שאלה למנוסים

הקוסם33

New member
שאלה למנוסים

כיום אני עוזב בית לאחר שנתפסתי. חשבתי שהמאהבת תעזוב איתי מסתבר שהיא אוהבת, אבל לא תעזוב בית האם היו מקרים ששניים עזבו בית והקימו בית ביחד? ואיך מתחילים הכל מהתחלה? האם באמת מוצאים אהבה חדשה? האם כדאי להישאר בגלל כסף,נוחות,דירה, ולישון במיטה לייד מישהו שלא אוהבים? הקוסם

מקנזי1

New member
תשובה לקוסם

אתם תמיד נזכרים אחרי שאתם מקימים משפחה ילדים שאנחנו לא מתאימות לכם ואתם מחפשים בחוץ אולי כדאי שאתה וזוגתך תלכו קודם לטיפול כן למען אלה שהקמתם משפחה קח אחריות לא רק על הצרכים המיניים שלך . למד לטפח את הקיים חשוב למה חיפשת בחוץ מי נפגע מיזה כן קח אחריות לקחת אחת תבוא אחרת ומה עם המשפחה שבניית צריךלקחת את כל הבוגדים והבוגדות ולסרס אתכם על הסבל שאתם גורמים לילדים לנשים לסובבים אתכם . תחשבו עליהם לפני אבר המין שלכם . תתקן תתיתאמץ לפני שאתה זורק אתה לא קוסם אתה טיפש

הקוסם33

New member
מקנזי

לא הכל זה סקס בחיים לפעמים לא מאושרים עם האדם איתו נמצאים אנשים משתנים, צרכים משתנים, וכן היינו בטיפול,לא ממש עזר זה כבר נמשך מעל לשנתיים והמאהבת ממש לא קשורה לזה, זה אולי הטריגר, אבל הבעיות והגירושים עלו עוד לפני זה ואם אני אתאמץ, זה להתפשר בקשר לא מספק, לא להיות שלם עם עצמי תמיד לחפש השלמה מבחוץ, ולא מדבר על סקס הקוסם

הקוסם33

New member
כי אני לא אוהב,זה

שניתפסתי זה רק הטריגר, האשה מוכנה לסלוח אבל לא יכול לעשות לה את זה, לא מגיע לה מישהו שלא אוהב אותה השאלה היא, האם זה שווה, האם יש פרק ב מוצלח? או שעדיף לסבול , לחיות בעצב, ללכת לישון בלילה כשחושבים על אחרת, ולהזיל דמעה? הקוסם

d a n i e l s 5

New member
מצד אחד.......

אני לא מאמינה בבחירה של חיים עצובים למען .......בשביל.......לא מאמינה בסלוגן "נולדתי לסבול" :) מצד שני ...... אני גם יכולה לספר לך ש.....קר, קר שם בחוץ ......לעיתים אפילו קפוא ..... מצד שלישי....... זאת שהגבת לה עכשיו (הנקלעת) היא הוכחה שיכול להיות גם .....חם , חם שם בחוץ , אפילו לוהט :))) תסיק את המסקנות .....ושיהיה לך בהצלחה בכל אשר תבחרו .

הקוסם33

New member
זהו, אבל האם בגלל

הפחד מהקר שם בחוץ,,,,,,נשאר במקום שרע? חוויתי חום, נכון זמני, יגידו גם כאלו כי אולי זה בגלל הריגוש,אבל לא כך חוויתי חום של אישה שאהבה אותי כמו שאני הכירה את הילדה שלי ואפילו דאגה לה, שיחקה איתה ורק לראות את זה, עשה אותי מאושר אז נכון, היא לא תהיה שלי, היא החליטה סופית שהיא נשארת במקום שלה אבל האם בגלל הפחד מהקור, שלא אמצא עוד חום, האם בגלל זה להישאר??????? הקוסם

d a n i e l s 5

New member
בדיוק.

רק בקשה אישית אליך...... בכל מה שאתה עושה...תשתדל להשאיר את הילדה שלך בחוץ ....... היא לא צריכה להיות שותפה ל"חגיגה" .....

הקוסם33

New member
אם יש משהו שאני לא אפגע בה,זאת

הילדה אני רק חושב עליה ומתחיל לבכות הקוסם

ערסlight

New member
אברהקדאברה

כאילו יש לך ברירה. העיפו אותך, לא? וההיא שלא עזבה? אז יש לי סיפור: משפחה פלסטינית אחת החליטה להתגייר [יהודים הולך יותר טוב] הלכו לרבי מתנחל ושאלו אותו מה לעשות. ההוא לקח אותם לשדה מוקשים ואמר להם שמי שחוצה אותו נהיה יהודי. ההורים עברו ראשונים, אחרכך התחילו לעבור הילדים... אחד הילדים דרך על מוקש והיה פיצוץ. האמא התחילה לזעוק. הגבר מרגיע אותה... תגידי... מ'כפת לך מהערבים האלה?

הקוסם33

New member
תגובה לכל המסכנים והאומללים שפה

א. לא העיפו אותי מהבית, האישה ביקשה שאשאר אני לא נישאר מרצוני. ב. כנראה כולכם פה נפגעי בגידה לשעבר, מבין את כאבכם, אבל לא את יצר הנקמנות שלכם. ג.כנראה שלא כולם מושלמים כמוכםםםםם ד. כנראה שכשהיה גרוש, לא אהיה חלק מהפורום הזה, שאנשים בו כל כך אומללים ופגועים שמנסים לפגוע באחרים בכדי לעשות להם טוב שיהיה לכולכם רק טוב הקוסם

אוווץץץץ זה היה כואב

למעלה