שאלה למתקדמים

שאלה למתקדמים

לכל אלו שכבר יחסית מתקדמים(וגם למתקדמים באמת). תגידו, יש טקס רענון אנרגיות, מדיטציה, תרגול מחשבתי וכיוצא בהם, שאתם עושים על בסיס יומיומי? אם כן, מה?

bacci chi

New member
רענון אנרגיות?

חדשה בפורום ולא ממש בטוחה למה אתה מתכוון. אנרגיות הן לא כמו שמיכה שצריך לאוורר.....

רענון אנרגיות

כמו שלפעמים צריך לחדש כוחות צריך גם לחדש אנרגיות, כדי לנצל אותם לטובה ולהיפטר מאנרגיות שליליות.. אגב, אני בת

Diableror

New member
תשובה

http://www.shazam.co.il/forum/viewtopic.php?t=349 עוד תרגילים וכ'ו תמצאי בהודעה הבאה- http://www.shazam.co.il/forum/viewtopic.php?t=315 Diableror

Diableror

New member
זה משהו שאני מתחיל לעשות

באופן קבוע. ואני לא לבד :) Diableror

האפור

New member
יש הרבה מאוד...

למעשה רוב הדרכים המאגיות מתחילות בזה שהחדשים לומדים להכיר את האנרגיה של עצמם, איך היא פועלת, מה היא עושה, איך לחדש אותה כשלאט לאט מתקדמים עד הנקודה שאפשר לקחת אנרגיה לתעל אותה דרכך למטרה מסויימת שמתגשמת בעולם הפיזי. אם את עדיין לא סגורה על איזה כיוון את רוצה לקחת בנושא המאגיה אז מדיטצית צ'אקרות יכול להיות טובה מאוד ואפילו מקלחת עם ויזואליזציה יכולה להשפיע. וכמובן שאין כמו העמוד האמצעי:)

John Doe182

New member
אני בעיקר עושה

מדיטציות רגילות של ניקוי צאקרות והילה. זה מאוד פשוט ומשחרר, אבל פעם אחת לא תעזור. נסי יוגה!

SparklinDiamond

New member
אישית

אני מעדיפה כל מיני שיטות של היוגים. זה קצת יותר מסובך ממדיטציה, אבל מדיטציה זה מצויין.

88hentai88

New member
יש כמה טקסים

דיי טובים לטיהור וטעינה האאורה 1. טקס הצלב הקאבלי (השחר הזהוב) 2.טקס בסיסי לגירוש הפנטאגרם (השחר הזהוב) 3 המידל פיאלר, בעברית התומך האמצעי. (גם מזרם השחר הזהוב) הטקס השלישי הוא הטעינה והוא ממש מדהים וההרגשה מאוד טובה אחירו אני ממליצה בחום.

bacci chi

New member
הנטאי.. שאלה..

אמממ אני מתעניינת כבר תקופה במסדר שחר הזהב ושיטויו ותמיד הוזהרתי לגבי ביצוע הטכסים, גם בספרו של רגרגיה בו פרסם את טכסיהם הוא מזהיר לגבי כניסה טרם עת. אם את ממליצה אותם פה בפורום אני יכולה להסיק שהאזהרות שקיבלתי היו חמורות מדי?

88hentai88

New member
טעות היא לחשוב ש...

כל טקס שתעשי יפיל את העולם על כתפייך!!! אבל חשוב להבין איך בנויים טיקסי השחר הזהוב. כמו שקראת הטקסים האלו בנויים בצורה היררכית אחד על השני, כל טקס דורש אימון רב, מיומנות והתאמה עצמית. נבין מכך שהטקס הראשוני והבסיסי הוא הצלב הקאבלי, מאחר ואין הוא דורש שום מעורבות חיצונית או טיקסית נוספת. את צריכה להתחיל ממנו. ולעשות אותו למשך הזמן הדרוש לך להרגיש עימו בנוח ולראות ולהרגיש ממנו תוצאות. אחרי כן את יכולה להמשיך לטקס הבסיסי לגירוש הפאנטאגרם, שהוא דורש רק את הצלב הקאבלי בתוכו וכך הלאה... כמובן שתוך כדי אני ממליצה לקרוא ולהעשיר את הדעת, לשמוע ולשאול, כי כל הביישן לא למד, לבנות לאט לאט את הרמה הראשונית ומשם להיתפתח. קריאה היא טובה אבל ללא מעשים היא לא מביאה שום תוצאות. ההזהרות שקיבלת הם לגיטימיות לטקסים מתקדמים שבהם מעוררים כוחות מסוימים, וכן צריך להיזהר מלבצע טקסים כאלו בלי מיומנות ומוכנות להיתמודד עם זה. לכן יש את כל טיקסי המדיציות וטיהור המקום וכן הלאה. כמו שאומרים, בקרוב נגיע רחוק ואני מאמינה בזה!!! בהצלחה.

למעלה