2 והייתי מאוד שמנה בערך 145 ק"ג בן הזוג דחף אותי להוריד במשקל,הייתי שומעת את המשפט:"רוצה אותך כמו מקל סנוקר", מטעמי בריאות חריפים הייתי חייבת להוריד במשקל ואכן הורדתי כמעט 60 ק"ג ואז התחיל הסיפור האמיתי שלי,בן הזוג התחיל לקנא לי והציק לי מאוד בצורה מאוד מאוד קשהףהוא שכח שהוא רצה אותי רזה (אני לא רזה בכלל),והפריע לו שאני נראית טוב,הפריע לו שפתאום רואים את הפנים היפות שלי,הפריע לו שאנשים מחמיאים לי, בקיצור המראה רזה או שמנה לא קשור בכלל הייתי שמנה מאוד היו לו טענות הייתי פחות שמנה הפריע לו היום אני אוהבת מאוד את המראה שלי ואני חושבת שזה מה שאני מקרינה וזה הכי חשוב

אצלי

הבעל כל כך הקניט שהייתי מחכה רק שילך כדי שאני אוכל לאכול ואז הייתי אוכלת ללא הפסק. הים בגלל זה הוא כבר לא בעלי אלא האקס ואני אוכלת הרבה יותר נורמלי. אמנם לא מרזה אבל מאז הגירושין לא עליתי אפילו קילו אחד.

חנן44

Well-known member
רגע שאני אבין

הוא היה נהג מונית לכן שמך אל מונית לאחר הגרושין?

חחחחח!!!

מענין שאף פעם לא חשבתי על זה
בתחילת דרכנו הוא אכן היה נהג מונית (אחר כך כבר לא ....) את הכינוי בחרתי בגלל סיבות אחרות ("אל אוטובוס" לא נשמע טוב
)

ס י ג ל י

New member
היי אור

כבר 3 פעמים אני רושמת ולוחצת על האיקס למחיקה... הפעם החלטתי שזהו אני מספרת את מה שיש לי לספר ודי! כשהייתי נשואה לאקס שלי הייתי יותר 40 ק"ג בעלי לשעבר הכיר אותי שמנה ככה שהוא לא ממש הציק לי אבל הוא ידע שזה נקודת החולשה אצלי וכל פעם שהיינו רבים <והיו המון-הריי התגרשנו>היה אומר לי "תסתכלי במראה-פרה".כל פעם שהיה אומר לי את זה הביטחון היה צונח צניחה חופשית<לא שהיה במרומים>,והייתי מתחילה דיאטה ,מחזיקה חודש ואז היה לוקח אותי למסעדה והיה אומר לי תאכלי ושלא תרדי גרם כי את יפה ככה... היום אני 4 שנים גרושה והוא לא מפסיק להחמיא ולפרגן.ואם זה היה תלוי בו היינו שוב ביחד!. אור-מה שאני מנסה לומר לך זה לא שתתגרשי כי זה באמת לא עילה לגירושין מה שאני מציאה לך זה שאף אחד-אבל אף אחד לא יוריד לך את הביטחון ואם טוב לך אם איך שאת ניראת-אז סבבה. שבת -שלום לכולםםםםםםם

ס י ג ל י

New member
מציאה=מציעה

וחוצ´מזה אל תוותרי על עוד ילד.. שניים זה אידיליה-מניסיון

א ו ר1

New member
סיגלי, אני רוצה לתקן את עצמי...

הוא כל הזמן אומר לי שהוא רוצה להתגרש ממני, הוא כמעט ולא נוגע בי והוא נעדר המון מן הבית, אני נמצאת לבד הרבה שעות ומגדלת את הילדה שלי לבד. הוא מעיר לי המון על השומן ואני ממש מתביישת לאכול לידו. בגלל זה אני כל הזמן חושבת לעזעזל הכל אני אתגרש וזהו.. הבעייה היא שאני ממש ממש פוחדת שאף אחד אחר לא ירצה אותי. אולי זה נשמע מצחיק ,אבל זו באמת הבעייה שלי, בשבילי גירושין זה כמו לפול לבור שחור ולא לדעת לאן אני אנחת.

