אני כאילו איתך, אבל גם ממש לא.
כאילו איתך - כי גם אני מאלה שנמנעים כמעט באדיקות מחטיפים. לא קונה בעצמי דבר מאלה, חיה בסביבה שלא מקדשת אותם (תודה לאל, גם בארועי גן וכו' האוכל בריא). ממש לא איתך, כי אני חושבת שאת כותבת את הדברים בנימה קצת מתנשאת או להבדיל נאיבית. אני בטוחה שגם את עושה בחירות לילדים שלך שהן לא הכי בריאות - בין אם את לא יודעת שהן לא בריאות, ובין אם בגלל שאת חושבת ש"זה לא נורא". אחרים, שחושבים אחרת, יכולים להיות באותה צורה "מזועזעים" מהבחירה המודעת באורח חיים לא בריא. דוגמאות שיכול להיות ורלוונטיות בחלקן : האם ילדייך ניזונו באופן אקסלוסיבי מהנקה ולא טעמו טעם פורמולה מעודם? האם חיסנת את ילדייך בדיוק לפי הלוח?/ או - יש שיאמרו, האם בדקת את לוח החיסונים והתאמת את מה שדרוש לילדייך? האם ילדייך אוכלים אך ורק מוצרים אורגניים (שאם לא כן, מכניסים הם לגופם חומרים שהוכחו כרעילים ממש, להבדיל למשל מסוכר או שמן שבחטיפים), האם את מקפידה על מים בריאים (למשל אוסמוזה הפוכה), האם את נמנעת ממים ומוצרים אחרים שהיו בכלי פלסטיק (שמדיפים חומרים רעילים), האם את משתמשת בחומרים ללא SLS (שמפו וכו'), האם בדקת שאין במי האמבטיה שלך מתכות כבדות, האם את גרה מחוץ לעיר - כי בעיר יש זיהום אוויר לא בריא, והסכנה בתאונות גדולה הרבה יותר, וכו' וכו' וכו'. השורה התחתונה שלי - אין מקום לביקורת. כל אחד עושה את הבחירות שלו, חלקן מבוססות על שקר עצמי, חלקן על חוסר ידע, וחלקן על אינטואיציה.