שאלה למעשנים..

gurke

New member
בטח שיש מה לעשות

"מה זה חופש בכלל, אם לא נצחון האדם על עצמו" אתה יכול להפסיק. אם אמא שלי, אחרי 20 שנות עישון עם תקופות של 4 קופסאות ביום, הצליחה להפסיק לעשן, גם אתה יכול.

זונע

New member
אבל דוגרי אני לא רוצה

אני יכול להפסיק מתי שבא לי(ואני רציני, הפסקתי לחודש וחצי סתם כי לא התחשק לי יותר) אז בינתיים אני לא מוצא סיבה לא להנות מזה.

gurke

New member
הטעות הכי גדולה היא לחשוב שאתה יכול להפסיק

בלי להפסיק. ולחודש ואז לחזור זה לא נקרא - זה רק מוכיח את זה שהיית צריך את זה אז חזרת.. ושוב - אתה אומר עכשיו שזה סתם בשביל ההנאה ואתה יכול להפסיק מתי שאתה רוצה, אבל נראה מה תגיד בגיל 40 כשתעשן 3 קופסאות ביום, כלומר תוציא על זה 50 שקל ביום, 1500 שקל בחודש, ותקצץ לעצמך שנים רבות מחייך. תפסיק כל עוד אתה יכול, ואורי, תבטח בי, אני אומר את זה בשבילך.

זונע

New member
עזוב גור

אין לי כח לדבר על כל זה בפורום...אם תרוצה דבר איתי מתישהו ונבהיר תדברים האלה קצת...זה לא ביג דיל כמו שאתה עושה מזה.

סתם מידע שאולי

יגרום לך להספיק לעשן.. אתה צעיר, אם אתה תפסיק לעשן עכשיו, הריאות שלך ינקו את עצמן. כן, רק בגלל שאתה צעיר. והינה משהו ששודר בארה"ב. אותי זה קצת זיעזע. http://www.tayar.co.il/online/news/4870.html

תמיר1991

New member
אבל כתבת "והלוואי ולא הייתי מעשן תכלס" -

איך זה מתיישב עם זה שאתה נהנה מזה?

זונע

New member
כי ברור שהייתי מעדיף לא להתחיל

אבל כרגע אני לא מתבאס מזה או משהו

תמיר1991

New member
סבבה... מדינה חופשית, אבל תזכור שבקלות

אתה יכול לצאת מזה אם תרצה. כרגע לפחות...

L i O r K u S h

New member
נו באמת..../images/Emo189.gif

היית מעשן פה ושם עם החבר'ה ופתאום נהיית מכור.. כאילו לא ידוע שסיגריות ממכרות. אם באמת לא היית רוצה להיכנס להתמכרות הזאת לא היית מתחיל עם זה. ויש מה לעשות

זונע

New member
אין לך איזה גליקוליזה ללמוד עליה?../images/Emo150.gif

ותראי מה כתבתי הודעה למעלה בהצלחה במבחן אגב.

L i O r K u S h

New member
חחח כבר למדתי על זה../images/Emo98.gif../images/Emo189.gif

תודה
גם לך
וקראתי...עכשיו זה נשמע יותר הגיוני

תקשיב

הבעת את הדעה שלך פעם אחת למעלה, אין בעיה, בכיף. אם ההמשך הוא לא רלוונטי, אתה לא חייב סתם להגיב...

gurke

New member
אני לא סתם מגיב, יערי..

אם יש פה מישהו שעושה סתם משהו, זה לא אני. (ואגב, הגענו כבר למסקנה ויכוחיי "איפה לא וכן להגיב" הם דיי מיותרים, לא?
)

NumberTwo

New member
../images/Emo45.gif

שיטת הלא לספר היא הכי טובה. מסטיק פותר את כל הבעיות.. ואם אתה לא רוצה שיגלו אז אל תעשן שניה לפני שאתה מדבר איתם או משהו..

Broken sound

New member
וואי זאת בעייה.ממש מבינה אותך.

הם ידעו שעישנתי פעם ו"חושבים" שהפסקתי.אבל הם יודעים באיזשהו מקום שלא. אח שלי הקטן יודע. זאת בעייה כי אמא שלי תיקח את זה קשה=[ לדעתי פשוט אל תנסה להסתיר את זה. חכה שהם ישאלו משהו, ותגיד שהרבה זמן אתה חושב איך להגיד להם או משהו. בדוגרי, זה ממש תלוי בסוג ההורים. בהצלחה.

sky darkens

New member
אוי ווי, אני חפרן. |:

סמוך עליי, ההורים שלך יודעים... יש מיליון דרכים לגלות, ותאמין לי, השיטות המפגרות האלה לא עוזרות בשיט. אח שלי הגדול מעשן כבר 7 שנים, ואמא שלי גילתה שבועיים אחרי שהוא התחיל. ותאמין לי שהוא השתמש בכל השטויות האלה... כמו שאמרו לך, זה ממש תלוי בסוג ההורים. אני לא יגיד שאמא שלי אמרה לו "בסדר, תעשן." אבל היא ידעה שאין לה שום דבר לעשות בעניין. היא כעסה עליו, ניסתה לא לדבר איתו, אבל זה לא עזר... אז היא פשוט השלימה עם העובדה. אם הקשר שלך עם ההורים שלך חשוב לך, אז תנסה להפסיק. אני בטוח שאם אתה רק בן 16 וחצי, אתה לא מעשן כבד, ובטח שלא מכור. נכון שזה מציק, ובטח חופרים לך על זה, אבל תנסה להפסיק. אתה לא תבין כמה החיים טובים יותר בלי זה. ואם הוא לא חשוב לך (או אם אתה חושב שהם יקבלו את זה), אז פשוט תפסיק להשתמש בשיטות הדביליות האלה ואל תחביא את זה מהם. ואז, כשהם ישאלו אם אתה מעשן, תגיד שכן... תסביר להם למה וכל זה, ותקווה לטוב. או שתעשה מה ש'זונע' אמר לך לעשות. הכל תלוי בך.

למעלה