שאלה לנשואות ...

א ו ר1

New member
אני בסרט הזה כבר 6 שנים....

לא הייתי רזה אף פעם, תמיד הייתי מלאה עם עודף של 5-8 קילו אבל אחרי הלידה , לפני 4 שנים עליתי במשקל וכמו שאמרתי יש לי עודף של 20 קילו , רואים את זה כי אני מאוד נמוכה 155 ושוקלת 75 קילו. מאז הוא לא סובל אותי. הבעייה היא שגם אמא שלי חושבת שהחיים שלי איתו לא טובים בגלל המשקל שלי, היא טוענת שאני צריכה לרזות כדי שהחיים שלי יהיו יותר טובים. אין לי כבר כח לחיים האלה איתו ואני גם רואה שיש כאן בפורום הזה הרבה נשים גרושות, שחלקן התגרשו בגלל בעיית ההשמנה. איפה הגברים האלה שאוהבים נשים שמנות גם אחרי החתונה.

יפעת*

New member
אף אחד לא מתגרש בגלל בעיית השמנה

החיים לא יכולים להיות טובים יותר אם את רזה. איזה בולשיט!!!!!!!! אם מישהו מתגרש זה משום שהנישואים שלו, לא טובים או לא נכונים. אנשים עושים בחירות בחיים, ולא תמיד הבחירות נכונות. את נותנת גם לו וגם לאמא שלך להתעלל בך,וזה חבל. אין בשומן שום דבר מלבד שומן, ותפסיקו לחפש בו תירוץ לכל בעיות החיים. אם אדם לא מסוגל לקבל אותך כמו שאת, הוא התחתן איתך מהסיבות הלא נכונות, אם הוא פוסל אותך משום שהשמנת, כנראה שמעולם לא באמת אהב את מי שאת, כי שומן לא משנה אנשים, רק את מידת הבגדים!

כל כך נכון...

אור, הכאב שלך צועק למרחקים. את חייבת לקבל עזרה, ואני באמת באמת שמחה שלפחות התחלת לדבר על זה פה. את מדברת גם עם חברות שלך? מה הן אומרות? שמעי, אם יש לך קשר טוב עם אמך, שבי לשוחח איתה. תסבירי לה שאת יודעת היטב איך את נראית, שהיית שמחה להיות יותר רזה אבל כרגע זה מה שיש. בקשי ממנה להפסיק להציק לך ואולי היא תבין את נקודת המבט שלך. יחסית אליי חמודה שלי את ממש ציפלונה. אני סוחבת עודף משקל של בערך 70 קילו (וזה אחרי שירדתי בערך 60 כך שאת יכולה לתאר לעצמך שאפשר להגיד עלי המון דברים אבל קטנה זה לא אחד מהם. יחד עם זה, בשיא משקלי היה לי חבר שאהב אותי מאד, וגם במשקלים אחרים. משלמדתי לקבל-לכבד-לאהוב את עצמי (את עצמי האמיתית, שיושבת בפנים) הבנתי שאני באמת אדם מיוחד. אולי זה יישמע שוויץ אדיר אבל אני רוצה להגיד לך שגיליתי שאני אדם חכם, מצחיק, רגיש, אינטיליגנטי, בעל ראיה מיוחדת על כל מיני דברים, בעלת כשרון שירה ושחק, והאמיני לי, זו אפילו לא תחילת הרשימה. לא תמיד ידעתי ויכולתי להגיד את הדברים האלה על עצמי. בזבזתי את רוב חיי במחשבות כמו "אילו הייתי רזה, היה לי חבר/ הייתי עובדת כ-../ הייתי מצליחה לעשות דבר כזה או אחר / הייתי נהיית זמרת/ הייתי אהובה יותר על הוריי / הייתי מקובלת יותר בחברה, ועוד מיליון דוגמאות כאלה. כמו שאמרו לפני - ההבדל היחיד בין שמנה ורזה היא מידת הבגדים. אני מעולם לא הייתי רזה אבל הייתי הרבה פחות שמנה מהיום, האמיני לי, החיים שלי לא היו טובים יותר, ההפך הוא הנכון. אני מבינה את הקושי שלך, בחיי שמבינה. שלחתי לך מסר, את יכולה בהחלט לנצל את ההצעה שלי.

