מילים, מילים, מילים.
בניגוד למה שהרוב חושבים, המילים מופיעות לא רק בקטע הראשון של מילים וביטויים (פכרה ידיה אומר...) אלא גם בפטל ובאנלוגיות. שליש בערך מכל פרק של מילולי מושפע מהמילים, אני אני מציעה ללמוד אותם חזק. ממש חזק. חוצמזה, תלמד את ה-כ-ל כמו שצריך (בלי קיצורי דרך או הזנחה של שיעורי בית כי "אני זוכר את זה מהתיכון") כי בקורס נותנים המון טריקים יעילים וככל שאתה מתרגל יותר אתה מבין יותר ועושה הכל הרבה יותר מהר. מדברת מישהי עצלנית ברמות ששונאת שיעורי בית יותר מכל דבר אחר, אז תאמין לי שבאמת שווה להשקיע בדברים האלה. המ... מה עוד?... תשקיע במיוחד בנושאים החלשים שלך ואל תוותר עליהם מראש. הגעתי לקורס ממש אחרי שסיימתי תיכון, ולמרות שסיימתי 5 יח"ל מתמטיקה תמיד הייתי די חלשה בגיאומטריה ובמבחן פתיחה של הקורס עניתי נכון על 0 (!!!) שאלות מתוך השאלות על גיאומטריה. המדריך שלי אמר לי לשים לב לזה ולהשקיע- כלומר, להתחיל לחזור על משפטים וכאלה לפני שאנחנו מתחילים ללמוד אותם בכיתה, והוא צדק. בכל הסימולציות שעשיתי עניתי נכון על בערך 90% מהשאלות בגיאומטריה, וזו התקדמות ענקית בשבילי. אה, ולא משנה אם אתה מצויין באנגלית או מממוצע באנגלית או חלש באנגלית- תקרא המון באנגלית. אוצר מילים יעזור לך מאוד וככל שאתה מתרגל לקריאה בבית כך תקרא במבחן את הטקסט מהר יותר. הרבה פעמים יכול להיות שתיתקל במילה קשה שבמקרה נתקלת בה לא מזמן כשקראת משהו בבית. זה באמת קרה לי באחת מהסימולציות האחרונות, וממש שמחתי כי אנגלית זה הנושא הכי חזק שלי וחבל לי על כל טעות כשאפשר לקבל 150.