שאלה למי שלומד לתואר 2

שאלה למי שלומד לתואר 2

איך המערכת שלכם בנויה? האם אתם לומדים משעות הבוקר או הצהריים? כי הבנתי שאלו לימודים שמתחילים בצהריים עד הערב, תקנו אותי אם אני טועה.

deathcaster

New member
תשובה

זה בהחלט תלוי באיזה תואר מדובר - האם הוא מחקרי או לא ? האם עם תזה או בלי ? למשל : תואר שני בלוגיסטיקה באונ' חיפה לומדים בימי חמישי בערב ובימי שישי (ללא תזה, עם תזה את מתחייבת לשעות מחקר נוספות) התואר השני שאני עושה הוא תלוי בסמסטרים (תואר שני מחקרי בנוירוביולוגיה ואתולוגיה עם תזה כמובן) : אני לומד בסמסטר הראשון 5 ימים בשבוע, יומיים מהבוקר עד הערב, יום שלישי אין קורסים אבל יש עבודת מחקר במעבדה כך שאין שעות ברזל, יומיים נוספים של לימודים בבוקר, בסמסטר השני ישנם פחות קורסים וכרגע אם לא יהיה שינוי רובם בבוקר, ובשנה השניה של התואר אין קורסים כלל (בשאיפה) - רק עבודת מחקר במעבדה על התזה.

deathcaster

New member
תשובה

ביום א' מ-8 עד 6 בערב ביום ב' מ-10 עד 8 בערב

אה, אז לא מהערב אלא מהבוקר

עד הערב. שטויות קטן עלייך. הייתי רוצה כבר להיות במצב הזה שאני מתחילה את התואר השני ואת הסטאז', אח החיים הטובים...

zebrafish

New member
אתה לוקח שעונים ביולוגיים?

(או קורס עם שם דומה, אני כבר לא זוכרת אם זה השם המדוייק) אני לא מסוגלת להחזיק מעמד עד שמונה בשיעורים, לכן לא לקחתי את זה...

deathcaster

New member
תשובה

אני לוקח שעונים ביולוגיים והבנתי מאחרים שעשו שזה אחלה קורס אין הרבה דרישות ובגדול זה רק נוכחות ומצגת בסוף הקורס... אין לי כ"כ ברירה אלא לקחת את הקורס.. בעסה עד 8 בערב אבל אין מה לעשות... מה לקחת במקום ? ולמה נעלמת מהמסנג'ר ?

zebrafish

New member
היתה בעיה עם האינטרנט

הוא התנתק, וחזר עכשיו. בכל מקרה, לקחתי קורסי בחירה אחרים שבסה"כ מכסים את כל הנקודות.

lirlurim

New member
אני מתחיל בדר"כ בבוקר

אבל יש קורסים גם בערב, אפשר לבחור גם וגם. התואר במדעי החברה...

EastGirl83

New member
אני אענה לך בכייף ../images/Emo9.gif

אז ככה... המערכת שעות שלי יחסית.. מזכירה לי את השנה השנייה של לימודי תואר ראשון. ביום ראשון אני לומדת מהבוקר עד הצהריים... בשאר הימים אני מתחילה מהצהריים עד הערב (6 בערב סמסטר ראשון ועד 8 בערב בסמסטר השני)... זה פעם ראשונה שבמהלך כל השנים שלמדתי לתואר... תמיד התלוננתי על להישאר בערב בלימודים, היום כבר אין לי בעיה עם זה

מה הכוונה משעות הצהריים עד הערב?

מאיזו שעה את מתחילה? אני פשוט מתעניינת, אם עדיף לי בשנה הבאה ללמוד במקביל לתעודת הוראה גם לתואר שני ועוד אצטרך לעשות סטאז'.

EastGirl83

New member
זה משתנה...

ביום ראשון ב-8 וחצי שאר הימים לפעמים ב-12 ולפעמים ב-14...

למעלה