roone1

New member
השמנה

אור חמודה אני נשוי מספיק זמן כדי להעיד על עצמי שאני לא בוחן את מראה אישתי מסביב לשעון אני לא מצפה שאישתי תיראה כמו ביום ההכרות ביננו או לאחר מספר שנים קצר כמו שאני מאמין שהיא לא מצפה שאני גם אשאר כפי שהיא הכירה אותי אבל.... אנחנו מישתנים וזה הטבע ואין לנו שליטה על זה מה שכן יש לנו שליטה זה על הקשר ביננו על הדאגה אחד לשני על הפירגון נכון אצלי ביני לאישתי זה לא מתקיים באופן מלא אבל זה במודעות לפחות שלי בעלך לא מעריך מפרגן לא בגלל כמה קילו זה כיסוי למשהוא אחר ואותו תחפשי את המשהוא האחר אל תאשימי את עצמך ואל תתני למישהוא אחר להעמיס עלייך את האשמה או למשקלך גם בעלך בטח לא כפי שהיה כאשר הכרתם אז מהיי חזקה ואל תתעני עם עצמך בגלל כמה קילוגרמים שיתחיל למצוא את הטוב שבך ולא את המיגרעות כמובן אים את מספיק חשובה לו מעריץ מלאות רוני

אוררררררררר את ממש לא שמנה!

את מלאה במלוא מובן המילה!!! אם את שוקלת 75 אני חייבת להגיד לך שגם בהתאם לגובה שלך...את רק מלאה ועדיין לא ממש שמנה. ותעשי לי טובה.......אמא שלך יכולה לחשוב מה שהיא רוצה...והיא חצופה בכלל שהיא אומרת לך שהחיים שלך לא טובים איתו בגלל המשקל!!!1 בחיי שהיא חצופה!....... ואת חמודה....תביני: 1. לא מתגרשים בגלל משקל! 2. תזיזי את התחת שלך ותעשי משהו...או שתתגרשי או שתסבירי לו שזה מה יש ואם לא טוב לו......אז ביי ביי. 3. תתחילי להעלות את הביטחון העצמי שלך....כי חמודה...זה כרטיס הביקור שלך בכל מקום גם בחברה ובכלל. 4. אם לך בעצמך לא נוח עם המשקל...תעשי דיאטה למרות שאין לך כל כך הרבה מה לרזות. 5. שיהיה בהצלחה! אור.....אין תירוצים...הוא לא בסדר !!!!!! ושלא תעזי להאשים את עצמך בשום דבר....לכי אם ראש מורם תמיד ותמיד ותמיד ותגידי לאמא שלך....שתתעסק בעניניים שלה ולא שלך! תודה ושבוע נפלא... מקסימושששששששששששששש

סיגלי מתוקה שלי...מצטערת

זאת טיפשות במלוא מובן המילה! גם את להיות 7 שניםםםםםםםםם בסרט הזה...מה קרה? מלחמה?????? להשאר בגלל ילדים? בגלל הכייף שמקללים ומכפישים אתכן? בשביל מה 7 שנים????????? מצטערת זה לא מובן לי....באמת..אני יודעת שאני לא הייתי מחזיקה 7 שנים או פחות או יותר בשביל אחד שלא שווה כלום! אני לא מתפשרת במה שטוב בשבילי.... ואני לא שופטת......אמרתי את דעתי ומה שאני חושבת בלבד...גם הצעתי את עזרתי ואני מתכוונת לכך. אוהבת אותך מקסימושששששששששששש

ס י ג ל י

New member
מקסי תתקרבי שניה למסך!!!!!!

