שאלה למחשבה

שאלה למחשבה../images/Emo12.gif

מה הייתם רוצים הכי לשנות בחייכם
מה דרוש לשם כך כדי שיהיה שינוי משמעותי
מה עוצר בעדכם לעשות את השינוי
פרטים נוספים בהמשך...

רוצה להרחיב טיפה שנוכל להתמקד?

לא חייבת פרטים אישיים וכו',כמובן אלא יותר להרחיב מה מטריד אותך בפן הבריאותי-בעיות גב,בעיות בלב?

בריאות

זה הדבר הראשון שצריך כדי לעשות שינוי בחיים. בלי זה אי אפשר להתקדם לשום מקום. אצלי כבר יותר מדי זמן זה כאבי גב תחתון. יש ימים טובים יותר ויש ימים טובים פחות אבל בסך הכל זה מציק כבר הרבה זמן. אתמול סיפרתי על כך שהייתי בסופשבוע של תיאטרון פלייבק. איך קינאתי בשחקנים כשראיתי אותם מתנועעים ורוקדים בחופשיות על הבמה. אני לפני כחודש וחצי עזבתי סדנת תיאטרון פלייבק בגלל כאבי הגב שלי. לא יכולתי לתפקד בסדנה כמו כולם. וכשעזבתי הבטחתי לעצמי שאני עוזבת כדי להתחיל לטפל בעצמי. בינתיים לא ממש עשיתי עם זה משהו. בקופת חולים לא הייתי מרוצה מהפיזיותרפיסט שניתן לי וברגע שהתחלתי איתו כבר אי אפשר להחליף. (חוקים של קופת חולים). ברפואה המשלימה של קופת חולים גם לא נמצא פתרון. (הפנו אותי לעיסוי רפואי אבל אין כרגע.. כמו בעליזה בארץ הפלאות שמציעים לך תה אבל אין תה..) ועוד לא ממש מצאתי מורה ליוגה שיוכל להחליף את המורה שהיה לי שנפטר לפני חודשיים ושתמיד עזר לי מאוד עם הכאבים. עכשיו אני ממש מתעגעת לסדנת הפלייבק אבל יודעת שזה לא יילך, לחזור לשם, הרי הייתה סיבה שעזבתי. יחד עם זאת אני גם לא ממש מטפלת בעצמי...

אני כל כך צבינה אותך

גם אצלי גב תחתון דופק את החיים, לא ניתן לכופף את הרגל השמאלית וקשה ללכת כבר שבועות זרוקה במיטה , ומתקשה בהליכה או בישיבה , כי כאב הגב מוקרן על הרגלים , אני יכולה לטפל באחרים אבל לא יכולה לטפל בעצמי והבריאות שלי על הפנים , אני כבר הרמתי ידים מכל מיני מצבים , לא מנסה לבדוק החלפת מסתם בלב יודעת שתקלה הכי קלה תסיים את החיים בשניות , אבל חיה את היום ואת מחר ומקוווה לטוב

מה שמתסכל פה

זה דווקא זה שאני יודעת שהבעיה שלי היא ברת פתרון. סה"כ המצב שלי הוא יחסית קל, אני לא מוגבלת בתנועה ורק הכאבים מציקים. זאת בעיה שאפשר לפתור ואני בכל זאת חודשים ושנים לא מוצאת לה פתרון. אלא אם כן אני אגייס המון כסף. אולי אני צריכה גם להתגבר על הבזבזנות הכפייתית שלי ולמצוא פיזיותרפיסט טוב. יעלה לי בסביבות ה-1,000 ש"ח בחודש אבל לפחות אני אמצא פתרון..

אם את רוצה

יש לי את הפזיותרפיסט שמטפל בי , רוצה תפני אלי במסר ואתן לך פון שלו אני חושבת שהוא מעולה , הוא מגיע אליך הביתה

למעלה