שאלה למחשבה

NAVVAN1

New member
ואם הפנמת את המסר , ואתה חושב ש,,,

שהשוקולד הוא הדבר החשוב אז בדרך כלל אתה צודק אבל היום לראשונה הופיע הקרמבו במכולת והשאלה הגדולה והחשובה היא האם מספרי סיפורים אוכלים את הקרמבו, בביס אחד או קודם שוקולד, אחר כך פנים, ואחר כך ביסקוויט או קודם בסיקוויט.... או לא אוכלים את הביסקוויט או רק אוכלים את הביסקוויט והאם הם דומים או שונים בהעדפותיהם בהתאם לסוד הז'אנר שהם אוהבים. ובפגישה הכאה קרמבואים של וניל, כי אני אוהב וניל, אז וניל תקבל - מגיע לך.

NAVVAN1

New member
?? מה את לא אוהבת קרמבו? החלטה

קשה או סתם את רעש נייר הכסף העוטף את הקרמבו אחרי שמשטחים אותו על השולחן עם האצכע ??? כי קרמבו, זה אפשר לעשות איתו הרבה סיפורים...

perhay

New member
במיוחד בשבילך, נאוואן ../images/Emo70.gif

דברים שלא ידעתם על קרמבו. הנה, קבל עוד מרכיבים לסיפור.

NAVVAN1

New member
איזה יופי אני בממוצע אוכל רק שניים

ליום את הראשון אני אוכל מהשוקולד לביסקוויט, ואז יש לי טעם של ביסקוויט לקראת השוקולד את השני אני אוכל מהביסקוויט לכיוון השוקולד, ואז אני נשאר עם טעם של שוקולד בפה. רק שניים קשה, קשה לחיות בארץ הזאת בתקופת פריחת הקרמבו.

הומינר

New member
נער הייתי וגם זקנתי

ומעולם לא למדתי לספר סיפורים, ורק בשנתיים האחרונות כאשר התחלתי לאסוף את דברי החכמה השונים מהאינטרנט, והתחלתי לספר אותם במועדון שלנו, נפתחתי לנושא של מספר סיפורים, ואני קורא כאן את חילופיי הדעות ביניכם ואני מקנא בכם, שיש לכם את הכישורים לספר סיפורים, וישנו ויכוח אם לספר ז'אנר אחד בלבד או שניים, בו בזמן שאני אפילו לא יודע מה זה בדיוק ז'אנר, והחמור מכל זה , זה הנושא של הזכרון, ( ונזכרתי כי במוסד גריאטרי, ראיין המראיין את אחד השוהים במוסד, ושאל אותו אם ישנם בעיות מיוחדות במוסד שהוא רוצה לציין אותם, והשוהה אומר, כן, יש לנו בעייה של סמים, מתפלא המראיין ושואל, לכם יש בעיה של סמים, בגילכם, עונה הוא לו, כן יש לנו בעיה של שמים, היכן שמים את המשקפיים, היכן שמים את המפתחות , וכו') ונחזור לזכרון, אני קורא רק מן הכתוב, משום שאינני זוכר את הסיפורים, אני יכול תוך כדי שיחה להזכר בסיפור, אבל יעברו שתי דקות של שיחה ואני לא אזכור, כך שאני יכול לסמוך רק על הכתוב, ולקרוא רק מן הכתב אחרת, אני אשאר בלי כלום, יש מישהו או משהו שיכול לכוון אותי באזור הצפון שאוכל לקבל הדרכה או הכוונה, על מנת לשפר את הופעתי, לדוגמא, יש לפעמים שהסיפור מצחיק אותי, ואפילו שסיפרתי אותו כבר מספר פעמים, ואני צוחק כל פעם מחדש, תוך כדי סיפור, ואני יודע שזה לא בסדר, אבל אינני יודע כיצד משתלטים על כך, אני כבל לא ילד צעיר, אבל מוכן ללמוד, ולסיום אאחל לכל אחד מכם ולכולנו ביחד, גמר חתימה טובה, וכל טוב

בבא אלי

New member
תשובה להומינר

שלחתי לך הודעה אישית בנושא. יש בצפון שני מרכזים. אחד בנצרת והשני בבית אבא חושי בחיפה. שנה טובה

למעלה