כבר אמרתי לך כמה אני אוהבת אותך??????? איפה היית שסבלתי והייתי בסרט שאור נמצאת בו עכשיו ראבק!!!!!!! אבל את באמת מקסימה ואל תרדי עליי על העבר ..מסתכלים לעתיד והוא ורוד.....בינתיים. אוהבת המון המון...

חלילה! אני לא יורדת לאף אחד!

חחחחחח סתם לא יורדת על אף אחד ודווקא כן יו........
פשוט אינני מבינה איך אפשר לסבול כזה יחס.... בחיים...לא התייחסו אלי כך......ואין סיכוי שזה יקרה בעתיד. ובאמת...חבל שלא הכרתי אותך אז....תאמיני לי שזה היה נגמר הרבה יותר מהר ממה שאת חושבת. אוהבת אותך........יותר
ושבוע נפלא.... מקסימושששששששש

א ו ר1

New member
חברים יקרים שלי!!!

תודה תודה ושוב תודה על כל התגובות שלכם. גם אם חלקן היו ישירות מאוד וקשות לקריאה, קיבלתי באהבה את כולן. אני רק רוצה לעדכן שאתמול שוחחנו בנינו והוא העלה את הרעיון של הגירושין. אמרתי לו שגם לי לא טוב איתו ואין שום בעייה להתגרש.... האמת שהוקל לי מעט אחרי שאמרתי את זה, אבל כרגע אני במצב של לא יודעת מה יהיה, אני די מבולבלת ועוברות לי הרבה מחשבות בראש. אני מקווה שאעבור את התקופה הקשה שמחכה לי בצורה הכי שלווה שאפשר. אשמח לקבל עידוד ותמיכה. שלכם אור.

ס י ג ל י

New member
אור מתוקה...

שיהיה לך המון הצלחה בדרכך החדשה. נכון...את לא הולכת ללקק דבש..אבל האמיני לי מניסיון שנפשית יהיה לך הרבה יותר קל.. גם אני כמו מקסימוש אשמח לתת לך כתף לייעץ ואף לעזור.. מה נותר לי לאחל לך????ב ה צ ל ח ה!! שלך

ההצעה שלי

עומדת. מה שאת רק צריכה - לדבר/ לשפוך מהלב / עצה בקיצור, יש לך פה חברים. את לא לבד. נשיקות

את יודעת אור.....

לדעתי עשית את הצעד הנכון! ועוד דבר....בואי תתקרבי אגלה לך סוד...את יודעת, רובנו כאן חברות לאו דווקא וירטואליות....לחלקנו נוצר קשר מדהים בעקבות כמה מפגשים..ואם את צריכה כתף לבכות...דעה נוספת ...עצה או בכלל סתם להגיד שלום.. אני כאן וחושבני שעוד רבות כמוני...הנה גם סיגל כבר הציעה את עזרתה.. לכן...אפשר להפגש...לדבר ולראות באמת מה קורה. בהצלחה ותמשיכי לעדכן מקסימוששששש

../images/Emo45.gif כל הכבוד

שימי לב גם לפורומים הבאים: גרושים גרושות דיני משפחה זוגיות במשבר פרק שני

roone1

New member
שק איגרוף

אור חמודה אני קורא את המסרים שלך ויש לי תחושה שזה מן בילוי אצל בעלך לתקן את כולם האים הוא מלך היופי והאופי לדעתי הוא רחוק מזה כמן השמש וכדור הארץ הגיע הזמן שתגלי לו קצת על הדפקטים באופי בצורה בהיתנהגות שלו ולהרים את הראש אים הוא מתיחס רק למראך אז הגיע הזמן להסביר ולהראות לו את הפנימיות שלך שנשמעת מעניינת ויפה אז תרימי את הראש וכך תדעי איך להראות לו את היופי האמיתי שלך ולא את הדקורציה המראה מעריץ מלאות רוני

רוני, אני רוצה להגיד לך תודה

אתמול חשבתי להפנות הודעה לגברים שכאן, לשאול אותם מה דעתם. החלטתי שלא לעשות זאת כיוון שהפניה המקורית היתה "אל הנשואות" אבל אני חושבת שנקודת מבט גברית בהחלט דרושה כאן ובאמת מודה לך שהוספת אותה.

