שאלה למחשבה

דפנה KC

New member
בלי מחשבה - ודאי שהולכת

בגלל זה הוא רופא לא? עדיין מנסה להבין את הקשר להיותו יהודי...

Mירב

New member
כנ"ל כמובן

אבל כנראה שזה היה איזה רבי ושהוא לא הלך והילד ניצל ב"נס"... הרי מדובר על סיפור אמיתי

nisk

New member
בגלל שאני אדם לוגי(תלוי)

הלב אומר: ללכת להציל את התינוק אם הייתי הרופא, כנראה שהייתי הולך. אם הייתי אישתו הפולניה, הייתי אוסר עליו
אם הייתי הבוס שלו , ויש הרבה חולים במצב אנוש שזקוקים לו כרגע והוא הרופא היחיד ואין אחות בשטח, הייתישוקל פעמיים . אם היו אומרים לי שהתינוק הוא ישו, הייתי מצפה שהוא יבריא לבד.

ניסק

אל תשכח שיש את ההפך מישו... משהו כמו היטלר... האינסטינקט הראשוני שלי הוא ללכת, בלי לחשוב פעמיים. כשאני כבר חושבת פעמיים, אני אף פעם לא מביאה בחשבון מי עלול הילד הזה להיות. בדיוק כמו עם בטהובן, גם פה יש טריק. כולנו ישר אומרים: "תינוק - להציל ויהי מה!" אבל בטח זה יהיה איזה מוסיליני בייבי...

s h o n 2

New member
תשובה לשאלה למחשבה 2

יפה עניתם ודיברתם....יפה מיס הילה יש לך קו מחשבה רציונלי ויפה...אכן מעשה שהיה כך היה בשלהי המאה וזה לא חשוב בדיוק מתי. הרופא הציל את הילד שפירפר. הילד גדל והיה איש למופת בעיני החברה שבה גדל. קפדן דקדקן ומצליחן. עם השנים הפך למנהיג דגול שסחף אחריו את העם כולו, בתקופתו תכננו ויצרו עבורו את אחת המכוניות המוצלחות והפופולריות בעולם ה- "חיפושית". לצערנו האיש המצליחן והמבריק בעיני עמו היה למפלצת הגדולה ביותר לאם היהודי (וזה לא המן הרשע).

nisk

New member
מיס הילה כזאת חכמה ../images/Emo2.gif

אם רק היתה יודעת לשרשר, היא היתה מושלמת

s h o n 2

New member
שאלה למחשבה 3

מה זה: "PRND12" תשובה בעוד יומיים. בן הפותרים יוגרל יום כייף עם גב' קונדוליסה .....בעת ביקורה בעירק.

s h o n 2

New member
שאלה (לחישוב) למחשבה 4

אנא עקבו אחרי ההוראות הבאות: 1. נא לבחור מספר בין אחד לעשר 2. הוסיפו למספר שבחרתם 10 3. הורידו 2 4. הוסיפו 4 5. הוסיפו 3 6. הורידו את המספר שבחרתם 7. הכפילו ב 4 8. חלקו ב 6 9. הכפילו ב 10 והוסיפו 12 10. האם כולם קיבלו 112 ***** כל מספר שתבחרו יביא אתכם לכל תוצאה שאני יחליט....תשובה בעוד 3 ימים

kit k@t

New member
נו באמת...

את ההוספות וההורדות עושים עם המספר שבחרנו, אבל את הכפל והחילוק עושים אחרי.... כולם יקבלו 112 פשוט כי הורדנו את המספר שבחרנו... זה די פשוט. קאט

אני עכשיו בדרך לפגישה..

ובינתיים תוך שאני יושב ברכב ומחכה ללקוח, החלטתי לפתוח את הלפטופ ולהכנס לאינטרנט, ראיתי את השאלה שלך וישר אמרתי לעצמי "זה לא יכול להיות כזה מתוחכם"..... אבל אני מודה ... לא עזר כלום, פשוט לא עלה במוחי שום רעיון מה זה יכול להיות.... הצלחת להתקיל אותי! רק מה..... בדיוק כשבאתי להתייאש.... ולסגור את המחשב כי הלקוח הגיע... שמתי לב שחניתי בחניה שונה מזאת שהייתי אמור לחנות בה... ישר החלפתי שיניתי הילוך מ P ל R.... קצת להתיישר החלפתי ל D (תוך כדי מעבר קל דרך ה N)... הקיצר.. אין לי שמץ של מושג מה התשובה לשאלה הזאת... עכשיו לחכות עוד יומיים לתשובה......

Mירב

New member
../images/Emo45.gif אתה לא רחוק

וזה לא שאני מבינה ב-gera shift indicators (גיגלתי ומצאתי - תאמין)

למעלה