כתבתי לך כבר למעלה על זה אבל אני

מוסיפה כאן עוד משהו. הרגשת הפחד הזה (בור שחור) היא טבעית וככה אני הרגשתי גם חצי שנה אחרי הגירושין. אבל היום, יותר משלוש שנים אחרי זה (ועדין בלי חבר) אני מאושרת שעשיתי את הצעד הזה ולא מתחרטת לרגע (טוב אולי לשניה כשהוא בא לקחת את הילדים כי הוא נורא נורא חתיךף אבל זה מיד עובר לי
) לי נורא קל לדבר כי הגירושין עברו אצלי הרבה יותר חלק מהחתונה ואני לא מכירה בכלל מה עובר עליכם ויש גירושין שהם ממש ממש מגעילים, אבל ממה שעבר עלי - ממליצה מכל הלב. שוב כמובן רק אם זה משהו שאת רוצה אותו והסביה היחידה שאת לא עושה את זה, זה הפחד.

ס י ג ל י

New member
יו ...אור זה לא מה שהבנתי!!!

תיזרקי אותו לקיבינימט!!!!! חשבתי שהוא מעיר לך מידיי פעם אבל אם הוא חלאה.......תעיפי אותו . תאמיני לי שלא ליקקתי דבש כשהיתגרשתי והייתי עם שנייילדים בניי שנתיים וחצי------זה לא קל ....אבל הרבה יותר קל מאשר להשאר עם אחד שיעשה אותך 0,כי את לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ברור??????????

אור,

ראשית, אני מצטרפת בכל פה להצעה שניתנה קודם, לקבל ייעוץ לגבי בניית הביטחון העצמי שלך. זה מאד חשוב. תחושת "הבור השחור" שלך מאד מובנת כמו בכל פעם שאנחנו עומדים לפני החלטות הרות גורל, בפני פרשת דרכים. דבר מאד מהותי וחשוב שעולה לי כשאני קוראת את דברייך - את חוששת שאיש לא ירצה בך, לא יאהב אותך - האם את אוהבת אותך? האם את חושבת שיש בך איכויות מיוחדות? אני בטוחה שאם תחפשי (לא באופן שטחי, אלא בהכרות עמוקה עם עצמך) לבטח תמצאי את הדברים המיוחדים והמצוינים שמצויים בך. את אישה שלמה, עם רגישויות, איכויות, תכונות טובות ותכונות רעות. כמו כל אחד ואחת מאיתנו. אלא מה? רמת הביטחון העצמי שלך ורמת ההיכרות שלך עם עצמך, ככל הנראה זקוקות לשיפור. (אני לא שופטת אלא רק מדברת מהבטן שלי על נסיון החיים שלי). מה שאני מציעה לך לעשות, זה לחשוב על משבר גדול שעברת בחיים. אינני יודעת בת כמה את ואיך התנהלו חייך, אבל ודאי היו דברים שחשבת שלעלולם לא תצליחי לעשות (מבחנים, קורסים, משברים אישיים וכו´). שבי וחשבי רגע, איך למרות הכל הצלחת לעבור את המשבר ההוא. נכון, לפעמים אנחנו יוצאים ממאבק מסוים פצועים וחבולים. אבל למרות שחשבנו שלא נצא מזה בחיים - דווקא כן יצאנו מזה. אין דרך אחרת. הכוח נמצא בך ואת חייבת לעצמך וגם לילד/ה שלך - להיות מאושרת. איך את חושבת שגדל ילד להורה לא מאושר? את חושבת שהילד לא מרגיש? בוודאי שמרגיש. אבל אני לא מנסה לעורר בך רגש אשם, חלילה. אני רק מקווה שתצליחי לשכנע את עצמך שאת זכאית לאושר. לשקט נפשי. לרשות לאכול בלי להתבייש מאף אחד. עוד משהו בעניין פחד - פחד הוא כוח. בידייך להחליט אם הכוח הזה ישתק אותך או יקדם אותך. תעשי "חושבים" וכולי תקווה שתמצאי את הדרך שלך לגייס את הפחד הזה לטובתך, להתשתמש בו ולהביא את עצמך לשנות את הדרך שלך. לאף אחד לא מגיע יחס משפיל כמו זה שאת מקבלת, אבל את מרשה לבן זוגך לדבר אלייך כך מפני שהערך העצמי שלך נמוך. הדרך שלי לצאת מהבור הזה היתה לערוך רשימה (כן, ממש לרשום) של האיכויות שלך. לא להצטנע.. לכתוב את כל האמת. גם לא להתפתות ולכתוב את הדברים הלא טובים.. זה הרבה יותר קל לנו למתוח ביקורת על עצמנו, אבל זה תרגיל ראשוני להתחלת טיפוח ערך עצמי. זכרי יקירה, לא דבריו הם העושים אותך מה שאת. היותו בעלך לא עושה ממנו חכם גדול והוא יודע שהוא פוגע בך, לכן הוא משתמש בזה כנשק. אל תתני לו. התחילי לעבוד על עצמך, היפטרי מהאנשים סביבך שלא אוהבים אותך באמת. בהצלחה.