אשתי היתה מלאה

וכשנכנסה לטראנס של דיאטה התחילה להציק לי שאני מזניח את עצמי ואיך אני נראה, וכו´ וכו´ והשיא היה כשחזרה מחודשים בעניני עבודה בחו"ל ואני לא רק שלא רזיתי כמו שבקשה/קוותה אלא הוספתי פה ושם היא ממש ירדה עלי בצורה בוטה ומעליבה כולל כל מיני נושאים ששיכים לחדר המיטות........ היום אני חי עם פרק ב´ שאוהבת ומקבלת אותי כמו שאני, ואני אותה כמו שהיא (שמנה, חמה, סקסית, אוהבת, מלאת צחוק וחיים ) וגרושתי ממשיכה להלחם בכל ק"ג ולהחליף דיאטת כאסח אחת בשניה. כמובן שלא הסיפור הזה גרם לגרושין, אך זו דוגמה לאחד הסימפטומים שהיו ביננו. אור יקרה, וכל האחרות, אם הגבר שלכן לא יודע לאהוב אותכן מלאות ושמנות זה ההפסד שלו.

תראי איזה תחת גידלת

אני לא חושב שזה קשור לתחת שגידלת או לא גידלת. בכלל העניין הזה של התחת צריך לעניין לך את התח.... העניין הוא שהוא משפיל אותך ומוריד לך את הבטחון העצמי. אני אשאל אותך רק שאלה אחת. אם היית יכולה לבחור, היית חייה עם גבר שהבטחון העצמי שלו ברצפה? ולא די בזה, האם היית מורידה לו את הבטחון העצמי לשטיח בכוונה? מה שהוא עושה לך לא הייתי עושה לאוייבים שלי. אם הוא רוצה למצוא אישה סמרטוט שיילך לחפש לו אחת כזו ושיעזוב אותך בשקט עם רגשות הנחיתות שלו. בסך הכל נשמע לי שהוא חסר בטחון בקשר למשהו בעצמו ולכן הוא משפיל אותך כדי להרגיש יותר גדול. שילך לחפש, באמת שילך לחפש. אם את מסתובבת בפורום מספיק זמן אני מניח שקראת הודעות של גברים שעבורם להגיד למישהי שהיא גידלה תחת זה דבר מאוד סקסי וארוטי בעיניהם ויכול להאמר כמחמאה. אז במקום להיות תקועה עם גבר (אוי לבושה - זה גבר זה?) שחושב שתחת גדול זו סיבה להתבייש, תמצאי מישהו שיאהב אותך כמו שאת, עם התחת או בלעדיו. העכבר נשוי, אבל יש עוד אלף גברים כמוהו ורובם לא נשואים
עכבר

חמוד..הזכרת לי בדיחה (אור שימי../images/Emo23.gif)

אישה אחת חוזרת מהביקור אצל הרופא. בדיקה שגרתית האישה לבעלה : "הייתי היום אצל הרופא והוא אמר לי שכל המערכות שלי מתפקדות כמו אצל בחורה בת 20, שאני נראית נפלא" הבעל : "ומה עם התחת שגידלת?" האישה : "לא, עליך דווקא לא דיברנו הפעם" חמודה, החיים שלך הולכים לעלות על מסלול מנצח. לא יהיה קל בהתחלה, אבל עוד תראי. קצת מאמץ, והוא יאכל את האבק שלך... חיבוקים ונשיקות

למעלה