שאלה למנוסים

הקוסם33

New member
מה שכואב הוא, שאני

מאוד מקווה שכשהיה מאחורי הכל, שלא אהפוך לאחד כמוכם הקוסם שחושב שכולם בני אדם, וכל אחד עלול לעשות טעויות

קוסם

אני מאחלת לך להיות אתה עצמך ולהגיע לרמת האושר שאתה רוצה. תחסוך מעצמך את הרחמים והכאב וטפל באדמה שבוערת מתחת רגליך ולא בדשא של השכן. בהצלחה

ובנוגע לכותרת"שאלה למנוסים"?

טעית בפורום.... נסה בפנייה הראשונה ימינה רמזור שלישי: "פורום בוגדים בוגדות- " (לאחרונה הוגשה הצעה לשנות את השם: "השפלים") בהצלחה!

Rinattt

New member
אנחנו מסכנים? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

קרעת אותי מצחוק אתה קודם שואל אם עדיף נוחות ולישון בלילה כשלא טוב לך, כשזה מה שעשית במשך שנים ואזזזזזזזז במקום להתמודד עם המציאות ולהגיד "לא עוד" ברחת למאהבת, שיקרתי לאדם שהאמין בך ואוהב [אישתך] ואם היא עדיין רוצה בך סימן שהיא אוהבת! המאהבת אוהבת אותך אבל לא מוכנה לעזוב את בעלה בשבילך, בדר"כ אישה הולדת לפי הרגשות שלה, חביבי היא לא ממש אוהבת - רד מהעץ. שיקרה לך. [אל תבכה - הכל חוזר כמו בומרנג] כמה שקרים - שאם לא היית נתפס היו נמשכים עוד זמן מה, בפרט כשהמאהבת לא מתגרשת גם, וגם בגלל נוחות. וגם בגלל הפחד לבד. ואנחנו עוד מסכנים? חמדמד על ראש הגנב בוער הכובע אל תפיל עלינו את מה שאתה! בנינו? אם לא תהיה חלק מהפורום - אני לא מאלו שיצטערו על כך :)

הקוסם33

New member
פססס,כנסי רגע

נכון, כרגע אני המסכן נכון, כרגע אני עובר תקופה קשה ההבדל ביננו,,, נראה לי שהעתיד שלי הולך להיות ורוד,,,,, שלך, ושל חלק מכם,,,,,,,,נשאר עתיד אומלל, מלא שינאה, קינאה ונקמנות ואיך שזה ניראה, אחרי שקראתי פה קצת לא פלא שכולכם נשארתם פה ושוב לא קראתי בתורה שאולהים יצר אנשים מושלמים, אבל כנראה כל מי שפה מושלם או מתיימר להיות אחלה פורום יש לכם אבל לצערי, מעדף את הבוגדים בוגדות,שם לפחות עדיין נשארה צלם אנוש

סתם מגה כספומט

כשהגבר בוגד עם צעירונת [לא מחוייב המקרה הזה] והוא מבוגר יחסית לצעירונת השאלה הראשונה שנישאלת [לא הזיונים אמורים להיות בראש] אלא אם אחלה תטפלי בי?, וניראה כמה זמן הצעירונת הזו תשאר איתו. סתם מחשבה בעקבות הצעירות שניתלות על הזרוע של המגה כספומט..

למעלה