לך אור יקרה........../images/Emo13.gif

אור יקרה, בשבילי המוסיקה והמילים הם אלו שנותנים לי את הכוח , בהרבה פעמים להתקדם, להמשיך הלאה. המוסיקה , המנגינה נותנים לי קצת כוח,. כוח שלא יודעת אם יש לאחרים... לכם כתבתי לך פה 3 שירים.... שייתנו לך את הכוח שהם נתנו לי... כואב לי שאת עוברת את מה שאת עוברת.... אך אל תוותרי על החיים שלך. אלוהים נתן לך את החיים פעם אחת, אז תעשי אותם הכי טוב שרק אפשר... את חיה לבד , אפילו שהוא אי שם בעלך כמו רוח.. הוא לא נותן לך כלום, זה כאילו שאת כבר לבד. אל תוותרי על החיים.,. ----------------------------------------------------------------- אני חזקה, אני חזקה........ אני מודה לך עכשיו, כי לא הכל היה לשווא... גם אחרייך עוד אוהב...... אתה כבר לא קרוב, הזמן עשה לי טוב... אני רואה דברים שלא ראיתי.... עכשיו אוכל לבחור. להביט שוב לאחור.... ולא לברוח אל האפילה..... למדתי להשלים , לבחור בין המילים והשתיקה.... אני חזקה, אני חזקה, אני חזקה...... לפתוח דף חדש, לקחת בלי חשש, לתת ללא תנאים. לחיות את החיים...... (מיטל טל) -------------------------------- השמש נעלמה כמעט מהשמיים.. לאט שוקעת לה במיים.. בים המחשבות שלי, מעופפת .... זה המלח של המים, שצורב לי בחזה... ייקח יותר מיום יומיים להבין מה קורה... לא טוב לשנינו, לא טוב לי עם עצמי.. אולי אתה לא ראוי לאהבה שבי, חומות בנינו, ליבי הוא מבצרי... לא טוב לך , לא לי... הפנסים בעיר דולקים מאירים לי את הדרך הביתה. רוצה לשטוף את הפנים, זה צורב לי בעיניים.... לא מהמלח של הים.. לעצב יש תכונות כאלו.. שקשה לחיות איתם.... (שרית חדד) -------------------------------- בשלכת עץ עומד לבדו ברוח.. אין לו רגע חם ואין לו צ. לפעמים גם הוא רוצה להרגיש פתוח... ולאכמו פרח שנובל...... ולפעמים הזמן בוחן אותנו..... מניח לרגלינו מכשולים..... אך לנו יש את הכוחות שלנו..... נראה לו שאנחנו יכולים. לראות את הכאב ולהביט לו בעיניים, להיצמד אל החיים חזק ולא לוותר. להאמין בכל הלב שיהיה עוד טוב... ושלמרות הכל אנחנו נתגבר...... אלוקים רואה הכל, משגיח מלמעלה. שלא נאבד את התקווה..... גם אם לפעמים כואב, צריך ללכת הלאה!!!!!!! אין דבר הכל רק לטובה!!!(שרית חדד) אני פה... בשבילך.... ורוצה רק את הטוב בשבילך.....
שלך..אישה יפה.

יפעת*

New member
זה בכלל לא קשור להשמנה

אם הוא מתיחס אליך ככה בנושא הזה, הוא בודאי לא מכבד אותך גם בנושאים אחרים. אני אומנם כבר לא נשואה, אבל בתקופה שחייתי עם בעלי, הוא מעולם לא אמר לי מילה על ההשמנה (והייתי עם הרבה הרבה יותר מ-20 קילו עודף), הוא תמיד אמר לי שהוא אוהב אותי כמו שאני בלי קשר. או בקיצור, אם הוא לא מסוגל לאהוב אותך כמו שאת, אם הוא מוריד מערכך, ואם הוא לא מתיחס אליך כאל אישה, למה לך להשאר שם? את בטוחה שאת רוצה עוד ילדים מאדם שלא יודע לכבד אדם אחר? ואם אחד מילדייך ישמין? האם גם הוא צריך לעבור את כל ההערות הנ"ל ולאבד בטחון עצמי, עוד לפני שהוא יצר אותו?

