שאלה למחשבה

s h o n 2

New member
שאלה למחשבה

לו הכרתם אישה בהריון שכבר יש לה 8 ילדים, 3 מהם חרשים, 2 עיוורים, אחד סובל מפיגור שכלי והיא עצמה חולת סיפליס, האם הייתם מייעצים לה לעשות הפלה? אשלח תשובה מעניינת בעוד יומיים על מקרה אמיתי- בנתיים מה דעתכם? תשובות בכן ולא בלי להתפלסף בבקשה !!

OrlyNL

New member
אני מכירה את זה

אז אני לא עונה

OrlyNL

New member
זהו הילה, אני לא יכולה יותר

תפני אלי הצינורות המקובלים, כדי שאני אלמד אותך לשרשר.

אורלי, יקירתי

הפניחה שלי לשון נמצאת בדיוק איפה שרציתי שהיא תהיה. בסוף התשובות של כולם. הוא אמר שבסוף הוא יענה על השאלה, אז הגעתי לסוף וכתבתי שם! אל תעצבנו אותי על הבוקר...

ronnl

New member
מה בקר? עכשיו 7 בערב!

או ליתר דיוק 7 דקות אחרי שבע בערב שעון הולנד

היה שמונה בבוקר אצלי כשכתבתי

את זה. מה, עכשיו אתם אומרים שגם לקרוא שעון אני לא יודעת?

Benkok

New member
בהחלט לא! אולי זה ייצא נורמלי ויטפל

בכל שאר המסכנים...

ronnl

New member
מה השאלה הזו בעצם שון?

קודם כל 8 ילדים זה כבר שבט ענק לא צריך להגדיל אותו שנית 3 מהם חרשים? 2 עוורים אחד מפיגור שכלי ואותה האם בעצם חולת סיפליס? אז ברור שאת התשובה לא צריך לתת כאן ברור שהתשובה היא פשוט כן כן כן

s h o n 2

New member
תשובה לשאלה למחשבה..........

תודה על התשובות וגם לפלספנים.האמת שהתשובה היא אינדיוידואלית......אבל....אכן היה מקרה כזה בהסטוריה האנושית והאם החליטה להשאיר את התינות. התינוק שנולד גדל והפך לאחד מגדולי המוסיקאים בדורנו.....הרי הוא בטהובן שהיה ידוע כחרש.*** אני מציעה לכם לענות על שאלה למחשבה 2 שהתשובה תדהים אתכם ! ! !

s h o n 2

New member
שאלה למחשבה מספר 2

בשלהי תחילת המאה, אי שם באירופה הקרה, ישן במטתו רופא יהודי. דפיקות חזקות על דלת ביתו העירו אותו משנתו. הרופא פתח הדלת. בחוץ עמד איש אחד שבקש מהרופא להצטרף אליו לטפל בתינוק שחולה מאוד ועלול למות אם לא יקבל טיפול רפואי עד הבוקר. הדרך הייתה ארוכה וגם היה קר וגשום. הרופא עצמו היה יכול לחלות במסע הזה. מה הייתם עושים אתם במקום הרופא?

זוית הראיה שלי מגיעה ממקום שונה...

אני רופאה. אם יש סיכוי קל שבקלים להציל - אין פה שאלה בכלל. הולכת! ומיד...

newbie2

New member
בשלהי התחילה של המאה

זאת אומרת בתחילה הסוף, או בסוף ההתחלה, בערך בשנת תרפפ"ו

למעלה