שאלה למערכת הערוץ.

walker20

New member
שאלה למערכת הערוץ.

אני מבין שרכשתם את "המירוץ למליון" 3 עונות ראשונות, ורציתי לדעת אם זה נכון שבגלל שהזכויות של הסידרה הם של YES עד בעוד 6 חודשים קצת יותר, אז עד אז לא תוכלו לשדר את זה? ומתי בערך אתם מתכוונים לשדר את "זהות בדויה", ובאיזו צורה? (לשדר את 3העונות הראשונות בשידור יומי, ואת העונה ה4, רק בימי שבת). והאם אתם במשא ומתן לרכישת סדרות חדשות נוספות או שזה היה חד פעמי?

HuGo Hell

New member
תשמע. ../images/Emo1.gif

אתה מודע לכך שדברים לוקחים זמן, כן? השידורים לא קורים בין יום, חודש. אני מניח שעד שהזכויות של יס לא יפגו הם לא יכולו לשדר את זה. כל הזמן יש "משא ומתן" בין ערוצים וכו', אתה יודע. כמו מכושפות שהיה רק ביס בהתחלה ועכשיו עשו לזה שידורים חוזרים לשני הערוצים. (מה שלדעתי היה ממש מגעיל מיס לעשות את זה לקחת עונות חדשות של סדרות ופתאום לשדר אותם רק אצלם) בכל מקרה, אני מניח שיקח זמן עד שהדברים ישודרו ואני נגד לשדר כמו שאמרת את זהות בדויה כי אני אישית לא ראיתי עוד שום עונה ויש עוד הרבה שלא ראו\פספסו או משהו. שיקחו את הזמן ויהנו מהסדרה כל עוד אפשר.

walker20

New member
באמת שעם כל הכבוד

ויש הרבה כבוד. אחי אני מפצה ספיצפית לשאלה הזו, תשובה משרון.

HuGo Hell

New member
בתור כך שכתבת את זה בפומבי. ../images/Emo1.gif

ועוד בפורום במקום לשלוח לה נגיד מסר\אימייל\משהו אז יש לי את הזכות להגיב. ולכל חבר בפורום. הפורום לא נועד לשיחות אישיות. אני אמרתי את דעתי.

walker20

New member
ברור בפומבי-

זה השאלה שכולם עוסקים בה עכשיו, ולכן שאלתי בפומבי.

גם לי יש שאלה...למערכת...../images/Emo13.gif

ניתן להעביר את זינה שעה מאוחר יותר, כי בזמן הלימודים קצת בעיה לראות (מסיימים מאוחר)...?? ועוד משהו, אפשר לשדר בשבת 5 פרקים (כלומר את כל הפרקים של אותו שבוע) במקום רק 3...? תודה מראש!

squad leader

New member
אני איתך! רעיון מעולה!

זה רעיון מעולה. בשבת לדעתי צריך לשדר אפילו 6 פרקים לזמן מה, כדי שזה יהיה מקביל לפרקים של הימי חול.

squad leader

New member
כן אבל עדיף 6

משודרים במהלך השבוע 5 פרקים זה נכון, אבל אם הם עכשיו יתחילו לשדר 5 פרקים כל יום שבת אז עדיין ישאר פער בין הפרקים ששודרו בהמהלך השבוע לבין אלה של יום שבת. אם הם ישדרו 6 פרקים לזמן מה, עד שיווצר מצב שהפרקים בשבת יהיה מקבילים לפרקים של מהלך השבוע, זה יהיה עדיף לא? ככה בשבת יהיה מרתון שידור חוזר של פרקי השבוע. כשתתחיל שנת הלימודים בטח לא יצא לכולם לראות את כל הפרקים של מהלך השבוע בכל יום וככה לא ניצטרך לחכות 3 שבועות לשידור חוזר.

אתה ממש צודק!

כמה שיותר פרקים של זינה יותר טוב... וזה ממש מעצבן שלא נוכל לראות את כל הפרקים בזמן הלימודים!!

b u s t e d

New member
וגם לי שאלה../images/Emo109.gif

*ממשיכה-לקרצץ* האם ידוע על רכישה של העונות הראשונות של ניקיטה על ידי הערוץ? תשובה תתקבל בברכה

שלידיז

New member
למעשה העונות הראשונות של ניקיטה

נרכשו וכבר שודרו עכשיו זה סבב שני

walker20

New member
לא ממש-

זה סבב שני או שלישי או רביעי של עונה 4 ו-5, אבל לא של העונות הראשונות, כולנו נשמח לראות את "ניקיטה" מהתחלה צמוד ל"זהות בדויה"- כיף של TV!!! מנהלים, אתם מנהלי פורום AXN, תשפרו קצת את הידע שלכם בנושא.

b u s t e d

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo109.gif

כל שנה בפסח AXN עושים מרתון ניקיטה של 4-5. בגלל שהסידרה עברה כבר הרבה שנים, עשו כבר הרבה סבבים של העונות הראשונות, אבל כבר בערך 3 שנים שהן לא היו בערוץ. בגלל זה אני חושבת שכדאי שהן כן יהיו בערוץ, כי הוא בכל זאת ערוץ של נוסטלגיות... חוץ מזה שעכשיו כשהעונות הראשונות הגיעו לDVD, הן בטח יעלו לערוץ פחות. (נראה לי שיש קשר
)

נצל"ש עוד שאלה

זה לא נשמע לכם קצת טיפשי שבפרסומת המשותפת של זינה, ניקיטה ואוצרות מן העבר אומרים "טיה, ניקיטה וזינה"? כאילו, למה לראשונה קוראים בשם של השחקנית ובשתיים האחרות בשם של הדמות?

למעלה