ס י ג ל י

New member
יפעת חמודה

אין קשר לילדים..גם אם הילד שלו יהיה הר אדם הוא יאהב אותו איך שהוא. עם נשים הם יודעים להתנשא אבל לילדים יש פינה חמה מאד אצלהם.

יפעת*

New member
ממש ממש לא

אדם שאין בו כבוד לאחרים, לא יהיה לו כבוד גם לילדיו שלו. אני עובדת מספיק עם הורים בשביל לדעת, שרוב תסביכי ההשמנה של ילדים, הם בגלל הורים, שסובלים מתסביך כזה בעצמם.

אל תכעסי אבל...את טיפשה!!!

את יודעת מה את מזכירה לי? את הנשים המוכות...שמקבלות מכות רצח אבל אוהבות את הבעל וסולחות תמיד........... ה ש ת ג ע ת ? ? ? מה זה צריך להיות? שהוא יעיר לך הערות כאלה.....שתתביישי לאכול לידו.....שהוא לא יתן לך את תשומת הלב הראויה לך.... שתפסיקי לאכול......מה זה כל ההקנטות האלה קיבינימט?????? יש לו מזל שאני לא אישתו.......ממוש הייתי נותנת לו לספור את השיניים על הרצפה!!! הוא מושלם? התחתנת איתו כשהיית שמנה? וגם אם לא....זה מה יש ואת זה הוא צריך לקבל ואם לא נראה לו....נורא קל להגיד שלום!!! את רוצה שהילדה שלך תחיה בידיעה שכך מדברים ומתנהגים לאמא שלה<?????? אל תגידי לי היא לא רואה...היא לא שומעת....ילדים יודעים ורואים הכל!!!!!!!!!!!!!!! הם מרגישים..שאמא ואבא לא הולכים מחובקים...שאין בינהם אהבה. זה לא צעד קל לקום ולהתגרש...ממש לא...נסו ללכת לייעוץ שאולי שם הוא יבין מה זה....נסי לדבר איתו...נסי הכל לפני הגירושים אבל אם כלום לא יעזור...יקירתי...קחי את הרגליים...ותעשי את זה! ותאמיני לי שבהתחלה...תבכי..יהיה לך קשה....אבל אם אין לידך חברים יש לך כאן!!!!!!! והרבה...ואני הראשונה בינהם ובטוחני שכולם אחריי איתך! וכל עוד את צעירה...זה הזמן לעשות את הצעד...כדי שתמצאי עוד מישהו..כדי שתעשי עוד ילדים כמו שאת רוצה ותגדלי אותם בסביבה אוהבת...גם כלפיך...צריך להתמודד עם זה...זה כואב..זה קשה אבל את לא היחידה והרבה מתגרשים גם מהסיבה הזאת. בעל שאוהב צריך לקבל אותך ..שמנה..רזה..מכוערת יפה גידמת נכה..בכל מצב!!!!!!! אין שום סיבה אחרת שהוא לא יקבל אותך....ומגיע לך הטוב ביותר אסור להפשר בדברים האלה.....הוא אמור לקחת אותך למסעדות..שתאכלי..לטייל עימך ללכת לסרטים הכללללללללל ולא להקניט. מחזיקה לך אצבעות באשר תחליטי....מקווה שזה יהיה הצעד הנכון ביותר גם לך וגם לילדה. ספרי לנו מה החלטת לעשות....ואני וכולנו כאן בשבילך שלך מקסימושששששששששש

ס י ג ל י

New member
מקסי ממי שלי

היגזמת!!!!!!!!!!!!!!!! אל תגידי ככה .אף אחד לא יכול להבין מה היא עוברת...אני היייתי בסרט הזה נשמה 7 שנים של התעללות פיזית,מילולית ונפשית זה לא אומר שהייתי טיפשה!!!!!! חסרת ביטחון -כן אבל לא טיפשה. כל אחד בוחר לו את דרכו להתמודד עם מצב זה . אל תשפטי נשמה הריי לא בשביל זה אנו פה מתוקה שלי .... אוהבת שלך

למעלה