שאלה למעשנים..

cz123

New member
שאלה למעשנים..

אני רוצה להגיד להורים שלי שאני מעשן כל פעם אני חוזר הביתה שם בידים שלי דאודרנט לוקח טיקטאקים ואז מחביא תקופסא כדי שלא ישימו לב זה מעצבןן אני רואה חברים שלי שההורים שלהם יודעים שהם מעשנים מעשנים חופשי בתוך הבית.. איך אמרתם להורים שלכם שאתם מעשנים?

gurke

New member
יש לי בדיוק את הפתרון

לאיך לא תצטרך לעשות את כל הדברים המעצבנים האלו.. תפסיק לעשן.

תמיר1991

New member
../images/Emo45.gif

איך אנשים עושים את זה לעצמם?

זונע

New member
אל תגיד

חוץ מזה מה זה השטיויות האלה, אני בטוח שההורים שלך לא כאלה פרנואידים שכל פעם שאתה חוזר הביתה הם מתחילים לרחרח אותך... הריח לא כזה חזק שמריחים מרחוק, אני אחרי כל פעם שאני מעשן לועס מסטיק וזהו...לא עושים מזה ביג דיל. חוץ מזה, סביר להניח שעדיף לך להמשיך "להתעצבן" מטיקטאקים מאשר שההורים שלך ידעו שאתה מעשן, כי הרבה הורים לא מקבלים את זה יפה.

cz123

New member
לא יודע חח חברים שלי אמרו לי שכדאי לי להגיד

להם מאשר שייתפסו אותי ככה הם יראו את זה כאלו אני "אחראי יותר".. תכלס באמת עדיף אולי לא להגיד במילא עוד איזה שנה וחצי אני 18 וכבר הם לא יהיו אחראים עלי ואם הם ידעו זה החים שלי

זונע

New member
אתה מכיר תהורים שלך יותר טוב מכולם

אז אתה אמור לדעת פחות או יותר איך הם יגיבו... לאדע אני מסתדר עם זה כרגע ככה.

cz123

New member
הם לא מריחים כלום?

נגיד אני מעשן בערב לוקח טיקטאק ואז ישר בא לארוחת ערב אנחנו אוכלים בדרך כלל חצי מהמשפחה או כל המשפחה ביחד.. הם לא יריחו אם אני יושב לידם? כי הריח נכנס לבגדים חזק.. ולידיים

זונע

New member
לאדע מה להגיד לך

או שאתה פרנואיד מדי או שאתה צודק ובאמת אתה צריך להסוות את זה טוב-אז אין ברירה, פשוט תעשה את זה.

gurke

New member
אלה שלא מקבלים את זה

אז זה בצדק. לעשן זה פשוט טמטום מוחלט.

זונע

New member
טוב גור חלאס עם העצבים

נכון שזה מטומטם אבל בכל זאת חלק גדול מהאוכלוסייה עושה את זה, ככה שזה די אומר שזה הרגל שקשה להיפטר ממנו. חוץ מזה, גם ההורים שלי מעשנים ועדיין הם לא ישמחו לגלות שגם אני עושה את זה.

moran916

New member
לדעתי אתה גם צריך להגיד להורים שלך,

כי אם הם יגידו לך לא אז הם דיי יסתרו את עצמם.. רק אם זה ממש מפריע לך

זונע

New member
אני מסתדר עם המצב הנוכחי

ולא נראלי שיהיה אכפת להם לסתור את עצמם...

moran916

New member
אני דווקא כן חושב שהיה אכפת

להם לסתור את עצמם או לא.. זה הדבר הכי מביח והכי מטומטם ישכול לצאת מפיו של הורה מול הילדים שלו...

תמיר1991

New member
בדיוק, איך הורה שמעשן יכול לעצור את ילדיו

אחרי הדוגמה המגעילה שהוא נותן להם? שני ההורים שלי מעשנים, ואני כל כך שמח שאני לא ממשיך את המורשת המחליאה הזו.

gurke

New member
אני לא מבין, אתה מצדיק את המעשה

בזה שחלק גדול מהאוכלוסיה עושה את זה? זה הופך את זה לבסדר? אני פשוט לא מבין למה שבן אדם פשוט יהרוס לעצמו את החיים בשביל...בשביל..מה??

זונע

New member
איפה אתה רואה שאני מצדיק?

אני פשוט מסביר לך למה התופעה הזאת מתרחשת. אני לא אומר שהיא נכונה, צודקת, כדאית...והלוואי ולא הייתי מעשן תכלס, אבל אין מה לעשות.

למעלה